Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez eragon » wtorek 14 marca 2017, 16:29

A propos tego wątku, kto jest zagrożony? Ja, sankila czy jeszcze ktoś? Bo strach cokolwiek napisać, a mam zamiar... :lol:
Pozdrowienia z prawego fotela L-ki..
Obrazek
eragon

Postprzez PraktykRuchu » wtorek 14 marca 2017, 16:41

klebek napisał(a):Dziekuję za zgłoszenie, ostatnia szansa. Nie oceniam tego co działo się wcześniej - każdy z użytkowników dostaje ode mnie 3 szansy, złamanie reguaminu 3 raz kończy się banem.

Dziękuję za reakcję.

A mogę prosić o przeniesienie tamtej wypowiedzi do kosza? Ktoś na nią odpyskuje, ktoś dorzuci swoje trzy grosze i zrobi się straszny bałagan... A chodzi o to, żeby porozmawiać - a nie przerzucać się "pojazdami".
PraktykRuchu

Postprzez klebek » środa 15 marca 2017, 08:39

Eragon, naprawde nie chce mi się odpowiadać na Twoje marne zaczepki. Już któryś raz powtórzę, że nie stoję po żadnej stronie waszych sporów ;) I nie wiem skąd wziąłeś sankilla, bo ja nic nie wspominałem. :wink:
klebek

Postprzez eragon » środa 15 marca 2017, 12:35

klebek napisał(a):skąd wziąłeś sankilla, bo ja nic nie wspominałem

Dokładnie, tylko chciałem dopytac.. Nawet tego nie wolno?? :hmm:
A o jakie zaczepki ci chodzi ?? Przeżywasz chyba za bardzo to co piszę - większość to sarkazm. Skoro nie znasz sie na żartach to przecież nie moja wina- luzik trochę.. :roll: :spoko:
PR nie pisze dokładnie o kogo chodzi, więc jakieś szczegóły w wolnej chwili niech dopisze.. :lol:
Pozdrowienia z prawego fotela L-ki..
Obrazek
eragon

Postprzez szerszon » środa 15 marca 2017, 18:48

klebek napisał(a):Eragon, naprawde nie chce mi się odpowiadać na Twoje marne zaczepki.

Obrażajom... :lol: :lol: :lol: co za lekceważące podejście do usera... :wink:
eragon napisał(a):PR nie pisze dokładnie o kogo chodzi, więc jakieś szczegóły w wolnej chwili niech dopisze.. :lol:
Przede wszystkim chodzi o mnie, bo nie mogą się uporać i przepchnąć swoich czasami chorych wizji. To ja jestem im kością w gardle i robią wszystko, abym dostał bana. Wtedy piekła nie ma i można bisurmanić. Czyli w końcu będą mieli drogę jednokierunkową na obwiedni dwa połaczone skrzyżowania typu T, a pierwszeństwo przejazdu przez skrzyżowanie w będą opisywać Art 22.
O to chodzi... a że to forum , jeśli tylko ładnie napiszesz to największa bzdura przechodzi, a prostestujący przeciw tej bzdurze otrzymuje ostrzeżenia lub jeszcze lepiej.
szerszon

Postprzez PraktykRuchu » środa 15 marca 2017, 23:08

eragon napisał(a):PR nie pisze dokładnie o kogo chodzi, więc jakieś szczegóły w wolnej chwili niech dopisze.. :lol:

Przecież miałeś nawet link do posta, o którego konkretnie chodziło.

szerszon napisał(a):To ja jestem im kością w gardle i robią wszystko, abym dostał bana.

Uwierz mi, nikt się nie obraża na prowadzenie dyskusji i niezgadzanie się z poglądami, bo do tego służy forum. Gorzej jest z formą tej dyskusji. ;-) Zastanów się, czy to ty nie robisz wszystkiego, by dostać bana. ;-)
PraktykRuchu

Postprzez szerszon » środa 15 marca 2017, 23:56

PraktykRuchu napisał(a): Zastanów się, czy to ty nie robisz wszystkiego, by dostać bana. ;-)
Zapomniałeś już , jak siię popisywałeś w pierwszej naszej tzw dyskusji i za co dostałeś urlop?
Teraz taka z ciebie dziewica nagle się zrobiła ?
Pisałem, nigdy nie zaczynam, ale bardzo chętnie dam się sprowokować :mrgreen:
szerszon

Postprzez PraktykRuchu » czwartek 16 marca 2017, 01:06

http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=39851&start=30#p406513

szerszon napisał(a):(...) Mam nadzieję ,że nie znajdziesz tu prywaty i nie polecisz jak zwykle z donosem.

Kol. szerszon desperacko dopomina się uwagi moderatora i mimo, że jest na cenzurowanym, stara się jak zwykle wbić szpilę. :mrgreen: Ja oczywiście komentował tego nie będę.
PraktykRuchu

Postprzez szerszon » czwartek 16 marca 2017, 08:05

Ależ co za niesprawiedliwe pomówienia, chyba zgłoszę, bo czuje sie urażony. Gdzie w tym moim zalinkowanym poście dopatrzyłeś się wbijania szpili ?
I przecież znowu poleciałeś z donosem tylko takim bezpodstawnym. Jestem oburzony aż sapię z nerwów.
Co za niebywałe....
szerszon

Postprzez PraktykRuchu » czwartek 16 marca 2017, 08:43

Trudno mówić o donosach w sytuacji, gdy to co robisz widać czarno na białym. ;-) Poza tym - może ktoś za tym tęskni - ale era donosów i donosicieli skończyła się jakoś w okolicach '89 roku. Kulturalny człowiek raczej takich słów wobec współdyskutantów nie używa. Ale to nie ja jestem od nauki savoir-vivre'u, tylko moderatorzy. :-)
PraktykRuchu

Postprzez szerszon » czwartek 16 marca 2017, 09:12

PraktykRuchu napisał(a):Trudno mówić o donosach w sytuacji, gdy to co robisz widać czarno na białym.
A co robię ? Przepraszam ,że śmiem zapytać.
Poza tym - może ktoś za tym tęskni - ale era donosów i donosicieli skończyła się jakoś w okolicach '89 roku.
Przepraszam najmocniej, ale jak widać po tobie , to jednak nie. Masz powyżej swoje posty, gdzie lecisz z donosami, jaki to urażony jesteś i na moja rzekomą prywatę.Jestem bardzo głęboko zdegustowany twoimi pomówieniami.
Kulturalny człowiek raczej takich słów wobec współdyskutantów nie używa.
Ależ oczywiście, że na wspóldyskutantów nie używa...to haniebne. Inaczej ma się sprawa, gdy widać czarno na białym
PraktykRuchu napisał(a):Halo, moderacja, macie okazję się wykazać i udowodnić, że faktycznie ten, kto zasługuje na bana - otrzymuje go:

http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=39851&start=15#p406403

szerszon napisał(a):Dwa do dwóch i nie ma problemu..akurat twój tok myślenia nie biegnie skomplikowanymi torami.

Jak to nie jest "prywata", to już nie wiem, co jest.

Naprawdę chciałbym móc normalnie podyskutować na tym forum.

A tu podziękowanie moderatora.
klebek napisał(a):Dziekuję za zgłoszenie, ostatnia szansa. Nie oceniam tego co działo się wcześniej - każdy z użytkowników dostaje ode mnie 3 szansy, złamanie reguaminu 3 raz kończy się banem.

Przepraszam ciebie najmocniej, ale gdy brakuje ci argumentów posuwasz się do, bardzo przepraszam ciebie za to określenie, mam nadzieję ,że nie urażę, tanich niskich chwytów.
Przypomnę ci jeszcze raz, że to ty zacząłeś wojenke ze mną z darma racji, za co byłeś na urlopie.
Ale to nie ja jestem od nauki savoir-vivre'u, tylko moderatorzy.
Zgadzam się. Nie jesteś.
szerszon

Postprzez klebek » czwartek 16 marca 2017, 09:27

Szerszon - ja nie obstawiam się po żaden ze stron - jeśli widzę, że ktoś odpowiada w niekulturalny sposób to to czyszczę, a jeśli to się powtarza to dostaje ostrzeżenie.
klebek

Postprzez szerszon » czwartek 16 marca 2017, 09:33

Jeśli komuś nawrzucam tylko kulturalnie to jest ok, mam rozumieć ?
szerszon

Postprzez gumik » czwartek 16 marca 2017, 10:08

Pomoże poczytanie regulaminu:
8. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na stronach forum:
[...]
c. prywatnych spraw oraz uwag pod adresem konkretnych uczestników forum (w tym również tzw. ataki personalne w dyskusji) - do tego wszystkiego służą prywatne wiadomości,
"Krótki prawy zjazdowy" ;-) -> http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=35676&p=408094&hilit=kr%C3%B3tki#p408094
gumik

Postprzez Henq » czwartek 16 marca 2017, 20:08

gumik napisał(a):Pomoże poczytanie regulaminu:
8.[...]c.

nie pomaga, większość czyta i zna:
19. Każdy uczestnik forum może używać tylko jednego konta.
ale i tak nie przestrzega :eek2:
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.
Henq

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka