Pewien Problem

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » środa 08 listopada 2006, 21:30

Ale z jakiego powodu mieliby zabrać ojcu, skoro Ty prowadziłeś? Za wszystko odpowiada kierowca, a nie właściciel samochodu

No właśnie.

Mike, widzę, że twój ojciec też powinien nabrać trochę rozumu i nie przejmować tego (punkty) co się Tobie nalezy na siebie. Uzbierałbyś szybciutko 20 punktów i nowy kurs i egzamin. A może jeszcze testy psychologiczne po drodze :D

Kluczyki za zdaną maturę, kluczyki za dostanie się na studia. Chłopie kiedy Ty zaczniesz mysleć że uczysz się dla siebie a nie dla rodziców. Tu wiele osób samych zarabia na kurs, egzamin i zbiera na samochód. Za łatwo ci to wszystko przychodzi i nie doceniasz tego.
Ot takie dziecinne myślenie, że jeszcze nikogo nie zabiłem to sobie jeszcze tak pojeżdżę.

I Ty jeszcze tu na forum piszesz, że masz problem bo nie dają ci kluczyków :lol: :lol: Zasłużyłeś na to.
Myslełeś, że tu usłyszysz słowa - poproś ojca....., objecaj mu że juz nie będziesz...... , że to wina kolegów....., bądź grzeczny albo się nie odzywaj do ojca.....to może ulegnie, i pomysli że zrobił Tobie krzywdę i ci da samochód..
ella
Moderator

Postprzez Sławek_18 » środa 08 listopada 2006, 21:35

po prostu, rozpieszczony bachor bogatego tatusia.
Tzw. mistrz długich prostych :cry:
Mi tam się wydaje, że to normalna prowokacja i tyle.
Proponuje Elli aby zamknela temat, bo aż żal ściska d.pe.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

:/

Postprzez AgaM. » środa 08 listopada 2006, 21:38

nie chciałam wcześniej być "wredna", ale jak to czytam, to.....
moki napisał(a):(...)nie jestem jedyna osoba ktora lubi pojezdzic szybciej w koncu jak jest 198 KM pod maska,to kto tyle koni tam utrzyma na uwiezi :D(...)

:idea: mam rozwiązanie- kup furmankę-jednego/dwa konie chyba utrzymasz??? :twisted:

oby było jak najmniej takich "super-kierowców WRC" na naszych drogach :?
co Nas spotka za zakrętem....????
AgaM.

Postprzez scorpio44 » środa 08 listopada 2006, 21:42

Sławek_18 napisał(a):Mi tam się wydaje, że to normalna prowokacja i tyle.

Też o tym pomyślałem (może nawet nie tyle prowokacja, co zwykłe ściemniactwo, być może z niespełnionym zamiarem, że to "popis" jakiś będzie), głównie ze względu na te nielogiczności związane z mandatami i punktami. Koleś tak pisze, jakby w ogóle nie wiedział, na czym to polega.
Ostatnio zmieniony środa 08 listopada 2006, 21:42 przez scorpio44, łącznie zmieniany 1 raz
scorpio44

Postprzez ella » środa 08 listopada 2006, 21:42

Proponuje Elli aby zamknela temat, bo aż żal ściska d.pe.

Niech jeszcze trochę poczyta na swój temat :wink: jak go to tak bawi i to miał byc główny cel tego postu.

Ale po tym poście kolegi super rajdowca
moki napisał(a): jak wciskasz pedal gazu to jeszcze szybciej sie uczysz,bo wszystkie twoje akcje tak jak wymijanie,wyprzedzanie ,zmienianie pasa musisz o wiele szybciej przeprowadzac i szybciej reagowac,ale mniejsza o to w koncu jezdzilem autem jakies 8 miesiecy,wiec co ja moge wiedziec.Wazne jest to ,ze jeszcez nikogo nie zabilem,nigdy nie wymusilem pierwszenstwa i w miescie jezdze dobrze i dynamicznie jedynym moim problemem jest to gdy wyjezdzam za miasto i widze kawal fajnej drogi,wtedy lubie depnac i nie mam z tym problemu i zadnemu kierowcy nie wjezdzam w droge.Ogolnie dobrze radze sobie na drodze tylko mam pecha z ograniczeniami predkosci oraz bardzo czesto spotykm na mej drodze policje ,ale jak to sie mowi w naszym kraju wszystko zalatwia sie za pieniadze prawko ojcu by zabrali ale dal policjanta 1,5 tys do podzialu i dali tylko 16 punktow i mandacik

Widzę, że i tak nie wiele dociera z tego co tu ludzie piszą :roll:
ella
Moderator

Postprzez Salansky » środa 08 listopada 2006, 21:51

Hej! Moki... fajnie tak depnąć gaz w deske, widziec 5tyś obrotów i 200km/h? Fajnie... A powiedz, co Ci to daje? Adrenalinka? To weź pistolet i pograj w rosyjską ruletke... też są emocje. A moze chcesz gdziesz szybciej dojechać? To o ile szybciej bedziesz? 15min? 30min? I co Ci to da? Nie lepiej dojechać na miejsce o te kilka minut później, niż nie dojechać wcale? Człowieku, zastanów sie. Już kiedyś był tu na forum użyszkodnik, reprezentujący podobny tok myslenia, tylko że on co innego chciał robić... żal...
12-13 XI 2005 - Teoria
16 XI 2005 - 27 I 2006 - Praktyka
30 I 2006 - Egzamin teoria+praktyka. Error.
10 III 2006 - Podejście drugie praktyka. Done.
20 III 2006 - Wyrobione.
23 III 2006 - Odebrane.
133 dni - 1218zł
Peugeot 107 + President HARRY II
Salansky

Postprzez scorpio44 » środa 08 listopada 2006, 22:01

ella napisał(a):Widzę, że i tak nie wiele dociera z tego co tu ludzie piszą :roll:

Problem polega na tym, że wśród takich ludzi chyba nie znajdzie się choćby jeden, do którego słowa krytyki dla tego, co robi, jakiekolwiek ostrzeżenia czy nawet groźby miałyby jakiekolwiek znaczenie. Skoro nawet to zdarzenie z policją niczego go nie nauczyło i dalej ma zamiar robić to samo, to co dopiero nasze słowa (choćby i 100% ludzi miało to samo zdanie). Póki nie dojdzie do tragedii, to takim delikwentom mózgu na właściwe miejsce się nie przestawi. ;) A zatem najlepsze rozwiązanie - niech ta tragedia nastąpi jak najszybciej (bo takim ludziom naprawdę tego życzę i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia, choćby dlatego, że to dla takich jedyna nauczka), tylko spraw Boże, żeby w tej tragedii nie ucierpiała żadna osoba trzecia (a w tym wypadku w zasadzie druga :)).
scorpio44

Postprzez Salansky » środa 08 listopada 2006, 22:12

niech ta tragedia nastąpi jak najszybciej .

ja nikomu źle nie życze, więc niech się moki o drzewo sam rozwali. :P
12-13 XI 2005 - Teoria
16 XI 2005 - 27 I 2006 - Praktyka
30 I 2006 - Egzamin teoria+praktyka. Error.
10 III 2006 - Podejście drugie praktyka. Done.
20 III 2006 - Wyrobione.
23 III 2006 - Odebrane.
133 dni - 1218zł
Peugeot 107 + President HARRY II
Salansky

Postprzez Radwan » środa 08 listopada 2006, 22:22

Dajcie spokój, po nim spływa jak po kaczce, on i tak długo nie pożyje. Nie chciałbym spotkać tego czubka na drodze.
Radwan

Postprzez Wiedźma » środa 08 listopada 2006, 22:30

A ja też sądzę, ze to prowokacja.
Wątpię, zeby osoba, która miałaby naprawdę taki "problem" była skłonna pisać tego typu posty na tego typu forum.....

Jeśli to nie prowokacja, to... cóż... strzeżcie nas bogowie przed tym osobnikiem za kółkiem.....
BYKOM STOP! Poprawna pisownia i ortografia w Internecie.
Wiedźma

Postprzez lemming » środa 08 listopada 2006, 22:36

Jego poprzednie posty też były dosyć ciekawe.

Moze i masz racje z tym zaufaniem ,bo jak kiedys zbralem auto ehhe dobra historia Very Happy
Pojechalem do Babci na 3 dni to gdziej od mojego miejsca zamieszkania jest 220 km.Ojcec dzwonil itp. ze mam wracac,ale coz posiedzialem dopiero wracalem,a podrodze do domu jechalem sobie 140 km/h i pech chial ze policja z suszarka stala i wedlug ich jechalem 160 km/h .nastepnie dostalem mandat 300 zl i 8 punktow,uprosilem ich,bo chcieli wiecej dac !! smieszna sytuacja

Mimo wszystko prowokacja czy nie. Takim osobom nie powinni dawać prawa jazdy
1. 26.08.06 - Oblane [miasto]
2. 29.09.06 - Oblane [plac]
3. 5.10.06 - Zdane | 18.10.06 - Odebrane
lemming

Postprzez Tomek_ » środa 08 listopada 2006, 23:02

Ja zawsze takim mistrzom prostej lub prowokatorom mowie, ze 200 km/h to ciulowy wynik i ze na moim Kawasaki tyle w 6 sekund wyciagam :mrgreen:
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez wiesniak » środa 08 listopada 2006, 23:15

Kurde muszę sobie kupić Kawasaki :D.
wiesniak

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka