Witam
Dawno mnie tu nie było praca i nie miałem bardzo dostepu do netu ale wracam bo znowu zbliza sie egzamin potrzebuje pomocy i opis egzaminu na nowych zasadach na zestawie jak na zdjeciu niebieskie iveco z naczepa http://www.word.kielce.pl/mb/ czy ktos zdawał na takim zestawie jak przebiegał egzamin na co zwracac uwage wiem ze ten zestaw jest czuły bo zdawałem na nim juz trzy razy ale na starych zasadach w ktorym miejscu sprawdza sie stan oleju a raczej wskazuje gdzie mona sprawdzic stan oleju gdzie znajduje sie zbiorniczek od spryskiwacza itp itd. jak przejechac tym zestawem łuk bo wiem ze nie jest łatwo przekonałem sie dwa razy jak wykonuje sie w tym iveco przebitke na wyzsze biegi problem w tym ze uczyłem sie na volvo i jest troszek inaczej a nie moge znalesc w Kielcach lub okolicach podobnego zestawu do przyuczenia czy moze ktos poradzi cos co pomoze mi zaliczyc za czwartym razem moze ktos opisze przebiek egzaminu jak co pokoleji jak przejechac łuk na kursie nie mam z tym problemu a na egzaminie robia sie schody ???
pozdrawim mobil Świetokrzyski