przez szymonix » środa 29 kwietnia 2020, 18:07
przez gumik » środa 29 kwietnia 2020, 20:09
przez szymonix » środa 29 kwietnia 2020, 21:20
przez Blacksmith » czwartek 30 kwietnia 2020, 13:21
przez mp0011 » czwartek 30 kwietnia 2020, 16:37
przez ks-rider » czwartek 30 kwietnia 2020, 18:01
Blacksmith napisał(a):A jak tam Szerszeń? Po 11 latach rozstał się z forum bez pożegnania? Ostatni jego wpis sprzed prawie roku. Mówiąc szczerze trochę szkoda. Nie zgadzałem się z nim prawie we wszystkim, ale jednak był takim rodzynkiem tego forum.
przez szerszon » czwartek 30 kwietnia 2020, 20:19
A kłaniam się. Żyję i drugiego konta nie mam. Przestałem aktywnie się udzielać, ponieważ z modem mamy różne punkty widzenia co do moderacji.mp0011 napisał(a):Akurat wtedy pojawił się Marcel. Może to troll konto Szerszona?
przez gumik » czwartek 30 kwietnia 2020, 21:39
przez szerszon » czwartek 30 kwietnia 2020, 22:36
przez Henq » czwartek 30 kwietnia 2020, 23:01
oj ale jak mnie pamięć nie myli to swego czasu "ty" byłeś moderatoremszerszon napisał(a):Przestałem aktywnie się udzielać, ponieważ z modem mamy różne punkty widzenia co do moderacji.
chciałbym zauważyć kłamczuszku (zaczyna się kłamstwa i manipulacje a jeszcze nie zaczął wypowiadać się w "ważnych" kwestiachszerszon napisał(a):Żyję i drugiego konta nie mam.
przez gumik » czwartek 30 kwietnia 2020, 23:27
szerszon napisał(a):Napisz kilka donosów na kogoś to zjawi się. Walnie mu bana na miesiąc bez wnikania w szczegóły i znowu zapadnie w zimowy sen.
przez Blacksmith » piątek 01 maja 2020, 01:20
Henq napisał(a):Co się stało?
nie byłeś obiektywny?
ks-rider napisał(a):mow, jak daleko posunales sie w temacie broni, bo raptem 5 miesiecy Ci jeszcze zostalo !
przez szerszon » piątek 01 maja 2020, 07:42
Czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było twoją mocną stroną.Henq napisał(a):....
W skrócie...dalej problemy z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie.czyli w skrócie, nie dość, że kłamiesz i manipulujesz to jeszcze miałeś dwa 2 konta?
Istotne,
zaprawdę dlaczego dostałeś "bana" na tym forum pozostanie zagadką![]()
![]()
![]()
Zapewne "moderator" uwziął się na ciebie
Nie masz pojęcia co kto mógł na forum zrobić. Bany może dawać tylko i wyłacznie jeden moderator.Blacksmith napisał(a): Ale to tylko moja teoria.
przez ks-rider » piątek 01 maja 2020, 09:20
Blacksmith napisał(a):Kiedyś jak napisałem priv do Elli dlaczego ja dostaję bany a szerszon nie, to odpowiedziała, że też miał bany i swego czasu utratę funkcji modera. A więc musiał nieźle szaleć z tymi banami. Jak pamiętam tamtejsze relacje na forum to na "władzy" szerszona najbardziej ucierpiał chyba Szymon () i skargi Szymona widocznie zrobiły swoje. Ale to tylko moja teoria.
przez Marcel2727 » piątek 01 maja 2020, 09:47
szerszon napisał(a):Napisz kilka donosów na kogoś to zjawi się. Walnie mu bana na miesiąc bez wnikania w szczegóły i znowu zapadnie w zimowy sen.