Marcel2727 napisał(a):To ja napiszę parę donosów, może ten troll ks-rider
Pamietaj, ze w necie nie jestes anonimowy !
Troll'u

przez ks-rider » piątek 01 maja 2020, 15:05
Marcel2727 napisał(a):To ja napiszę parę donosów, może ten troll ks-rider
przez Marcel2727 » piątek 01 maja 2020, 16:53
ks-rider napisał(a):Marcel2727 napisał(a):To ja napiszę parę donosów, może ten troll ks-rider
Pamietaj, ze w necie nie jestes anonimowy !
Troll'u
przez szymonix » piątek 01 maja 2020, 17:34
Blacksmith napisał(a):Szerszeń? Po 11 latach rozstał się z forum bez pożegnania? Ostatni jego wpis sprzed prawie roku
mp0011 napisał(a):Może to troll konto
gumik napisał(a):tu jest jakiś mod?
Marcel2727 napisał(a):Szymonix jak na razie jeszcze, aż tak nie trolluje.
ks-rider napisał(a):Troll'u
przez szerszon » piątek 01 maja 2020, 18:59
No to masz u mnie +10. Najgorsze są takie osobniki, gdy im brakuje argumentów to posuwają się do wszystkiego, aby pozbyć się konkurenta. Ale jak brakuje wiedzy...ks-rider napisał(a): Tyle, ze ja mam troche inna zasade bo nie raportuje.
Jestem po prostu zdania, ze kto rozdaje musi i umiec przyjac.
Ale ja nie wracam. Nie pasuje mi model moderowania. Część wymienionych naprawdę tu jest. Przecież tu łatwo pisać z kilku kont. User kombi może na ten temat sie wypowiedzieć.szymonix napisał(a):Ale forum ruszyło, zagrzało się chociaż w czacie..![]()
![]()
Niedługo wrócą pewnie wzorem szerszona -
przez Henq » piątek 01 maja 2020, 19:29
Uderz w stół a nożyce się odezwąszerszon napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było twoją mocną stroną.Henq napisał(a):....
no przecież dopiero o tym pisałem, a ty mi zarzuciłeś nieprawdę, więc co się zmieniło czytanie czy też pisanie jak się okazuje nie jest twoją mocną stronąszerszon napisał(a):Owszem było drugie konto, "szerszon2" powstałe tylko i wyłącznie do wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
a to jakoś zmienia pkt 19 regulaminu? A wybacz zapomniałem, że ty nie rozumiesz co się do ciebie pisze, jak mniemam pkt 2 regulaminu również nie doczytałeśszerszon napisał(a):Nie dyskutowałem sam ze sobą w poszczególnych wątkach jak to nie raz i nie dwa bywało.
Skończ pieprzyc moderatora straciłeś bo nie byłeś obiektywny i tyle w temacie. Jesteś zwykła gnida!szerszon napisał(a):Moderatora straciłem w momencie, gdy takiej samej natury co ty, pewna osoba odstawiała stalking i musiałem troszeczkę ostrzej dać jej do zrozumienia, aby się odczepiła.
akurat tu cię zaskoczę, nie nie jest mi znany bo w przeciwieństwie do ciebie czytałem i przestrzegam regulamin.szerszon napisał(a):Schemat dalszego postępowania jest ci dobrze znany.
Moderacja działa i ma się dobrze, dziwne, że tylko ty i szymonix nadajecie na moderację, co to kwik świni oderwanej od koryta?szerszon napisał(a):Donosy...a że obecna moderacja działa tak jak działa to dzieje się co dzieje.
J/w czegoś nie zrozumiałeś? jakoś mnie to nie dziwi - po raz kolejny, ilez to już razy dobitnie tłumaczyłem ci o co chodzi a ty nadal swoje.szerszon napisał(a):W skrócie...dalej problemy z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie.czyli w skrócie, nie dość, że kłamiesz i manipulujesz to jeszcze miałeś dwa 2 konta?
Istotne,
zaprawdę dlaczego dostałeś "bana" na tym forum pozostanie zagadką![]()
![]()
![]()
Zapewne "moderator" uwziął się na ciebie
Jak widać ty też nie wiedziałeś, bo już nic nie możesz - i całe szczęście!szerszon napisał(a):Nie masz pojęcia co kto mógł na forum zrobić. Bany może dawać tylko i wyłacznie jeden moderator.
tak tak była ekipa, niektórzy nie wiedzieli co to skrzyżowanie, niektórzy co to zmiana kierunku jazdy, a ci lepsi co to zmiana kierunku jazdy na skrzyżowaniuszymonix napisał(a):Drezyna, benio, cman (moderator), Makabra, szymon1977 (chyba o nim mowa?), kopan, sankila, lith, eragon, Duszek, gagatek, jasper, silvox, oskinstruktor, oskbelfer i inni.. To byla ekipa...
przynajmniej chce się czegoś dowiedzieć, zadaje pytania, czy mądre czy nie nie nam oceniać, po to jest forum by uzyskać odpowiedź. Nie wiem każde inne forum działa na zasadzie było to daje link do tematu i tyle a tutaj tacy jak ty trollują męczą nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie - a dlaczego bo nie znasz odpowiedzi.szymonix napisał(a):Marcel ze swoimi problemami im do skóry na piętach nie dorasta, mógłby się wszystkiego nauczyć, dowiedzieć gdyby poczytał forum..
no widzisz jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział, że można mieć tylko jedno kontoszymonix napisał(a):mp0011 napisał(a):Może to troll konto
Na tym forum to jak nie drugie, trzecie konto to znowu "troll konto"..
proszę bardzo pierwszy lepszy temat:szymonix napisał(a):Marcel2727 napisał(a):Szymonix jak na razie jeszcze, aż tak nie trolluje.
Radzę po dobroci zmienic ton wobec mnie albo udowodnij trolling..
szymonix napisał(a):A to przed rondem nakazuje mi "skręcać" w prawo? Bo kierownicą muszę skręcić - pier..olisz..![]()
no tak bo ma takich ślepych wyznawców jak ty, żeby nie napisać "baranków" za słuchaczy.szymonix napisał(a):A szerszon ma się dobrze - nie mylę się ?? Nie zaszył się na Ursynowie lecz na innych forach działa ostro - szkoda, że L-instruktora zamknęli..
no np do manipulacji, do wykorzystywania władzy, skąd my to znamy prawda? to przyznasz się dlaczego nie jesteś moderatorem czy nie?szerszon napisał(a):No to masz u mnie +10. Najgorsze są takie osobniki, gdy im brakuje argumentów to posuwają się do wszystkiego, aby pozbyć się konkurenta. Ale jak brakuje wiedzy...
przez Marcel2727 » piątek 01 maja 2020, 19:34
szymonix napisał(a):Marcel2727 napisał(a):Szymonix jak na razie jeszcze, aż tak nie trolluje.
Radzę po dobroci zmienic ton wobec mnie albo udowodnij trolling..ks-rider napisał(a):Troll'u
No patrz, Marcel cie też wkurza ?? Już niedługo..
Zauważ, że troll nie pisze czy tam jest jakiś znak.. po prostu prowokuje.. Nie czaisz ??![]()
Jak się nauczy czegokolwiek, od pisania moze zacząć, to będziemy mu odpowiadać..... na razie trzeba go olać..
przez szerszon » piątek 01 maja 2020, 19:47
Jednak jakiś porządny psychiatra ci się przyda.Henq napisał(a):Uderz w stół a nożyce się odezwą
Skoro wiesz lepiej....Skończ pieprzyc moderatora straciłeś bo nie byłeś obiektywny i tyle w temacie. Jesteś zwykła gnida!
przez Henq » piątek 01 maja 2020, 20:52
Niestety, ale muszę po raz kolejny wyprowadzić cię z błęduszerszon napisał(a):Jednak jakiś porządny psychiatra ci się przyda.Henq napisał(a):Uderz w stół a nożyce się odezwą
szerszon napisał(a):Własnie dlatego rezygnowałem z pisania, ponieważ moderator toleruje takie wpisy.
Czyta, nie raz dostałem ostrzeżenie , za ataki personalne, raz słuszne, a nieraz niesłuszne bo tylko odpowiadałem na zaczepi takich jak ty, ale czy wylewam żale na forum, że to nie sprawiedliwe jak ty i tobie podobni? NIE!szerszon napisał(a):A dlaczego toleruje ? Bo nie czyta A uchodzi ci na sucho, ponieważ ja nie mam predyspozycji do donoszenia.
Czyli chcesz powiedzieć, że nie straciłeś status moderatora za to, że uwziąłeś się na "USERA"szerszon napisał(a):Skoro wiesz lepiej....Skończ pieprzyc moderatora straciłeś bo nie byłeś obiektywny i tyle w temacie. Jesteś zwykła gnida!
przez szerszon » piątek 01 maja 2020, 21:28
Henq napisał(a): to zaczynają się wyzwiska, obelgi...![]()
.
Jesteś zwykła gnida!
Biedny pseudoinstruktorku z warszafki
Wyżej mamy przykłady tej "wolności" słowa.zaprzestałeś pisania bo moderator toleruje wolność słowa?
Oczywiście, że nie...masz na to jakieś dowody ???Czyli chcesz powiedzieć, że nie straciłeś status moderatora za to, że uwziąłeś się na "USERA"czy też "USERÓW" którzy mieli inne zdanie od ciebie? Nie wykorzystywałeś swojej "funkcji"?
![]()
![]()
Oj żyj sobie nadal w tym swoim świecie...
przez Henq » piątek 01 maja 2020, 21:36
Serio? znów mam ci udowadniać, że sam sobie przeczysz?szerszon napisał(a):Oczywiście, że nie...masz na to jakieś dowody ???
czy to nie twoje słowa?szerszon napisał(a):Moderatora straciłem w momencie, gdy takiej samej natury co ty, pewna osoba odstawiała stalking i musiałem troszeczkę ostrzej dać jej do zrozumienia, aby się odczepiła.
przez Blacksmith » piątek 01 maja 2020, 23:20
przez Henq » piątek 01 maja 2020, 23:41
Wybacz ale od dłuższego czasu sledze twoje wypowiedzi i z przykrością musze stwierdzić że nie masz talentu do niczego.Blacksmith napisał(a):Zobaczcie jak jednym wpisem można ożywić towarzystwoMa się ten talent
przez szerszon » sobota 02 maja 2020, 00:08
Czekam.Henq napisał(a):Serio? znów mam ci udowadniać, że sam sobie przeczysz?
Nawet nie wiesz, jak się to odbyło i nie miało nic wspólnego z moderowaniem treści. To była pewna Pani, a nie szymon1977 za którym tak tęsknisz. Poza tym pamiętaj, że twoje prymitywne wynurzenia świadczą o tobie. Agresja to także objaw strachu. Dobrze że się boisz.czy to nie twoje słowa?
No ileż można z takim pajacem jak ty się użerać?
przez Blacksmith » sobota 02 maja 2020, 00:09
Henq napisał(a):Zajmij ty się lepiej studiowaniem PoRD![]()
przez Henq » sobota 02 maja 2020, 00:24
a co jakieś problemy z czytaniem?szerszon napisał(a):Czekam.Henq napisał(a):Serio? znów mam ci udowadniać, że sam sobie przeczysz?
zapewne teraz nas żalami oświecisz jak się to odbyłoszerszon napisał(a):Nawet nie wiesz, jak się to odbyłoczy to nie twoje słowa?
No ileż można z takim pajacem jak ty się użerać?
możesz mi wytłumaczyć dlaczego mam tęsknić za userem który zmieniając kierunek jazdy na skrzyżowaniu zyskuje pierwszeństwo na tym skrzyżowaniu?szerszon napisał(a):i nie miało nic wspólnego z moderowaniem treści. To była pewna Pani, a nie szymon1977 za którym tak tęsknisz.
ciebie nigdy się nie bałem bo i nie ma czego, tak dobrze czytasz nie kogo tylko czego, bo tutaj na forum nie chodzi akurat o osobę tylko chodzi o twoją ideologię a dokładnie o jej brak...szerszon napisał(a):Poza tym pamiętaj, że twoje prymitywne wynurzenia świadczą o tobie. Agresja to także objaw strachu. Dobrze że się boisz.