eragon napisał(a):@szerszon - odpowiadaj na pytania, bo twoja mantra "220,36.1,220,36.1.." juz wszystkich wqrvija..
Ależ odpowiadam podając przepisy..nawet ci je cytuje. Nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem co oznacza P-3b ?
A denerwuje tylko tych, co w kółko klepią swoje bez żadnych podstaw prawnych i wymyślają sobie że ruch jest kierunkiem jazdy
Odpowiedz, własnymi słowami - nie mów, że mam sobie coś przeczytać..
Po co ? Przepisy są precyzyjne. Możesz tak jechać ale zmieniasz pasa ruchu i musisz ustąpić pierwszeństwa. Wiedziałbyś o tym gdybyś nie był farbowanym instruktorem
Zatkało cię, że to jednak nie turbina ten wynalazek fatalnie pomalowany co chciałeś mi wcisnąć ???
Nie zatkało, bo jest to turbina. A że nie zgadza się z twoimi wyobrażeniami-trudno.
Wyluzuj - chetnie bym przyszedł do ciebie na szkolenie.. Ale bym sie dowiedział..
W pierwszej kolejności musiałbyś wykazać się zdaną teorią
Za którym razem twoi kursanci zdają egzamin ?? Wyrabiają się w jednocyfrówce ?? Osobiście nie sądzę..
Dane do wglądu na odpowiednich stronach.
Kopiujesz, nie czytasz, nie rozumiesz - gdzie tu jest napisane "nakazane" ?? Nie pisze też "zakazane"..
Po pierwsze-jak dozwolone kierunki z poszczególnych pasów to zrozumiałe, że inne kierunki z tych pasów nie są dozwolone. Tak jak masz nakaz jazdy na wprost to nie masz napisane,że jest zakaz skrętu w lewo lub w prawo. To jest oczywiste.
Podałem też cytat z 220 , gdzie było napisane o "obowiązujących"
Po drugie- na pewno jesteś instruktorem ale fitness- do niedawna był wymóg przynajmniej średniego wykształcenia.
Nie "PISZE" tylko "jest NAPISANE"
To jakim cudem masz zrozumieć co jest napisane w paragrafie 72 ?
Tu masz skrzyzowanie.. I twoje F-10..
Daj namiary na googlemaps i zobaczymy te skrzyżowanie
Polecam zmienić styl pisania na forum ogólnym na mniej zaczepny, jeśli nie szukasz warna.
Oczywiście ciebie to nie dotyczy ?
i te twoje F-10 możesz sobie wsadzić w d...