miros napisał(a): pierwszy stoje ja (skoda fabia), obok mnie jakis opel vectra, i co sie dzieje na zielonym? ja startuje pierwszy, po kilku sekundach patrze w lusterko, a tamten dopiero co wyjechal calym samochodem za pasy i ma do mnie jakies 20 metrow. dopiero jak sie juz zdazy rozpedziec to wtedy rowna sie ze mna i zaczyna mi uciekac przy ponad 100 km/h.
mmeva ja nie mowie o sciganiu sie, zebys musiala hamowac przed nastepnymi swiatlami, ja mowie o tym zeby jak najszybciej osiagnac powiedzmy te 60-70 km/h.
dokladnie tez tak mam. mam Uno 1.0 jestem pierwszy na swiatlach, juz mam wrzucona jedynke, juz leciutko puszczone sprzeglo na pol-sprzegle jade, ruszam czasem z piskiem opon na zoltym swietle, zeby moglo jak najwiecej aut za mna pojechac, a tu jakis baran jedzie powiedzmy autkiem z silnikiem 1.6-1.8 za mna i tez jest za mna 30 metrow, jakby ludzie szybciej startowali to mniejsze bylyby korki, no ale coz kazdty ma swoj styl jazdy, ja mimo ze mam silnik 1,0 staram sie jezdzic dynamicznie, nie blokowac ruchu, ale jak patrze na powolna jazde innych ludzi to mi sie odechciewa jezdzic czasem....