Cieszę się ,że ty widziałeś...eragon napisał(a):W życiu turbinowego ronda nie widziałeś nawet na obrazku - trudno..![]()
Jakoś nie mam z tym problemu..
Nie ?

Instruktor i nie wie ?Czyli ??

Nie masz żadnych uprawnień poza PJ być może... co tam PISZE w dokumencie ? AM ?Mnie się udało przed
Słabo ci to idzie..postaraj sie bardziej.TAK, masz rację.. Rozpędziłem się - staram się raczej pilnować.. sorry..

Poważnie ? To nie był jedyny przypadek gdy popisałeś się "kulturą"No popatrz .mod sie nie posłuchał..jaka szkoda .Co nie dotyczy?? Mod się pomylił - miał to napisać pod twoim obraźliwym postem..
To postaraj się bardziej. I do tego zgodnie z przepisami.Ja staram się w miarę grzecznie pisać
To też mod miał napisać pod moim ? Ogarnij się z tym prostackim językiem..zmiana litery niewiele tu pomoże.czy fujowe
To nie jest jedno skrzyzowanie, pomimo,że nazwali to rondemhttps://goo.gl/maps/293AQWU7Y8C2

Gdzieś usiłują walczyć z ciemnotą ? Nie są zgodne z rozporządzeniem, ale skoro pomogą..To jako znawca znaków F(x) - prosze o interpretację tych..
Wszystkie trolle, które nie mają nic do powiedzenia zgodnego z przepisami. Doświadczyłeś tego pod poprzednim nickiem(-mi)SJS napisał(a):To akurat wszyscy wiedzą.
Przypomnieć ci twoje wcześniejsze wypowiedzi w stylu "skoro jedzie to wykonuje ruch" . Twoje posty są do wglądu..i po co się rzucasz ?To też wszyscy wiedzą oprócz ciebie.
Za to ty dodatkowo nie rozumiesz, że kierunek ruchu i kierunek jazdy w przypadku pojazdu to jest to samo.

To ja jeszcze raz zaproponuję przyjąc do wiadomości,że na polskich drogach obowiązuje PoRD, a nie KWProponuję przeczytać rozdział z Konwencji Wiedeńskiej przytoczony przez Toma, zatytuowany " Zmiana kierunku ruchu". Odpowiednikiem w PoRD jest rozdział traktujący o "zmianie kierunku jazdy"
Można zatem postawić tutaj znak równości Szerszonie.

SJS napisał(a):Policjanci z drogówki są szkoleni głównie w tym kierunku,
[/quote]Kolejna rzecz o której nie masz bladego pojęcia.