przez Cyryl » niedziela 18 października 2020, 11:21
przez szerszon » niedziela 18 października 2020, 20:05
Tą cegiełką to najwyraźniej parę razy sie uderzyłeś w swój tępy głupi łeb. Ktos sie przejmował wypocinami stulejarza.Blacksmith napisał(a):, do których nieskromnie mówiąc sam dołożyłem cegiełkę.
przez ks-rider » niedziela 18 października 2020, 20:30
szerszon napisał(a):Tą cegiełką to najwyraźniej parę razy sie uderzyłeś w swój tępy głupi łeb. Ktos sie przejmował wypocinami stulejarza.Blacksmith napisał(a):, do których nieskromnie mówiąc sam dołożyłem cegiełkę.
przez Blacksmith » niedziela 18 października 2020, 21:36
ks-rider napisał(a):Mnie by ciekawilo, co Ty bys zmienil ?
przez szerszon » niedziela 18 października 2020, 22:51
Jesteś o tym przekonany ? Co post udowadniasz,że coś ciebie w dekiel waliło i to porządnie. Jesteś typową jałopą, która winy szuka wszędzie tylko nie u siebie.Blacksmith napisał(a):Widzę, że brakuje ci Heńka
przez szerszon » niedziela 18 października 2020, 22:56
Możliwość korekty na łuku tak jak przy parkowaniu.ks-rider napisał(a):
Mnie by ciekawilo, co Ty bys zmienil ?
przez Cyryl » poniedziałek 19 października 2020, 06:51
przez szymonix » poniedziałek 19 października 2020, 10:01
Cyryl napisał(a):wprowadzenie egzaminu eksternistycznego, czyli bez obowiązkowego uczestnictwa w kursie
przez Cyryl » poniedziałek 19 października 2020, 12:43
przez Blacksmith » poniedziałek 19 października 2020, 13:25
przez ks-rider » poniedziałek 19 października 2020, 14:42
szerszon napisał(a):Możliwość korekty na łuku tak jak przy parkowaniu.
Tyczki ...aby nie robili na małpę.
Możliwość obejrzenia przebiegu egzaminu z całym tym RODO bez tych zbędnych formalności. Dostęp na hasło np pkk.
Plac bym zostawił, ponieważ szkoda paliwa na stulejarzy. Jak uwala na takich banałach to gdzie to to w miasto sie pcha.
Cyryl napisał(a):4. brak sztywnej ilości godzin szkoleniowych i to do wszystkich kategorii, bo dlaczego osoby zaawansowane muszą jeździć bez sensu jeżeli są już gotowe na egzamin, a dlaczego inne mają iść bez odpowiedniego przygotowania. zależałoby to od uznania instruktora.
Blacksmith napisał(a):No to teraz moje postulaty:
3) Likwidacja placu manewrowego. A w razie gdyby na siłę plac zostawić to bezwzględnie:
- Po wykonaniu zadania nr.1 na życzenie zdającego możliwość pojeżdżenia po łuku w celu zapoznania się z hamulcem i sprzęgłem bez oceny egzaminatora. 3 minuty wystarczy.
4) Swobodny dostęp do nagrań z przebiegu egzaminu dla zdającego. Stworzenie specjalnej komisji np. w Urzędzie Wojewódzkim, która na życzenie zdającego przegląda nagranie. W razie uznania, że egzaminator swoim ewidentnie nieżyczliwym, wrogim czy chamskim zachowaniem wywołuje niepotrzebny stres u zdającego.... Utrata stanowiska egzaminatora. Ze względu na to, ze człowiek jednak ma prawo mieć czasem zły dzień to można by było to złagodzić. Egzaminator wtedy przy urzędnikach przeprasza zdającego i obiecuje, że to się nigdy więcej nie powtórzy. Gdy tak postąpi to po pół roku przerwy prawo do ponownego wykonywania zawodu. Oczywiście kolejny egzamin dla zdającego na koszt WORD.
przez Cyryl » poniedziałek 19 października 2020, 15:25
Blacksmith napisał(a):No to teraz moje postulaty:
5) Raz na rok czy 2 lata krótkie kilkugodzinne szkolenie z zakresu kultury osobistej dla egzaminatorów. Nawet mającym już kulturę osobistą takie szkolenie przecież nie zaszkodzi.
To chyba wszystko. Jeśli sobie coś przypomnę to dopisze. Czy to tak wiele? jest to spokojnie do realizacji.
przez Blacksmith » poniedziałek 19 października 2020, 16:40
ks-rider napisał(a):3. W jakim celu ? Przeciez zdajesz na pojezdzie na ktorym sie szkoliles wiec czym jeszcze chcesz sie zapoznawac ?
ks-rider napisał(a):4. Jak wyzej, kamer byc nie musi, i jezeli jedzie szkolacy, to nie sa one do niczego potrzebne ! W obecnosci szkolacego mysle, ze zaden egzaminator nie bedzie zachowywal sie jak slon w sklepie z porcelana !
Cyryl napisał(a):Nie wiem w jaki sposób te zmiany mają wpłynąć na bezpieczeństwo na drogach.
Cyryl napisał(a):I znowu się spóźniłeś, każdy egzaminator musi co roku uczestniczyć w warsztatach doskonalenia zawodowego żeby wykonywać zawód.
przez Cyryl » poniedziałek 19 października 2020, 18:53
przez Blacksmith » poniedziałek 19 października 2020, 23:04
Cyryl napisał(a):Znowu się spóźniłeś, bo po placu manewrowym można przestawić lusterka.