STARYSZOFER napisał(a):Dowód jest prosty. Nie umiesz jechać po SoRO zgodnie z przepisami.
Dajesz "dowód" na to, że nie umiem, co z kolei ma być "dowodem" na to, że w moich wypowiedziach tkwi "błąd za błędem". Błyśnij intelektem i napisz coś więcej aniżeli "bo nie umiesz jechać", to takie infantylne.
STARYSZOFER napisał(a):To, że wokół wyspy masz jechać w jednym kierunku nie znaczy, że nie możesz ze skrzyżowania zjechać. Ta bzdura powtarzana przez przeciwników ruchu okrężnego jak mantra.
Przecież sam krzyczysz po kilkanaście razy dziennie o jednym kierunku jazdy. Więc skoro tak hołdujesz jednemu kierunkowi jazdy na SoRO, to nie ma miejsca na inny, z definicji jedności, - więc kręć się dalej w kółko w tym niezrozumiałym dla Ciebie jednym kierunku niezrozumiałej jazdy w oparciu o niezrozumiały § 36.
Wiadomo, że można zjechać z SoRO i to nie ja posiadam schizofrenię intelektualną, nie ja posiadam deficyty wiedzy, nie ja wypisuję głupoty, że w wytycznych umieszczania znaków pionowych jest błąd ministra polegający na dopuszczeniu oznakowania wlotów SoRO znakiem P-8b.
Udowadniam Ci tylko najkrócej jak się da, że utożsamianie strzałek na C-12 z manewrem zmiany kierunku jazdy jest efektem totalnej opozycji do zdrowego rozsądku.
STARYSZOFER napisał(a):Nie chcesz się nauczyć prawidłowo i zgodnie z przepisami jeździc po SoRO?
Jeżeli wykładowcą miałby być taki heretyk jak Ty, to dziękuję ale nie skorzystam - i to nie tylko dlatego, że masz mierne zdolności dydaktyczne.
STARYSZOFER napisał(a):Ubzdurałeś sobie, że w ruchu okrężnym jeździsz jak po zwykłym skrzyżowaniu (w prawo, w lewo, prosto, a nie w kierunku wskazanym na znaku C-12).
Weź mnie chłopku nie rozśmieszaj, bo bardziej się nie da

Owszem, na każdym skrzyżowaniu mogę zmienić kierunek jazdy, chyba że są jakieś zakazy wynikające z przepisów. Zawracać na SoRO można, ale skręcić w lewo już nie? Zawracam nie zmieniając kierunku jazdy??? Rozbrajasz gościu, ale przynajmniej śmiesznie jest