Witam, mam pytanie które bardoz mnie nurtuje i postanowilem sie z nim podzielic na forum licze na odpowiedz i z góry dzięki:) A moje pytania brzmią następująco:
-czy przed sprawdzaniem swiatel musze wlaczac silnik, czy wystarczy przekrecic kluczyk tylko na ta pierwsza pozycje bez odpalania samochodu?
-czy na tej pozycji (pierwsza po przekreceniu kluczyka) moge sprawdzic dzialnaie swiatla stopu i cofania(to zawietra sie w pierwszym pytaniu ale na tej odpowiedzi bardzo mi zalezy), czy tez musze odpalac silnik
-i jeszcze pytanie o to jak sa ze soba powizane swiatla, w jakiej kolejnosci najlepiej sprawdzic je, wiem ze zeby odpalic swiatla drogowe trezba wlaczyc mijania a potem ta wajcha od siebie ale reszty nie pamietam, bede wdzieczny jesli ktos to po krotce opisze.
Bardzo prosze o odpowiedz, oraz brak komentarzy na temat(przeciez to powinno byc na kursie uczone), owszem bylo ale rok temu i nic nie pamietam a chcialbym przed jakimis wykupionym ijazdami sobie przypomniec zeby nei tracic czasu. Pozdrawiam
ps.Wesolych Swiat!