Forum Chat #1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Forum Chat #1

Postprzez szymonix » środa 29 kwietnia 2020, 18:07

Od ciebie dostaje.. :lol: :lol: :lol: ale mam je w dupie.. :spoko: :spoko:
szymonix

Postprzez gumik » środa 29 kwietnia 2020, 20:09

"ciebie" - nie ma takiego usera. Sprawdziłem.
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez szymonix » środa 29 kwietnia 2020, 21:20

no partrz.. jakis haker pewnie.. cwaniaczek :wow: :spoko:
szymonix

Postprzez Blacksmith » czwartek 30 kwietnia 2020, 13:21

A jak tam Szerszeń? Po 11 latach rozstał się z forum bez pożegnania? Ostatni jego wpis sprzed prawie roku. Mówiąc szczerze trochę szkoda. Nie zgadzałem się z nim prawie we wszystkim, ale jednak był takim rodzynkiem tego forum.
Blacksmith

Postprzez mp0011 » czwartek 30 kwietnia 2020, 16:37

Akurat wtedy pojawił się Marcel. Może to troll konto Szerszona ;) ?
  • Zakręt - jazda łukiem, niezależnie od jego promienia, nie jest zmianą kierunku jazdy w rozumieniu UPRD, chyba że znaki stanowią inaczej.
  • Jazda Prosto - oznacza w rozumieniu UPRD jazdę bez zmiany kierunku jazdy, niekoniecznie w linii prostej.
mp0011

Postprzez ks-rider » czwartek 30 kwietnia 2020, 18:01

Blacksmith napisał(a):A jak tam Szerszeń? Po 11 latach rozstał się z forum bez pożegnania? Ostatni jego wpis sprzed prawie roku. Mówiąc szczerze trochę szkoda. Nie zgadzałem się z nim prawie we wszystkim, ale jednak był takim rodzynkiem tego forum.

Ty sie tu Szerszoniem nie wykrecajtylko mow, jak daleko posunales sie w temacie broni, bo raptem 5 miesiecy Ci jeszcze zostalo ! :mrgreen:

I wyjdzie,,ze slowa nie dotruymales ! :mrgreen:

:wink:
ks-rider

Postprzez szerszon » czwartek 30 kwietnia 2020, 20:19

mp0011 napisał(a):Akurat wtedy pojawił się Marcel. Może to troll konto Szerszona ;) ?
A kłaniam się. Żyję i drugiego konta nie mam. Przestałem aktywnie się udzielać, ponieważ z modem mamy różne punkty widzenia co do moderacji.
szerszon

Postprzez gumik » czwartek 30 kwietnia 2020, 21:39

Tzn. tu jest jakiś mod?
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez szerszon » czwartek 30 kwietnia 2020, 22:36

Napisz kilka donosów na kogoś to zjawi się. Walnie mu bana na miesiąc bez wnikania w szczegóły i znowu zapadnie w zimowy sen.
szerszon

Postprzez Henq » czwartek 30 kwietnia 2020, 23:01

szerszon napisał(a):Przestałem aktywnie się udzielać, ponieważ z modem mamy różne punkty widzenia co do moderacji.
oj ale jak mnie pamięć nie myli to swego czasu "ty" byłeś moderatorem :eek2:
Co się stało?
nie byłeś obiektywny? :hmm:
Czy może sam podałeś się do dymisji?
To są pytania retoryczne - taki ktoś jak "ty"nie wiem jakim "cudem" został moderatorem :eek2: zero obiektywizmu :help: - więc nie oczekuje na odpowiedź.

szerszon napisał(a):Żyję i drugiego konta nie mam.
chciałbym zauważyć kłamczuszku (zaczyna się kłamstwa i manipulacje a jeszcze nie zaczął wypowiadać się w "ważnych" kwestiach :eek2: :help: ),
że używasz złych zwrotów, nie "drugiego konta nie mam" tylko powinno być "obecnie drugiego konta nie mam" :spoko:
Zapomniało się jak bana dostałeś i sam się przyznałeś, że masz drugie konto jak ci pierwsze zbanują? ale nie wypowiadasz się w nim :mrgreen: chwała ci :spoko: (czy coś podobnego? - bo za tobą nie nadąży)

---
czyli w skrócie, nie dość, że kłamiesz i manipulujesz to jeszcze miałeś dwa 2 konta?
Istotne,
zaprawdę dlaczego dostałeś "bana" na tym forum pozostanie zagadką :eek2: :wow: :wow: :wow:
Zapewne "moderator" uwziął się na ciebie :eek2:
Ostatnio zmieniony czwartek 30 kwietnia 2020, 23:27 przez Henq, łącznie zmieniany 1 raz
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Postprzez gumik » czwartek 30 kwietnia 2020, 23:27

szerszon napisał(a):Napisz kilka donosów na kogoś to zjawi się. Walnie mu bana na miesiąc bez wnikania w szczegóły i znowu zapadnie w zimowy sen.

A no to w sumie wychodzi podobnie jakby nie było.
gumik

Postprzez Blacksmith » piątek 01 maja 2020, 01:20

Henq napisał(a):Co się stało?
nie byłeś obiektywny?

Możliwe. Kiedyś jak napisałem priv do Elli dlaczego ja dostaję bany a szerszon nie, to odpowiedziała, że też miał bany i swego czasu utratę funkcji modera. A więc musiał nieźle szaleć z tymi banami. Jak pamiętam tamtejsze relacje na forum to na "władzy" szerszona najbardziej ucierpiał chyba Szymon ( :mrgreen: ) i skargi Szymona widocznie zrobiły swoje. Ale to tylko moja teoria.

P.S- Na tym forum już w ogóle życia nie ma. Przynajmniej nie takiego co kiedyś. Takie moje spostrzeżenie.

ks-rider napisał(a):mow, jak daleko posunales sie w temacie broni, bo raptem 5 miesiecy Ci jeszcze zostalo !

Niedawno pytałeś w innym wątku i odpowiedziałem, widocznie przeoczyłeś :wink: Takie tam życiowe sprawy zmusiły do lekkiego przełożenia tego tematu. No i ten koronaświrus, sam wiesz. Raczej strzelnice też pozamykane. Ale będę działał. Fura, komórka i spluwa musi być :grin2:
Blacksmith

Postprzez szerszon » piątek 01 maja 2020, 07:42

Henq napisał(a):....
Czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było twoją mocną stroną.
Owszem było drugie konto, "szerszon2" powstałe tylko i wyłącznie do wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Nie dyskutowałem sam ze sobą w poszczególnych wątkach jak to nie raz i nie dwa bywało.
Moderatora straciłem w momencie, gdy takiej samej natury co ty, pewna osoba odstawiała stalking i musiałem troszeczkę ostrzej dać jej do zrozumienia, aby się odczepiła.
Schemat dalszego postępowania jest ci dobrze znany.
Donosy...a że obecna moderacja działa tak jak działa to dzieje się co dzieje.
czyli w skrócie, nie dość, że kłamiesz i manipulujesz to jeszcze miałeś dwa 2 konta?
Istotne,
zaprawdę dlaczego dostałeś "bana" na tym forum pozostanie zagadką :eek2: :wow: :wow: :wow:
Zapewne "moderator" uwziął się na ciebie
W skrócie...dalej problemy z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie.
Blacksmith napisał(a): Ale to tylko moja teoria.

Nie masz pojęcia co kto mógł na forum zrobić. Bany może dawać tylko i wyłacznie jeden moderator.
szerszon

Postprzez ks-rider » piątek 01 maja 2020, 09:20

Blacksmith napisał(a):Kiedyś jak napisałem priv do Elli dlaczego ja dostaję bany a szerszon nie, to odpowiedziała, że też miał bany i swego czasu utratę funkcji modera. A więc musiał nieźle szaleć z tymi banami. Jak pamiętam tamtejsze relacje na forum to na "władzy" szerszona najbardziej ucierpiał chyba Szymon ( :mrgreen: ) i skargi Szymona widocznie zrobiły swoje. Ale to tylko moja teoria.

Ja tam z Szerszoniem tez mialem swoje zatargi, bana dostalem na rok czasu, nastepne pol roku po banie wogole nie wchodzilem naforum. Tyle, ze ja mam troche inna zasade bo nie raportuje.

Jestem po prostu zdania, ze kto rozdaje musi i umiec przyjac.

:wink:
ks-rider

Postprzez Marcel2727 » piątek 01 maja 2020, 09:47

szerszon napisał(a):Napisz kilka donosów na kogoś to zjawi się. Walnie mu bana na miesiąc bez wnikania w szczegóły i znowu zapadnie w zimowy sen.

To ja napiszę parę donosów, może ten troll ks-rider dostanie bana jeszcze raz :mrgreen: Szymonix jak na razie jeszcze, aż tak nie trolluje.
Marcel2727

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka