ella napisał(a):Pewnie kursanci nie wyssali tego z palca
Kursanci zawsze mówią prawdę odnośnie powodu oblania egzaminu :haha: Zawsze winien jest egzaminator a kursant zawsze wszystko potrafił.
A i w więzieniach siedzą sami niewinni ;)
przez Fuks_ja » poniedziałek 14 sierpnia 2006, 15:40
ella napisał(a):Pewnie kursanci nie wyssali tego z palca
Kursanci zawsze mówią prawdę odnośnie powodu oblania egzaminu :haha: Zawsze winien jest egzaminator a kursant zawsze wszystko potrafił.
przez zbla » poniedziałek 14 sierpnia 2006, 16:13
przez ella » niedziela 26 listopada 2006, 15:30
No i wiedziałam jeszcze, że cofania to przy wstecznym, ale, że stop przy ręcznym to już nie i zostałam w tym momencie przekreślona.
nigdy nie byłam na tym placu, nie wiedziałam, że tam są strzałki. Teraz były dwie w prawo i lewo - jakoś tak wykombnowałam, że ta w lewko to będzie na górkę, a tu guzik. Akurat była w drugą stronę i się załamałam jak wjechałam na tę górkę w drugą stronę. No i zgasło mi dwa razy i po egzaminie. Co za bezsens. Wiedziałam tylko, że stop samo się załącza, a nie wiedziałam, że przy
ręcznym.
i uwalił mnie za ten
ręczny:
A kto to spraże jakiś instruktor by mi wytłumaczył cofania (choć to wykombinowałam, że przy wstecznym) ale że stop przy ręcznym to już nie wykombinowałamwdza światła Stopu na ręcznym
Wszyscy mi mówią, że stop działają tylko przy hamulcu nożnym a ja pamietam, że miałam zaciągnąć ręczny i sprawdzić z tyłu czy się świecą.
Więc ja ten ręczny zaciągnęłam i poszłam do tyłu pooglądać i on się mnie pyta czy się świeci bo powinno. No to ja, że chyba tak (
Ja myslę, że ja to przywaliłam przez nie wiem kogo - najbardziej przez to, że nie miałam zapewne książki w obcym języku, któraby mi wyjaśniła, że te stop świecą się przy tym hamulcu.
Pomyślcie - czy w moim wypadku ja nie powinnam mieć drugiego egzaminu za darmo? Po pierwsze - w kartkach nie pisze jakie światła będą sprawdzane, a to chyba jest wiele ważniejsze niż chłodnica i płyn hamulcowy (no a na pewno ta chłodnica). Nie znałam więc standartów wymagań! Więc powinnam mieć to za darmo.
A ja się już wszystkim załamałam. Ostatni egzamin miałam po ciemku. Po ...9 godzinach czekania. Tak się zdaje egzamin w mieście X. Ja nie wiem czy już się przenosić czy jeszcze raz podchodzić. Jeden egzamin trwał 1,5 godziny. Ja nie wiem jak to można za pierwszym razem zdać! Po tych 9 godzinach czekania (od 8.00 rano do 17.00) ja byłam tak zmęczona, że wsiadając myślałam już tylko o czymś ciepłym do jedzenia i zapomniałam świateł włączyć. od razu wjechałam na pobocze (tam i tak nic nie widać). Później w jakąś ciemną drogę, przejechałam podwójną ciągła i koniec.
jeszcze mi cały czas kierował tą kierownicą. Ja myślałam, że tego egzaminu już nie będzie. Przysięgam! Na pewno znowu wytniecie mój list bo tu tylko same idealne listy są. Ja nie rozumiem za co ja to właściwie oblewam. Jeszcze mam napisane na tym arkuszu - 8.00 rano . To była 17.00.
W ogóle też postanowiłam, że ja chyba w Suwałkach to prawko zrobię.
Tam nie ma chyba żadnych lini wyrysowanych i świateł bo to wschodnia bieda. Ten ośrodek X jest dość, ze skorupmowany jak to zawsze mawiano to jeszcze nieludzki ogólnie. Nie wiem. Albo w jakimś innym kraju je zrobię.
A całośc opiszę w gazecie. Łacznie z babą co mnie bez jakiegoś durnego blankietu zapisać nie chciała na następny termin, a sama wzoru tego blankietu pokazać mi nie mogła.
Co za debilizm - ręce i nogi mi opadają
przez maciass » niedziela 26 listopada 2006, 15:38
przez cman » niedziela 26 listopada 2006, 15:43
przez wiesniak » niedziela 26 listopada 2006, 16:03
przez Kasia222 » niedziela 26 listopada 2006, 18:22
przez She18 » niedziela 26 listopada 2006, 21:58
przez scorpio44 » niedziela 26 listopada 2006, 23:48
przez wiesniak » niedziela 26 listopada 2006, 23:53
przez Matylda » poniedziałek 27 listopada 2006, 12:53
przez wiesniak » poniedziałek 27 listopada 2006, 15:16
przez ella » poniedziałek 27 listopada 2006, 16:59
przez Tancerz » poniedziałek 27 listopada 2006, 18:03
przez maciass » poniedziałek 27 listopada 2006, 18:12
Tancerz napisał(a):żałosna ta panna jest, takich ludzi powinno się do gazu brać :!: kretynka :!: