sztywni na forum

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

sztywni na forum

Postprzez scorpio44 » czwartek 05 kwietnia 2007, 16:27

bkt napisał(a):jak Ty chlopa raczka zaspokajasz dziewczyno? :D

Daruj sobie tak prostackie teksty... (nawet jeżeli nawiązujesz do cytatu z poprzedniej zakładki)

Wątek odklejony przez moderatora od
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 7445#87445
cały cytat (dodany przez moderatora)
chyba malo sprawna manualnie jest:D jak Ty chlopa raczka zaspokajasz dziewczyno? a jakby do kobiety w mojej obecnosci tak ktos powiedzial to na 100% nie dalbym mu w morde
scorpio44

Postprzez bkt » czwartek 05 kwietnia 2007, 22:12

A co w tym jest prostackiego, dla mnie seks kazdego rodzaju jest jak najbardziej normalny i nie ma nic wspolnego z prostactwem ? Ciekawe czy tez dostaniesz warna za teksty nie na temat, czy tylko ja dostane. Czy na tym forum wszyscy sa tacy sztywni jak Ty i admin ?
bkt

Postprzez ella » czwartek 05 kwietnia 2007, 22:50

Ciekawe czy tez dostaniesz warna za teksty nie na temat, czy tylko ja dostane

Z tego co się orientuję to dostałeś ostrzeżenie od admina przede wszystkim za obrażanie ludzi.
Ty debil jestes czy z nas chcesz zrobic idiotow?
Jestes idiota, czy nie rozumiesz sensu tego pytania?

.
Nikt poza Tobą tu się tak nie zachowuje. Forum jest do wymiany poglądów, więc przestań pisać o kimś "idiota", "debil" i śmiać się z tego, że ktoś czegoś nie potrafi.
Być może rzeczywiście wszyscy są tu sztywni. :D
A żeby nie posądzać i mnie o off topy oddzielam ten kawałek od głównego tematu.
Ostatnio zmieniony czwartek 05 kwietnia 2007, 23:12 przez ella, łącznie zmieniany 1 raz
ella
Moderator

Postprzez maciass » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:10

co do sztywności admina to niestety sie zgodzę, też dostałem ostrzeżenie zza wypowiedź w ostatnim temacie zalozonym przez specjalistę od "spisku opon" ;)

nie chce mi sie pisać do admina ale chciałbym tylko zauważyć że nie naruszylem pkt 3 Regulaminu ponieważ punkt ten nie wyraża normy kategorycznej, a jedynie nawołuje do odpowiedniego "starania się".. przysięgam że bardzo się starałem ale czasem na głupotę po prostu trzeba jakoś zareagować, więc mimo usilnych starań (zgodnie z pkt 3) nie udało mi się powstrzymać ;)
prawo jazdy kat. B od grudnia 2006 ;)
maciass

Postprzez ella » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:26

Więc uważacie, że mamy się na forum wyśmiewać jeden z drugiego i tytułować "idiota", "debil" byleby tylko było wesoło?

Wydaje mi się jednak że nie wszystkim się to podoba
marcij napisał(a):ale to nie uprawnia do obrazania mnie. I prosilbym zebys nie obrazal innych , bo to zle wplywa na bardzo mila atmosfere panujaca na tym forum.
ella
Moderator

Postprzez bkt » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:29

I co teraz, ludzie maja ocenic czy to prostacki tekst czy nie? Dla jednych tak, jak dla Ciebie, dla innych zupelnie nie, jak dla mnie.
To, ze tak okreslam sytuacje w ktorej Kobieta robi dobrze ręką mężczyznie, to chyba nie znaczy ze jestem prostakiem? Moglbym napisac walenie konia czy jeszcze jakos inaczej, a napisalem grzecznie o robieniu dobrze swojemu facetowi.
To tez jest zbyt luzackie? Czy moze zle zostalem wychowany? :)

Owszem zlamalem regulamin, dostalem ostrzezenie, nie kwestionuje tego, po to jest Admin zeby dbac o porzadek.
Nie wydaje misie zebym byl jedyna osoba ktora uzywa pojecia debil czy idiota. Nie sa to w koncu jakies przesadne okreslenia podworkowe.
A jak autor tamtego tematu zalozy kolejny z pytaniem jak wjechac w slupek z najwieksza predkoscia, od razu informuje, ze bedziecie Panstwo musieli mnie zbanowac :)
bkt

Postprzez ella » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:33

ze bedziecie Panstwo musieli mnie zbanowac

Chyba nikt z tego powodu nie będzie tutaj płakał :lol:
ella
Moderator

Postprzez maciass » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:33

cóż nigdy sie wszystkim nie dogodzi a na żadnym forum nie panuje pełny 'ład spokój i porządek', a tak szytwne krępowanie swobody wypowiedzi nigdy nie wyjdzie na dobre, forum to forum, czasem ludzi poniosą emocje ale jeśli zachowa to jakies rozsądne granice to karanie tego jest bezsensowne. inna sprawa to ze na glupote nalezy reagowac, a nie udawac ze wszystko jest ok w imię swiętego spokoju na forum ;)

przy okazji, zastanawia mnie ile ostrzezen dziennie wysyla admin - sądząc po tym ze dostalem je tez kumulatywnie za pisanie nie na temat, wnioskuję ze przynajmniej kilka/kilkanascie dziennie
maciass

Postprzez disaster » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:37

bkt napisał(a):A co w tym jest prostackiego, dla mnie seks kazdego rodzaju jest jak najbardziej normalny i nie ma nic wspolnego z prostactwem ? Ciekawe czy tez dostaniesz warna za teksty nie na temat, czy tylko ja dostane. Czy na tym forum wszyscy sa tacy sztywni jak Ty i admin ?

Chłopie, to coś powiedział nazywa się elegancko "molestowanie seksualne".
Panna może Cię swobodnie za to do sądu podać.
Jeśli admin nie zmoderuje to i on możepotencjalnie odpowiadać.
disaster

Postprzez bkt » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:42

ella napisał(a):
ze bedziecie Panstwo musieli mnie zbanowac

Chyba nikt z tego powodu nie będzie tutaj płakał :lol:

To nie chodzi o to czy bedzie ktos za mna plakal, czy nie. Nie spodziewam sie ze grupa ludzi ktorzy sie prawdopodobnie znaja, a mnie nie, zateskni za moimi postami :) Nie mam nic do dobrego stylu wypowiedzi w sposob kulturalny na tym i na innych forach, jestem nawet zwolennikiem. Nie przeszkadza mi tez ostrzezenie za slowo debil czy idiota, ktore przypomina mi, zeby pilnowac swojego pieknego goracego jezyczka :D (oj, czyzby oburzajacy tekst? :D ). To jest wlasnie idea tego ostrzezenia, zeby tu byl lad i porzadek. Ale nie zabraniajcie mi czasem warknac na glupote, jak pisal kolega wyzej. Pewnie sie do adminow nie podkakuje, bo nie ma sie szans, znam to z 2 innych for, na ktorych to ja pilnuje porzadku i w podobny sposob jak Wy tu, ale na Boga, czy wyraz debil i idiota to to samo co kur.wa i chu.j ? Znam granice w miare normalnego zachowania na forach, wiem co to jest netykieta, ale nie potrafie wyrazac siebie w sposob inny, niz czasami to robie, bo wtedy nie bylbym soba:)
A moze wlasnie takiej barwnej postaci tu brakowalo?:D Juz dzieki temu, ze jestem i pisze, pojawil sie nowy, ciekawy topic :D wnoszacy dyskusje na temat granicy przyzwoitosci w internecie, na tym forum, a moze i za kierownica?:D :P

Wyluzujcie troszke drodzy Admini i Moderatorzy, nie przyszedlem tutaj po to, zeby psuc to forum :)
bkt

Postprzez cman » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:44

disaster napisał(a):Chłopie, to coś powiedział nazywa się elegancko "molestowanie seksualne".

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
cman

Postprzez maciass » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:45

disaster napisał(a):
bkt napisał(a):A co w tym jest prostackiego, dla mnie seks kazdego rodzaju jest jak najbardziej normalny i nie ma nic wspolnego z prostactwem ? Ciekawe czy tez dostaniesz warna za teksty nie na temat, czy tylko ja dostane. Czy na tym forum wszyscy sa tacy sztywni jak Ty i admin ?

Chłopie, to coś powiedział nazywa się elegancko "molestowanie seksualne".

podaj przepis na ktorego podstawie można by kogoś pozwać za taki tekst ;)
maciass

Postprzez bkt » czwartek 05 kwietnia 2007, 23:51

Jesli jeszcze mialbym glupio podyskutowac, to nie oznajmilem nikomu ze jest debilem/idiota ale zadalem pytanie, czy tak przypadkiem nie jest :)
bkt

Postprzez scorpio44 » piątek 06 kwietnia 2007, 01:03

bkt napisał(a):Czy na tym forum wszyscy sa tacy sztywni jak Ty i admin ?

No to się doczekałem... Po tylu narzekaniach ludzi na temat tego, że za często robię sobie na forum jaja, a za rzadko odpowiadam poważnie (fakt, że zdążyło już minąć sporo czasu, bo się pilnuję :D), dowiedziałem się, że jestem sztywniakiem. Warto było. :D :D :D
scorpio44

Postprzez ella » piątek 06 kwietnia 2007, 08:05

sztywni miękkim wyjaśnili sobie wszystko, więc można spokojnie zamknąć.
Dzięki sztywniakom tyle osób tu wchodzi i szybko znajduje to co trzeba do nauki i nie musi segregować miękkości :D :D :D Znam miękkie forum do nauki jazdy i z tegoż też powodu świeci ono pustkami :wink:

scorpio44 napisał(a):Warto było

Może i warto :D :D :D nie dostałeś ostrzeżenia od admina :lol:
ella
Moderator

Powrót do Luźna gadka