przez Ds3 » piątek 12 lutego 2016, 10:47
przez szymon1977 » piątek 12 lutego 2016, 16:08
przez szymon1977 » piątek 12 lutego 2016, 16:15
przez eragon » sobota 13 lutego 2016, 16:56
przez ella » sobota 13 lutego 2016, 22:28
1. W nowym stylu brakuje mi przycisku wklejającego zaznaczony myszką tekst do okna wiadomości (szybkie cytowanie).
2. Zbyt oryginalnie wygląda metryczka użytkownika, znajdująca się po prawej stronie.
3. Przeglądając posty na stronie, odnoszę wrażenie zbyt małego kontrastu (granice) pomiędzy poszczególnymi wpisami.
4. Brakuje (albo nie mogę znaleźć) przycisku "edytuj/zmień" post.
5. W ustawieniach profilu brakuje opcji "usuń konto".
przez dylek » sobota 13 lutego 2016, 23:36
przez eragon » niedziela 14 lutego 2016, 18:16
przez Smoke » poniedziałek 15 lutego 2016, 18:44
dylek napisał(a):Ogólnie brakuje przycisków dolnego paska : "profil" , "pw" , "cytuj".
szymon1977 napisał(a):Np. trudno wypatrzeć przycisk "Odpowiedz", a przycisku "Edytuj" nie sposób... a może na razie go nie ma?
Ds3 napisał(a):Co do nowego stylu, proponowałbym wyróżnić tekst: "nowy temat" - widok działu oraz "odpowiedz" - widok wątku. Można zrobić tak jak reszta przycisków tzn. pomarańczowe tło z białym napisem. Bo sam pomarańczowy tekst jest mało widoczny, a w końcu są to jedne z bardziej przydatnych przycisków.
LeszkoII napisał(a):1. W nowym stylu brakuje mi przycisku wklejającego zaznaczony myszką tekst do okna wiadomości (szybkie cytowanie).
4. Brakuje (albo nie mogę znaleźć) przycisku "edytuj/zmień" post.
LeszkoII napisał(a):2. Zbyt oryginalnie wygląda metryczka użytkownika, znajdująca się po prawej stronie.
3. Przeglądając posty na stronie, odnoszę wrażenie zbyt małego kontrastu (granice) pomiędzy poszczególnymi wpisami.
szymon1977 napisał(a):Czy wraz z nowym wyglądem pojawiły się jakieś nowe opcje czy to tylko kosmetyka?
LeszkoII napisał(a):5. W ustawieniach profilu brakuje opcji "usuń konto".
Ponadto proszę rozważyć, czy nie byłoby dobrym pomysłem, żeby przekazać moderatorom uprawnienie pozwalające blokować konkretnemu użytkownikowi dostęp do jakiegoś tematu/działu - jako element kary.
dylek napisał(a):To czego ewentualnie mi brakuje to jakiegoś skryptu, dzięki któremu można by w poście "wywołać" konkretnego usera.
Coś w stylu : jak chcę komuś odpowiedzieć, to klikam w przycisk z nickiem autora - powiedzmy admina Smoke (albo np przycisk online/offline z jego wizytówki) i dzięki temu , automatycznie w moim polu pisania pojawia się podlinkowane @Smoke, a Smoke równocześnie otrzymuje prywatną wiadomość o treści : user dylek wspomniał o tobie w [url]tym[/url] poście. (tu oczywiście link do posta). Funkcjonuje to na pewnym forum, które odwiedzam i jak dla mnie bardzo fajna i przydatna opcja.
eragon napisał(a):@Smoke - czy można uruchomić BBCode [youtube] aby filmiki w małym formacie były w postach ??
Jeszcze jeden BBCode nie działa - [url] .. Powinno się otworzyć okienko, tam wklejamy adres, potem w nastepnym oknie wpisujemy TEXT i w poście powinien pojawić się odnosnik.. Teraz to trzeba robić ręcznie..
przez szerszon » wtorek 16 lutego 2016, 00:18
Taaa..1...10
przez LeszkoII » środa 17 lutego 2016, 18:58
Proponuję przyjrzeć się ostatnim wpisom w tym wątku: viewtopic.php?f=3&t=3567615. Uczestnik nie powinien umieszczać na forum wiadomości, które (...) są powieleniem lub wyrażeniem poparcia dla poprzednich wiadomości.
przez szymon1977 » środa 17 lutego 2016, 20:30
Hmmm... 400 stron.LeszkoII napisał(a):Nowy użytkownik powinien zapoznać się z treścią tego wątku...
przez eragon » środa 17 lutego 2016, 22:34
Strona główna forum
przez LeszkoII » piątek 19 lutego 2016, 11:18
Prywata i OT, zgłaszam.szymon1977 napisał(a):Zabawne Leszko, że kreujesz się na znawcę, a argumentujesz jak przedszkolak.
przez eragon » piątek 19 lutego 2016, 11:59
LeszkoII napisał(a):zgłaszam.
przez Smoke » piątek 19 lutego 2016, 14:41
[media]adres[/media]
[media=x,y]adres[/media]