Uffff....Blacksmith napisał(a): a ja auta tymczasowo nie posiadam,
przez szerszon » wtorek 01 grudnia 2020, 00:39
Uffff....Blacksmith napisał(a): a ja auta tymczasowo nie posiadam,
przez Blacksmith » wtorek 01 grudnia 2020, 15:57
szerszon napisał(a):Uffff....
przez mp0011 » wtorek 01 grudnia 2020, 16:03
przez Blacksmith » wtorek 01 grudnia 2020, 16:15
mp0011 napisał(a):Z biletami jest tak, że różne spółki kolejowe sprzedają swoje bilety nawzajem. To jakbyś kupił Adidasy w Daichmanie przez Internet i chciał oddać w salonie Adidasa, "bo kasa i tak trafiła do Adidasa"
przez Cyryl » wtorek 01 grudnia 2020, 16:48
Blacksmith napisał(a):...Deichmann kupił buty od Adidasa i sprzedaje je jako swój asortyment...
przez Blacksmith » środa 02 grudnia 2020, 15:56
Cyryl napisał(a):raczej nie, gdyby Deichmann kupował wcześniej buty wszystkich marek, bo przecież on nie produkuje butów, to by nie utrzymał się miesiąca na rynku. to raczej jest coś w rodzaju komisu, czy cos podobnego, rozlicza się dopiero po sprzedaży.
przez ks-rider » środa 02 grudnia 2020, 20:58
szerszon napisał(a):Uffff....Blacksmith napisał(a): a ja auta tymczasowo nie posiadam,
przez szerszon » środa 02 grudnia 2020, 21:06
Nie. Wyraźnie m ulżyło. Jak przyjedziesz ćwoku do Warszawy to na pewno będzie o tym w głównym wydaniu Wiadomości. Słoik nawiedził.Blacksmith napisał(a):szerszon napisał(a):Uffff....
Szydzisz? PKP przekonało mnie do szybszego zakupu nowego auta. Najpierw pojadę do Waszafki.
.
przez Blacksmith » środa 02 grudnia 2020, 21:42
szerszon napisał(a):Słoik nawiedził.
przez mp0011 » środa 02 grudnia 2020, 22:04
przez Blacksmith » środa 02 grudnia 2020, 23:04
mp0011 napisał(a):Czyli przyjechałeś teraz "na prowincję", a potem wracasz do "wielkiego miasta, w którym pracujesz"?
To brzmi jak wyższy poziom Słoika
przez mp0011 » środa 02 grudnia 2020, 23:13
przez szerszon » czwartek 03 grudnia 2020, 00:49
Blacksmith napisał(a):
Ja osobiście patrzę wyłącznie na to jaki jest sam człowiek, mało kiedy pytam skąd on jest bo dla mnie ma to niewielkie znaczenie.
To już nie z Rumunem? Nie musisz odwiedzać Warszawy. Chyba że w pierwszej kolejności wiejski przygłupie słomę z butów powyciągasz.Kiedyś w Niemczech gadałem z przyjezdnym mieszkańcem Warszawy, że nigdy mnie w Warszawie nie było, troche wstyd i musze w końcu odwiedzić. Facet na to: "A po co? To tylko rozległa wiocha".
przez Cyryl » czwartek 03 grudnia 2020, 08:34
Blacksmith napisał(a):...szczerze mówiąc nie wiem jak to funkcjonuje, ale wydaje mi się, że nie w ten sposób...
Blacksmith napisał(a):Ja osobiście patrzę wyłącznie na to jaki jest sam człowiek, mało kiedy pytam skąd on jest bo dla mnie ma to niewielkie znaczenie...
Blacksmith napisał(a):...Kiedyś w Niemczech gadałem z przyjezdnym mieszkańcem Warszawy...
przez Blacksmith » piątek 04 grudnia 2020, 01:02
Cyryl napisał(a):poznałeś jednego na swoim egzaminie i na podstawie jego zachowania oceniasz całe środowisko. w niczym nie jesteś leszy od tych których krytykujesz, bo w innym aspekcie postępujesz tak samo.
Cyryl napisał(a):może to był jednak znajomy Rumun z Duo Mai, czy Vama Veche? bo to rzeczywiście wiochy, ale nad morzem.