przez eragon » wtorek 14 marca 2017, 16:29
przez PraktykRuchu » wtorek 14 marca 2017, 16:41
klebek napisał(a):Dziekuję za zgłoszenie, ostatnia szansa. Nie oceniam tego co działo się wcześniej - każdy z użytkowników dostaje ode mnie 3 szansy, złamanie reguaminu 3 raz kończy się banem.
przez klebek » środa 15 marca 2017, 08:39
przez eragon » środa 15 marca 2017, 12:35
klebek napisał(a):skąd wziąłeś sankilla, bo ja nic nie wspominałem
przez szerszon » środa 15 marca 2017, 18:48
klebek napisał(a):Eragon, naprawde nie chce mi się odpowiadać na Twoje marne zaczepki.
Przede wszystkim chodzi o mnie, bo nie mogą się uporać i przepchnąć swoich czasami chorych wizji. To ja jestem im kością w gardle i robią wszystko, abym dostał bana. Wtedy piekła nie ma i można bisurmanić. Czyli w końcu będą mieli drogę jednokierunkową na obwiedni dwa połaczone skrzyżowania typu T, a pierwszeństwo przejazdu przez skrzyżowanie w będą opisywać Art 22.eragon napisał(a):PR nie pisze dokładnie o kogo chodzi, więc jakieś szczegóły w wolnej chwili niech dopisze..
przez PraktykRuchu » środa 15 marca 2017, 23:08
eragon napisał(a):PR nie pisze dokładnie o kogo chodzi, więc jakieś szczegóły w wolnej chwili niech dopisze..
szerszon napisał(a):To ja jestem im kością w gardle i robią wszystko, abym dostał bana.
przez szerszon » środa 15 marca 2017, 23:56
Zapomniałeś już , jak siię popisywałeś w pierwszej naszej tzw dyskusji i za co dostałeś urlop?PraktykRuchu napisał(a): Zastanów się, czy to ty nie robisz wszystkiego, by dostać bana.
przez PraktykRuchu » czwartek 16 marca 2017, 01:06
szerszon napisał(a):(...) Mam nadzieję ,że nie znajdziesz tu prywaty i nie polecisz jak zwykle z donosem.
przez szerszon » czwartek 16 marca 2017, 08:05
przez PraktykRuchu » czwartek 16 marca 2017, 08:43
przez szerszon » czwartek 16 marca 2017, 09:12
A co robię ? Przepraszam ,że śmiem zapytać.PraktykRuchu napisał(a):Trudno mówić o donosach w sytuacji, gdy to co robisz widać czarno na białym.
Przepraszam najmocniej, ale jak widać po tobie , to jednak nie. Masz powyżej swoje posty, gdzie lecisz z donosami, jaki to urażony jesteś i na moja rzekomą prywatę.Jestem bardzo głęboko zdegustowany twoimi pomówieniami.Poza tym - może ktoś za tym tęskni - ale era donosów i donosicieli skończyła się jakoś w okolicach '89 roku.
Ależ oczywiście, że na wspóldyskutantów nie używa...to haniebne. Inaczej ma się sprawa, gdy widać czarno na białymKulturalny człowiek raczej takich słów wobec współdyskutantów nie używa.
PraktykRuchu napisał(a):Halo, moderacja, macie okazję się wykazać i udowodnić, że faktycznie ten, kto zasługuje na bana - otrzymuje go:
http://www.forum.prawojazdy.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=39851&start=15#p406403szerszon napisał(a):Dwa do dwóch i nie ma problemu..akurat twój tok myślenia nie biegnie skomplikowanymi torami.
Jak to nie jest "prywata", to już nie wiem, co jest.
Naprawdę chciałbym móc normalnie podyskutować na tym forum.
klebek napisał(a):Dziekuję za zgłoszenie, ostatnia szansa. Nie oceniam tego co działo się wcześniej - każdy z użytkowników dostaje ode mnie 3 szansy, złamanie reguaminu 3 raz kończy się banem.
Zgadzam się. Nie jesteś.Ale to nie ja jestem od nauki savoir-vivre'u, tylko moderatorzy.
przez klebek » czwartek 16 marca 2017, 09:27
przez szerszon » czwartek 16 marca 2017, 09:33
przez gumik » czwartek 16 marca 2017, 10:08
8. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na stronach forum:
[...]
c. prywatnych spraw oraz uwag pod adresem konkretnych uczestników forum (w tym również tzw. ataki personalne w dyskusji) - do tego wszystkiego służą prywatne wiadomości,
przez Henq » czwartek 16 marca 2017, 20:08
gumik napisał(a):Pomoże poczytanie regulaminu:8.[...]c.