ella napisał(a):ze bedziecie Panstwo musieli mnie zbanowac
Chyba nikt z tego powodu nie będzie tutaj płakał :lol:
To nie chodzi o to czy bedzie ktos za mna plakal, czy nie. Nie spodziewam sie ze grupa ludzi ktorzy sie prawdopodobnie znaja, a mnie nie, zateskni za moimi postami :) Nie mam nic do dobrego stylu wypowiedzi w sposob kulturalny na tym i na innych forach, jestem nawet zwolennikiem. Nie przeszkadza mi tez ostrzezenie za slowo debil czy idiota, ktore przypomina mi, zeby pilnowac swojego pieknego goracego jezyczka :D (oj, czyzby oburzajacy tekst? :D ). To jest wlasnie idea tego ostrzezenia, zeby tu byl lad i porzadek. Ale nie zabraniajcie mi czasem warknac na glupote, jak pisal kolega wyzej. Pewnie sie do adminow nie podkakuje, bo nie ma sie szans, znam to z 2 innych for, na ktorych to ja pilnuje porzadku i w podobny sposob jak Wy tu, ale na Boga, czy wyraz debil i idiota to to samo co kur.wa i chu.j ? Znam granice w miare normalnego zachowania na forach, wiem co to jest netykieta, ale nie potrafie wyrazac siebie w sposob inny, niz czasami to robie, bo wtedy nie bylbym soba:)
A moze wlasnie takiej barwnej postaci tu brakowalo?:D Juz dzieki temu, ze jestem i pisze, pojawil sie nowy, ciekawy topic :D wnoszacy dyskusje na temat granicy przyzwoitosci w internecie, na tym forum, a moze i za kierownica?:D :P
Wyluzujcie troszke drodzy Admini i Moderatorzy, nie przyszedlem tutaj po to, zeby psuc to forum :)