Tak oczywiście robię se jaja, bo przecież kurduple zawsze są niepoważni i mają niski IQ :twisted:
Czy już nie można w luźnym wątku pogadać na temat ludzkich problemów, które są jak najbardziej normalne i uzasadnione :?: Miałem obawy odnośnie jazdy, ale przekonałem się że były one niesłuszne i przyznaję wam rację.
Z dziewczynami nie jest tak fajnie jak z samochodem :( Tutaj trzeba faktycznie być kimś, nie tylko intelektualnie. Teraz wiemy wszyscy jak wyglądam i jak o mnie myślicie. Sami przyznaliście fakt że jestem beznadziejny. A zdjęcie zrobił mi ojciec z zaskoczenia, więc nie miałem nawet jak się uśmiechnąć :( Ale to nie istotne czy z uśmiechem czy bez - mam wygląd debila! W dodatku te zakola, wystający brzuch i oczy :evil: Jestem tragiczny i w końcu przyznaliście mi fakt. Bynajmniej nie mam o to żalu, dziękuję wam za szczerość :!:
Sławek_18 napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie wytrzymałem i kwiczę ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (sorki)
To śmiej się dalej z mojego debilnego ryja, skoro tak Cię ten widok rozbawił przystojniaku :twisted: :twisted: :twisted: