Egzamin w Jastrzębiu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin w Jastrzębiu

Postprzez Mimi » środa 07 czerwca 2006, 09:03

Będę zdawała egzamin w Jastrzębiu i chciałbym wiedzieć czy egzaminatorzy mają w tym mieście jakies ulubione miejsca, gdzie moga bardzo łatwo oblać egzaminowanego;) Jednym słowem ulubione miejsca odbierania nadziei;) Podzielcie się swoim doświadczeniem. W podzięce, gdy bedziecie kiedys wyjeżdżać z jakiejś bocznej drużki, ja- nadjeżdżająca z naprzeciwka-...przepuszcze Was :wink:
Mimi

Postprzez Aniosek » poniedziałek 12 czerwca 2006, 15:32

Witam,
Ja za tydzień mam egzamin w Jastrzębiu, instruktor mi mówi czasem gdzie są takie najczęstsze miejsca parkowania itd. ale niestety nie znam ulic w tym mieście i tylko mogę Ci mniej więcej wytłumaczyć że parkowanie równoległe zwykle jest na osiedlu, droga jest jednokierunkowa, pod górke, miejsce po lewej stronie :( Ostatnio oblali kogoś na osiedlu gdzie wjazd jest również pod górke i od razu trzeba odbić w prawo bo prosto jest zakaz wjazu a w prawo droga jednokierunkowa. Więc uważaj na znaki bo egzaminatorzy lubią "podpuszczać". Szkoda że nie ma trasy egzaminacyjnej w Jastrzębiu wszystkim byłoby lżej...Pozdrawiam
Aniosek

cd.

Postprzez Aniosek » środa 14 czerwca 2006, 07:42

Już wiem gdzie jest to felerne osiedle na którym trzeba zwrócić wyjątkową uwagę=> Boża Góra czy coś takiego
Aniosek

Postprzez SaYRus » czwartek 15 czerwca 2006, 21:17

Ja! Zdawałem w Jastrzębiu i zdałem dopiero za 3 ;/ ! Za drugim razem oblali mnie na jednokierunkowej! Ulica bodajże ofiar terorru czy jakoś tak ! Tam na bank pojedziesz i później w lewo na 2 i 3 egzaminie tam jechałem! Tam jest jednokierunkowa a tego znaku za bardzo nie widać jak się wjeżdźa na tą ulicę ! Musisz bardzo uwaźać na znaki! Ja za 2 razem tego znaku nie ujrzałem i później kazał mi skręcić w lewo no i ja z prawej strony skręcałem i przejechałem po podwójnej ciągłej której za bardzo nie było widać! Więc uważaj na takie znaki i na ograniczenia prędkości też :) Wjeźdżaja również w osiedla gdzie obowiązuje 20! ( Strefa zamieszkania) ! To tyle!
SaYRus

Postprzez dudus251 » czwartek 29 czerwca 2006, 08:30

Już od 12 godzin cieszę się zdanym prawkiem i to właśnie w Jastrzębiu ( zdałam za 2 razem , za 1 oblałam tunel ) Ja na wczorajszym egzaminie zaliczyłam 2 drogi jednokierunkowe , jedna z tych jednokierunkowych kiedyś była normalna drogą i jest to miejsce idealne do oblania więc trzeba patrzeć na znaki , parkowanie prostopadłe na osiedlu - prędkość 20 , chyba zaliczyłam 4 ronda na każdym jechałam w innym kierunku , zawracanie miałam na takim malutkim rondzie - z tego co wiem jest tylko jedno takie malutkie w Jastrzębiu , jednym słowem za 40 minut jazdy można zajechać wszędzię , szczególnie lubiana trasa egzaminatorów jest koło basenu - ograniczenie do 30 - też tam jechałam ale od innej strony naszczeście , ponieważ tam jest taka duża góra i trzeba wykonać ruszanie z ręcznego i wiem że jak miałam jazdy to na 6 egzaminów - wszystkie na tej górce oblały :( Po 4 cieżkich godzinach oczekiwania na egzamin cieszę się że mam już to za sobą :wink: Tunel zrobiłam bezbłednie ale bałam się okropnie :? ale jak już pojechałam na miasto to emocje opadły :) POWODZENIA !! 3mam kciuki :lol:
dudus251

Powrót do Egzamin na prawo jazdy