przez dudus251 » czwartek 29 czerwca 2006, 08:30
Już od 12 godzin cieszę się zdanym prawkiem i to właśnie w Jastrzębiu ( zdałam za 2 razem , za 1 oblałam tunel ) Ja na wczorajszym egzaminie zaliczyłam 2 drogi jednokierunkowe , jedna z tych jednokierunkowych kiedyś była normalna drogą i jest to miejsce idealne do oblania więc trzeba patrzeć na znaki , parkowanie prostopadłe na osiedlu - prędkość 20 , chyba zaliczyłam 4 ronda na każdym jechałam w innym kierunku , zawracanie miałam na takim malutkim rondzie - z tego co wiem jest tylko jedno takie malutkie w Jastrzębiu , jednym słowem za 40 minut jazdy można zajechać wszędzię , szczególnie lubiana trasa egzaminatorów jest koło basenu - ograniczenie do 30 - też tam jechałam ale od innej strony naszczeście , ponieważ tam jest taka duża góra i trzeba wykonać ruszanie z ręcznego i wiem że jak miałam jazdy to na 6 egzaminów - wszystkie na tej górce oblały :( Po 4 cieżkich godzinach oczekiwania na egzamin cieszę się że mam już to za sobą :wink: Tunel zrobiłam bezbłednie ale bałam się okropnie :? ale jak już pojechałam na miasto to emocje opadły :) POWODZENIA !! 3mam kciuki :lol: