Niski chudy kurdupel - kontynuacja tematu

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Gość » wtorek 10 kwietnia 2007, 21:48

scorpio44 napisał(a):Kurdupel, Ty naprawdę nie zauważyłeś ironii w wypowiedziach Kamiles i Elli, i uznałeś, że one mówią poważnie? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sorry... No teraz to wymiękłem całkowicie.

Nie obraziłem się, po prostu żałuję że na SAMYM POCZĄTKU nie zapodałem swojej fotki, wtedy byłoby wszystko jasne i inna rozmowa. Żadnej ironnii nie było, po prostu to było oczywiste że prędzej czy później to nastąpi. Mój wygląd jest tak denny, że wszyskim jak go zobaczą to ręce opadają :twisted:
Gość

Postprzez Patsy » wtorek 10 kwietnia 2007, 22:02

.............. bo sie trzeba było uśmiechnąc na zdjeciu to by całkiem inna fotka była i aby bys nie miał powodów do narzekania.Ale kłocic sie z Toba nie bede boi tak ty wiesz najlepiej.
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez nokeyb » wtorek 10 kwietnia 2007, 22:21

Tak się przyglądam, Kurdupel, Twoim wypowiedziom i uznałem że Ty sobie kpisz z ludzi z tego forum. Co Ty chcesz osiągnąć?
Zmierzyć naszą cierpliwość?

Weź sobie znajdź konkretne zajęcie, facet, a nie zaśmiecasz forum śmiesznymi gadkami.

Moim zdaniem konto Kurdupla w tym serwisie jest fałszywe.
nokeyb

Postprzez nokeyb » wtorek 10 kwietnia 2007, 22:23

Zwróćcie uwagę na treść wszystkich postów napisanych przez Kurdupla:
http://prawojazdy.com.pl/forum/search.p ... r=Kurdupel

Wszystkie dotyczą jego 'inwalidztwa'.

Kurdupel nie szuka na tym forum wiedzy, ale chce się zabawić, pośmiać- tak jak my, czytając jego wypowiedzi.
nokeyb

Postprzez Patsy » wtorek 10 kwietnia 2007, 22:48

wiesz Nokeyb Ty chyba jednak masz racje :) możliwe że prowadzi sobie jakieś badania jak reagują ludzie na jego posty mnie osobiście bardzo bawiły te wypowiedzi i mam pytanie do ''kurdupla'' czy studiuje socjologie czy moze psychologie i to wszystkie posty to tylko jedna wielka ściema a fotka wcale nie jest jego a gościu ma niezły ubaw z tego wszystkiego.
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez Sławek_18 » wtorek 10 kwietnia 2007, 23:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie wytrzymałem i kwiczę ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (sorki)
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Gość » wtorek 10 kwietnia 2007, 23:27

Tak oczywiście robię se jaja, bo przecież kurduple zawsze są niepoważni i mają niski IQ :twisted:

Czy już nie można w luźnym wątku pogadać na temat ludzkich problemów, które są jak najbardziej normalne i uzasadnione :?: Miałem obawy odnośnie jazdy, ale przekonałem się że były one niesłuszne i przyznaję wam rację.

Z dziewczynami nie jest tak fajnie jak z samochodem :( Tutaj trzeba faktycznie być kimś, nie tylko intelektualnie. Teraz wiemy wszyscy jak wyglądam i jak o mnie myślicie. Sami przyznaliście fakt że jestem beznadziejny. A zdjęcie zrobił mi ojciec z zaskoczenia, więc nie miałem nawet jak się uśmiechnąć :( Ale to nie istotne czy z uśmiechem czy bez - mam wygląd debila! W dodatku te zakola, wystający brzuch i oczy :evil: Jestem tragiczny i w końcu przyznaliście mi fakt. Bynajmniej nie mam o to żalu, dziękuję wam za szczerość :!:

Sławek_18 napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie wytrzymałem i kwiczę ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (sorki)

To śmiej się dalej z mojego debilnego ryja, skoro tak Cię ten widok rozbawił przystojniaku :twisted: :twisted: :twisted:
Gość

Postprzez bkt » wtorek 10 kwietnia 2007, 23:34

Proponuje Ci wmawiac sobie ze jestes ch.owy na maksa pod kazdym wzgledem to daleko zajdziesz:)
Dla mnie to 170cm to normalny wzrost faceta i wiekszosc moich znajomych miesci sie w przedziale 167-195 cm i mi to nie przeszkadza. Ani mnie to ziebi ani grzeje. Zdaje sobie sprawe z tego ze moze to wlascicielowi przeszkadzac, bo i ja czasami sie zastanawiam czemu nie jestem wyzszy (mam 180cm) ale na Boga... nie ma wiekszych problemow? A wymiary Twojego penisa jakie sa, przepraszam? Bo moze masz bardzo malego jak nozki masz takie tycie:D
Ja mam numer buta 42 i nawet chhyba wolalbym miec te 40 niz 42. :)
poza tym w zyciu nie slyszalem wiekszej bzdury jak to ze wzrost i rozmiar nogi moze przeszkadzac w prowadzeniu samochodu, to nie to samo, kolego co slaby wzrok. To tak jakbym powiedzial ze male uszy przeszkadzaja w sluchaniu muzyki :D

Opanuj sie idz do lekarza a nie na forum (psycholog, seksuolog?).
bkt

Postprzez Mystikal » środa 11 kwietnia 2007, 00:07

Stary Ty masz większe problemy emocjonalne niż problemy z wyglądem.
Radziłbym Ci przejść sie do jakiegoś lekarza dusz, a może walni sobie setkę :D:D:D

P.S. Przybijali Ci w dzieciństwie klocki do podłogi ??
Mystikal

Postprzez karolina1 » środa 11 kwietnia 2007, 11:01

Kurdupel - rzeczywiście jesteś beznadziejny. Ulżyło? :D
Obrazek
karolina1

Postprzez Patsy » środa 11 kwietnia 2007, 13:22

''kurdupel'' przestań sie wreszcie dołować, bo to już przestaje być zabawne, tyle ludzi na 170 cm i nikt z tego problemu nie robi, np. nawet Tome Cruise ma równiez 170 cm i nie przejmuje sie tym tylko cieszy życiem, a jego narzeczona jest wyższa ale dla niego do żaden problem, wiec odłóż te mało istotne rzeczy i tez zacznij sie cieszyc życiem :D
Patsy

Postprzez Gość » środa 11 kwietnia 2007, 13:26

karolina1 napisał(a):Kurdupel - rzeczywiście jesteś beznadziejny. Ulżyło? :D

Już wczoraj ulżyło, tylko nie rozumiem po co ten uśmieszek :twisted: Musisz być bardzo nietolerancyjna i niedojrzała skoro bawi Cię wygląd brzydkiego faceta. Z ludzi na wózku też masz zwałę? :twisted:

Wiesz co mam dla Ciebie dobrą propozycję - zamiast czytać moje posty weź lepiej idź do łóżka ze swoim extra przystojnym facetem :!: Robicie to co prawda często, ale nie zaszkodzi jak zrobisz to o jeden raz więcej. Takie laski jak ty powiny to stale robić :!:
Gość

Postprzez Matylda » środa 11 kwietnia 2007, 13:30

Uśmiałam się dzięki :D Najlepsze były teksty o małej stopie i problemach z pedałami w samochodzie (mój facet ma rozmiar 46, on to dopiero może mieć problem z pedałami w niektórych mniejszych samochodach) :)
Swoją drogą, to na tej fotce widzę zupełnie normalnego, młodego faceta i kompletnie nie wiem dlaczego kolega Kurdupel ubzdurał sobie tak marną opinię o sobie samym. Wyglądasz człowieku zwyczajnie, jak kilka milionów facetów na świecie :!: Chyba za dużo filmów się naoglądałeś i myslisz, że prawdziwy facet musi wyglądać jak Vin Diesel czy cuś w tym stylu :) :roll:
Jeśli jednak Twoje posty to prowokacja, to wyjątkowo durna!
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał !
Rozpoczęcie kursu: 22.08.2005
Egzamin 1 podejście: 23.11.2005 zaliczony pozytywnie
Prawo jazdy odebrane: 05.12.2005
Matylda

Postprzez wiesniak » środa 11 kwietnia 2007, 13:45

Nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale 75% brytyjskich nastolatek jest od Ciebie brzydszych, nie mówiąc o tych starszych... :D
wiesniak

Postprzez nokeyb » środa 11 kwietnia 2007, 16:25

Wieśniak, skąd wiesz ile jest tam brzydkich nastolatek ?
nokeyb

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka