Forum Chat #1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Forum Chat #1

Postprzez ks-rider » piątek 01 maja 2020, 15:05

Marcel2727 napisał(a):To ja napiszę parę donosów, może ten troll ks-rider

Pamietaj, ze w necie nie jestes anonimowy !

Troll'u

:wink:
ks-rider

Postprzez Marcel2727 » piątek 01 maja 2020, 16:53

ks-rider napisał(a):
Marcel2727 napisał(a):To ja napiszę parę donosów, może ten troll ks-rider

Pamietaj, ze w necie nie jestes anonimowy !

Troll'u

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ciebie ta zasada też tyczy.
Marcel2727

Postprzez szymonix » piątek 01 maja 2020, 17:34

Ale forum ruszyło, zagrzało się chociaż w czacie.. :lol: :lol:
Niedługo wrócą pewnie wzorem szerszona - Drezyna, benio, cman (moderator), Makabra, szymon1977 (chyba o nim mowa?), kopan, sankila, lith, eragon, Duszek, gagatek, jasper, silvox, oskinstruktor, oskbelfer i inni.. To byla ekipa, jak sie czyta ich posty to aż raduje się dusza.. Marcel ze swoimi problemami im do skóry na piętach nie dorasta, mógłby się wszystkiego nauczyć, dowiedzieć gdyby poczytał forum..
Blacksmith napisał(a):Szerszeń? Po 11 latach rozstał się z forum bez pożegnania? Ostatni jego wpis sprzed prawie roku

Ale śledzi i czyta forum..
mp0011 napisał(a):Może to troll konto

Na tym forum to jak nie drugie, trzecie konto to znowu "troll konto"..
gumik napisał(a):tu jest jakiś mod?

No przecież na górze masz wypisanych.. ale masz rację, z lupą szukać..
Marcel2727 napisał(a):Szymonix jak na razie jeszcze, aż tak nie trolluje.

Radzę po dobroci zmienic ton wobec mnie albo udowodnij trolling..
ks-rider napisał(a):Troll'u

No patrz, Marcel cie też wkurza ?? Już niedługo..
A szerszon ma się dobrze - nie mylę się ?? Nie zaszył się na Ursynowie lecz na innych forach działa ostro - szkoda, że L-instruktora zamknęli..
szerszon.JPG
szerszon.JPG (12.74 KiB) Przeglądane 4848 razy

Siema..
szymonix

Postprzez szerszon » piątek 01 maja 2020, 18:59

ks-rider napisał(a): Tyle, ze ja mam troche inna zasade bo nie raportuje.

Jestem po prostu zdania, ze kto rozdaje musi i umiec przyjac.

No to masz u mnie +10. Najgorsze są takie osobniki, gdy im brakuje argumentów to posuwają się do wszystkiego, aby pozbyć się konkurenta. Ale jak brakuje wiedzy...
szymonix napisał(a):Ale forum ruszyło, zagrzało się chociaż w czacie.. :lol: :lol:
Niedługo wrócą pewnie wzorem szerszona -
Ale ja nie wracam. Nie pasuje mi model moderowania. Część wymienionych naprawdę tu jest. Przecież tu łatwo pisać z kilku kont. User kombi może na ten temat sie wypowiedzieć.
szerszon

Postprzez Henq » piątek 01 maja 2020, 19:29

szerszon napisał(a):
Henq napisał(a):....
Czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było twoją mocną stroną.
Uderz w stół a nożyce się odezwą :eek2:
Biedny pseudoinstruktorku z warszafki czytanie ze zrozumieniem było, jest i niestety dla ciebie będzie moją mocną stroną. Czego niestety nie można powiedzieć o tobie.

szerszon napisał(a):Owszem było drugie konto, "szerszon2" powstałe tylko i wyłącznie do wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
no przecież dopiero o tym pisałem, a ty mi zarzuciłeś nieprawdę, więc co się zmieniło czytanie czy też pisanie jak się okazuje nie jest twoją mocną stroną :eek2: :help:

szerszon napisał(a):Nie dyskutowałem sam ze sobą w poszczególnych wątkach jak to nie raz i nie dwa bywało.
a to jakoś zmienia pkt 19 regulaminu? A wybacz zapomniałem, że ty nie rozumiesz co się do ciebie pisze, jak mniemam pkt 2 regulaminu również nie doczytałeś :help:

szerszon napisał(a):Moderatora straciłem w momencie, gdy takiej samej natury co ty, pewna osoba odstawiała stalking i musiałem troszeczkę ostrzej dać jej do zrozumienia, aby się odczepiła.
Skończ pieprzyc moderatora straciłeś bo nie byłeś obiektywny i tyle w temacie. Jesteś zwykła gnida!
"Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie." - ten cytat dobitnie odzwierciedla twoje zachowanie na forum.

szerszon napisał(a):Schemat dalszego postępowania jest ci dobrze znany.
akurat tu cię zaskoczę, nie nie jest mi znany bo w przeciwieństwie do ciebie czytałem i przestrzegam regulamin.

szerszon napisał(a):Donosy...a że obecna moderacja działa tak jak działa to dzieje się co dzieje.
Moderacja działa i ma się dobrze, dziwne, że tylko ty i szymonix nadajecie na moderację, co to kwik świni oderwanej od koryta?

szerszon napisał(a):
czyli w skrócie, nie dość, że kłamiesz i manipulujesz to jeszcze miałeś dwa 2 konta?
Istotne,
zaprawdę dlaczego dostałeś "bana" na tym forum pozostanie zagadką :eek2: :wow: :wow: :wow:
Zapewne "moderator" uwziął się na ciebie
W skrócie...dalej problemy z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie.
J/w czegoś nie zrozumiałeś? jakoś mnie to nie dziwi - po raz kolejny, ilez to już razy dobitnie tłumaczyłem ci o co chodzi a ty nadal swoje. :help: :eek2:

szerszon napisał(a):Nie masz pojęcia co kto mógł na forum zrobić. Bany może dawać tylko i wyłacznie jeden moderator.
Jak widać ty też nie wiedziałeś, bo już nic nie możesz - i całe szczęście!

---

szymonix napisał(a):Drezyna, benio, cman (moderator), Makabra, szymon1977 (chyba o nim mowa?), kopan, sankila, lith, eragon, Duszek, gagatek, jasper, silvox, oskinstruktor, oskbelfer i inni.. To byla ekipa...
tak tak była ekipa, niektórzy nie wiedzieli co to skrzyżowanie, niektórzy co to zmiana kierunku jazdy, a ci lepsi co to zmiana kierunku jazdy na skrzyżowaniu :eek2: i była jeszcze sankila która na przełączce zamiast zawracać skręcała dwa razy w lewo :eek2:
Jak ci nie wstyd mieszać ludzi znających PoRD z takimi ewenementami jak benio, sankila, czy inne osk..? No ale teraz to przynajmniej już rozumiem skąd twoja wiedza skoro kształciłeś się na wypowiedziach takich uczonych :eek2:

szymonix napisał(a):Marcel ze swoimi problemami im do skóry na piętach nie dorasta, mógłby się wszystkiego nauczyć, dowiedzieć gdyby poczytał forum..
przynajmniej chce się czegoś dowiedzieć, zadaje pytania, czy mądre czy nie nie nam oceniać, po to jest forum by uzyskać odpowiedź. Nie wiem każde inne forum działa na zasadzie było to daje link do tematu i tyle a tutaj tacy jak ty trollują męczą nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie - a dlaczego bo nie znasz odpowiedzi.

szymonix napisał(a):
mp0011 napisał(a):Może to troll konto

Na tym forum to jak nie drugie, trzecie konto to znowu "troll konto"..
no widzisz jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział, że można mieć tylko jedno konto :thumb2:

szymonix napisał(a):

proszę bardzo pierwszy lepszy temat:
szymonix napisał(a):A to przed rondem nakazuje mi "skręcać" w prawo? Bo kierownicą muszę skręcić - pier..olisz.. :spoko:

znak P-8x ma swoje zastosowanie, ty nie wiesz gdzie więc trollujesz temat :spoko:
A to wierzchołek góry lodowej :thumb2:

szymonix napisał(a):A szerszon ma się dobrze - nie mylę się ?? Nie zaszył się na Ursynowie lecz na innych forach działa ostro - szkoda, że L-instruktora zamknęli..
no tak bo ma takich ślepych wyznawców jak ty, żeby nie napisać "baranków" za słuchaczy.
Jakoś mnie nie to nie dziwi. Szkoda że tutaj mistrz warszafki nie zrozumiał do czego służy linia krawędziowa... :help:

---

szerszon napisał(a):No to masz u mnie +10. Najgorsze są takie osobniki, gdy im brakuje argumentów to posuwają się do wszystkiego, aby pozbyć się konkurenta. Ale jak brakuje wiedzy...
no np do manipulacji, do wykorzystywania władzy, skąd my to znamy prawda? to przyznasz się dlaczego nie jesteś moderatorem czy nie?
:eek2:
Kłamstwa, manipulacje to twój chleb powszedni - no tak ale jak się nie ma wiedzy... :eek2:
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez Marcel2727 » piątek 01 maja 2020, 19:34

szymonix napisał(a):

ks-rider napisał(a):Troll'u

No patrz, Marcel cie też wkurza ?? Już niedługo..

Np. tutaj bezpodstawnie wyzywasz mnie od trolli co już swego rodzaju trollingiem:

Zauważ, że troll nie pisze czy tam jest jakiś znak.. po prostu prowokuje.. Nie czaisz ?? :wow: :wow:
Jak się nauczy czegokolwiek, od pisania moze zacząć, to będziemy mu odpowiadać..... na razie trzeba go olać..

Co już niedługo? :mrgreen: Możecie śmiało mnie zgłaszać, nic złego nie robię, chyba że wielką zbrodnią jest zadanie pytania na tym forum :mrgreen:
Marcel2727

Postprzez szerszon » piątek 01 maja 2020, 19:47

Henq napisał(a):Uderz w stół a nożyce się odezwą
Jednak jakiś porządny psychiatra ci się przyda.
Własnie dlatego rezygnowałem z pisania, ponieważ moderator toleruje takie wpisy.A dlaczego toleruje ? Bo nie czyta A uchodzi ci na sucho, ponieważ ja nie mam predyspozycji do donoszenia.
Skończ pieprzyc moderatora straciłeś bo nie byłeś obiektywny i tyle w temacie. Jesteś zwykła gnida!
Skoro wiesz lepiej....
szerszon

Postprzez Henq » piątek 01 maja 2020, 20:52

szerszon napisał(a):
Henq napisał(a):Uderz w stół a nożyce się odezwą
Jednak jakiś porządny psychiatra ci się przyda.
Niestety, ale muszę po raz kolejny wyprowadzić cię z błędu :help: to nie ja sam sobie przeczę ale ty :help:
No i nadal udowadniasz, że swoimi wpisami zasłużyłeś na bana, a nawet na bana permanentnego.
Niestety tak bywa jak brakuje argumentów, to ruszasz do boju kłamstwa, później manipulacje, a jak to nie przynosi upragnionego przez ciebie zwycięstwa, bo ktoś śmie mieć inne zdanie niż ty i jeszcze argumentami cię przytłacza to zaczynają się wyzwiska, obelgi... :help:

szerszon napisał(a):Własnie dlatego rezygnowałem z pisania, ponieważ moderator toleruje takie wpisy.

zaprzestałeś pisania bo moderator toleruje wolność słowa? No jeszcze brakuje byś krzyczał KONSTYTUCJA jak już tu jeden ma w swoim porządku dziennym.

szerszon napisał(a):A dlaczego toleruje ? Bo nie czyta A uchodzi ci na sucho, ponieważ ja nie mam predyspozycji do donoszenia.
Czyta, nie raz dostałem ostrzeżenie , za ataki personalne, raz słuszne, a nieraz niesłuszne bo tylko odpowiadałem na zaczepi takich jak ty, ale czy wylewam żale na forum, że to nie sprawiedliwe jak ty i tobie podobni? NIE!
Może kiedyś byłeś "światowej" sławy ekspertem od PoRD, ale niestety już nie jesteś, przepisy się zmieniają a ty po prostu nie nadążasz za zmianami a na siłę chcesz wciskać swój PRLowski kodeks.
Nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę bo masz warszafskie EGO i tyle, "cała Polska jest w błędzie ja z WARSZAFKI wiem lepiej".
I dziwić się, że warszawiaków nikt nie lubi :lol:

szerszon napisał(a):
Skoro wiesz lepiej....
Czyli chcesz powiedzieć, że nie straciłeś status moderatora za to, że uwziąłeś się na "USERA" ;) czy też "USERÓW" którzy mieli inne zdanie od ciebie? Nie wykorzystywałeś swojej "funkcji"? :lol: :lol: :lol:
Oj żyj sobie nadal w tym swoim świecie...
Henq

Postprzez szerszon » piątek 01 maja 2020, 21:28

Henq napisał(a): to zaczynają się wyzwiska, obelgi... :help:

.

Jesteś zwykła gnida!

Biedny pseudoinstruktorku z warszafki

Jak zwykle masz rację.

zaprzestałeś pisania bo moderator toleruje wolność słowa?
Wyżej mamy przykłady tej "wolności" słowa.
Czyli chcesz powiedzieć, że nie straciłeś status moderatora za to, że uwziąłeś się na "USERA" ;) czy też "USERÓW" którzy mieli inne zdanie od ciebie? Nie wykorzystywałeś swojej "funkcji"? :lol: :lol: :lol:
Oj żyj sobie nadal w tym swoim świecie...
Oczywiście, że nie...masz na to jakieś dowody ???
szerszon

Postprzez Henq » piątek 01 maja 2020, 21:36

szerszon napisał(a):Oczywiście, że nie...masz na to jakieś dowody ???
Serio? znów mam ci udowadniać, że sam sobie przeczysz?
szerszon napisał(a):Moderatora straciłem w momencie, gdy takiej samej natury co ty, pewna osoba odstawiała stalking i musiałem troszeczkę ostrzej dać jej do zrozumienia, aby się odczepiła.
czy to nie twoje słowa?
No ileż można z takim pajacem jak ty się użerać?
Ogarnij się, ok. :thumb2:
Henq

Postprzez Blacksmith » piątek 01 maja 2020, 23:20

Zobaczcie jak jednym wpisem można ożywić towarzystwo :wink: Ma się ten talent :mrgreen:
Blacksmith

Postprzez Henq » piątek 01 maja 2020, 23:41

Blacksmith napisał(a):Zobaczcie jak jednym wpisem można ożywić towarzystwo :wink: Ma się ten talent :mrgreen:
Wybacz ale od dłuższego czasu sledze twoje wypowiedzi i z przykrością musze stwierdzić że nie masz talentu do niczego. :eek2:
Tutaj akurat mamy do czynienia ze zwykłym zbiegiem okoliczności.
Więc nie podniecaj się tak! :spoko: Zajmij ty się lepiej studiowaniem PoRD :spoko:
Henq

Postprzez szerszon » sobota 02 maja 2020, 00:08

Henq napisał(a):Serio? znów mam ci udowadniać, że sam sobie przeczysz?

Czekam.
czy to nie twoje słowa?
Nawet nie wiesz, jak się to odbyło i nie miało nic wspólnego z moderowaniem treści. To była pewna Pani, a nie szymon1977 za którym tak tęsknisz. Poza tym pamiętaj, że twoje prymitywne wynurzenia świadczą o tobie. Agresja to także objaw strachu. Dobrze że się boisz.
szerszon

Postprzez Blacksmith » sobota 02 maja 2020, 00:09

Henq napisał(a):Zajmij ty się lepiej studiowaniem PoRD :spoko:

Wiem, że nie lubisz tej nazwy, ale.... Heniek! Ja się niedługo przyczynię do zmian w PoRD :spoko: To po kiego grzyba mam studiować coś co zaraz nie będzie aktualne? :roll:
Blacksmith

Postprzez Henq » sobota 02 maja 2020, 00:24

szerszon napisał(a):
Henq napisał(a):Serio? znów mam ci udowadniać, że sam sobie przeczysz?

Czekam.
a co jakieś problemy z czytaniem? :eek2: przecież masz na tacy podane, zacytowane, co brakuje ci jeszcze kolorków? udowadniasz, że czytanie to nie jest twoja mocna strona no wybacz ale ileż można :eek2:

szerszon napisał(a):
czy to nie twoje słowa?
Nawet nie wiesz, jak się to odbyło
zapewne teraz nas żalami oświecisz jak się to odbyło :eek2: a szczerze mamy to i ciebie głęboko :thumb2:
Nie było cię był spokój, nie było forsowania jedynej słusznej ideologii, była swoboda wypowiedzi.

szerszon napisał(a):i nie miało nic wspólnego z moderowaniem treści. To była pewna Pani, a nie szymon1977 za którym tak tęsknisz.
możesz mi wytłumaczyć dlaczego mam tęsknić za userem który zmieniając kierunek jazdy na skrzyżowaniu zyskuje pierwszeństwo na tym skrzyżowaniu?
Jak zwykle coś ci się pomieszało chłopczyku :eek2: :thumb2:

szerszon napisał(a):Poza tym pamiętaj, że twoje prymitywne wynurzenia świadczą o tobie. Agresja to także objaw strachu. Dobrze że się boisz.
ciebie nigdy się nie bałem bo i nie ma czego, tak dobrze czytasz nie kogo tylko czego, bo tutaj na forum nie chodzi akurat o osobę tylko chodzi o twoją ideologię a dokładnie o jej brak...
Henq

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka