ella napisał(a):Aniu, dlaczego uważasz, że relacje nie powinny być w tamtym dziale? Przecież to jest właśnie największe źródło informacji o egzaminie ( pod warunkem, że ktoś w relacjach pisze "Zdałem, miasto OK, plac OK") Przecież to z dokładnej relacji mozna wyczytac gdzie sie jeździ i gdzie sa jakies pułapki.
To co ma być w tamtym dziale? Stwierdzenia, że ten to <&%#$@> bo oblewa, a ten chce łapówkę a tamten cacy bo u niego zdałam?
A może jednak wszystko razem.
Ponieważ z 90% wszystkich wypowiedzi nie można nic wywnioskować odnośnie konkretnego wordu. Stek uwag, które notorycznie każdy powtarza.
Grauko napisał(a):Przygotowanie do jazdy, sprawdzenie płynów perfect
ania dz. napisał(a): egzamin teoretyczny mialam na 9;zdalam go bez problemu
mama_do_kwadratu napisał(a): Staranowałm słupek.Nie wiem czemu,ale jestem wściekłam.No cóż Jak dobrze wyćwiczyc ten łuk???Większość osób na nim dziś oblała.
michallus napisał(a): poczułem co to jest stres i zacząłem robić coś nad czym nie miałem kontroli
Itp, itd takich uwag niema końca :? Niewspominając o relacjach ze zdanych egzaminów. Ci ludzie oprócz trasy egzamincyjnej piszą tylko: o Jezu jak ja się cieszę, było super, blablabla :x
Kto będzie chciał to wpisze w szukajce konkretne miasto i bez problemu odnajdzie wszystkie posty w relacjach z egzaminów. Mi to zajeło zaledwie chwileczke. Po za tym ja np bardzo lubie czytać wszystkie relacje z oblanych. Gdyby to było przyporządkowane do konkretnego miasta musiałabym biegać po całym forum . I w kółko bym się gupiła co już przeczytałam :roll: A tak w relacjach wszystko jest ładnie uporządkowane.
W pełni się zgadzam z pomysłem karoliny.
Moim zdaniem w takim dziale powinny się znaleźć tylko i wyłącznie porady typu: na co należy uważać przy konkretnym egzaminatorze, ulubione pułapki w tym mieście, najczęstrze miejsca gdzie odbywają sie parkowania oraz zawracania, czy można sobie wybrać samochód itp. no i jeszcze ewentualnie trasa egzaminacyjna (fajnie by było jak by była mapka każdego miasta i bysmy rysowali na niej w jakimś programie, ponieważ większość osób nie wie jak się jakie ulice nazywają i to się robi bez sensu -tylko nie wiem czy to jest realne )