przez jasper1 » wtorek 12 stycznia 2016, 15:55
przez LeszkoII » wtorek 12 stycznia 2016, 16:56
Chodziło mi o wykluczenie loginu a nie osoby. Wtedy taka "nowa" osoba zaczyna "od zera". Wówczas inni, np. osoby zakładające konta i piszące swój pierwszy post w celu znalezienia odpowiedzi na nurtujące pytanie, mogliby ocenić kto jest nowicjuszem a kto doświadczonym userem, co w przypadku różnicy zdań miałoby znaczenie. Przynajmniej tak mi się wydaje, że bardziej zawierzyłbym odpowiedziom 4 osób, które mają po 1000 wpisów niż jednej osoby która ma ich 50.jasper1 napisał(a):Zbanowanie na amen nie istnieje i jest niewykonalne.
Nawet jeśli ktoś wprowadza błąd innych i snuje księżycowe teorie? Mimo wszystko o tym forum mam lepsze zdanie niż o jakieś mikroblogach na Wykopie czy komentarzach na Onecie.Pozostaje więc ignorować, jeśli ktoś nie przypadł nam do gustu.
przez szymon1977 » wtorek 12 stycznia 2016, 17:15
Ogranicz sie do odpowiadania merytorycznie na treści merytoryczne. Nie masz już sił i Ci ręce opadają to nie pisz nic zamiast zalewać Forum OT i prywatą. Wszystkim będzie lżej.LeszkoII napisał(a):Nawet jeśli ktoś wprowadza błąd innych i snuje księżycowe teorie?
przez jasper1 » wtorek 12 stycznia 2016, 17:19
LeszkoII napisał(a):Nawet jeśli ktoś wprowadza błąd innych i snuje księżycowe teorie? Mimo wszystko o tym forum mam lepsze zdanie niż o jakieś mikroblogach na Wykopie czy komentarzach na Onecie.
przez pasqudek » wtorek 12 stycznia 2016, 21:16
przez LeszkoII » wtorek 12 stycznia 2016, 21:27
Niepodejmowanie "dyskusji" to jakieś rozwiązanie, fakt. Pracuję nad sobąjasper1 napisał(a):Podejmowanie dyskusji nakręca tylko wszystkich radosnych twórców sofizmatów, Ciebie też.
przez szymon1977 » wtorek 12 stycznia 2016, 21:48
przez pasqudek » wtorek 12 stycznia 2016, 23:49
przez szymon1977 » środa 13 stycznia 2016, 01:09
No po czymś takim to ban jak nic... i to bez pretensji!pasqudek napisał(a):@szymon: podwojnie ten sam wyraz (jeden po drugim)! Potem masz pretensje.
przez szymon1977 » czwartek 14 stycznia 2016, 16:28
Jedyne do czego szymon1977 prowokuje to poparcie prezentowanego stanowiska przepisami.nieszymon1977 z kilku ostatnich postów w kilku ostatnio poruszanych na Forum tematach napisał(a):Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon z dużą dozą wątpliwości i nieufności.
...
twoje teorie są jak zwykle wielce zdumiewające i nie ma sensu z tobą dyskutować.
...
Póki ci nie zacytowałem to nawet nie miałeś pojęcia o Art 46.2
...
nie masz większego pojęcia mieszając przepisy. Po prostu ostrzegam innych userów,że czytając twoje posty muszą brać poprawkę na to, że "PoRD i ty" wcale w jednym szeregu nie stoją co ty tu ustawicznie lansujesz. Tu powinno się zastosować "albo"
...
Nie jesteś w stanie pojąć
...
do tego zmierza twa interpretacja
...
Nie da się z tobą dyskutować przy twojej wiedzy.Przyczynę masz powyżej.
...
Nie odróżniasz zatrzymania od zmiany kierunku jazdy.
Nie masz pojecia ,że
...
Generalnie userze szymon-porażka.
...
nie po raz kolejny pisać o moście łączącym odległe brzegi rzeki.
...
Wielokrotnie już tu na forum pokazałeś, że jeśli dostaniesz merytorycznymi argumentami w mazaka prosto między oczy tak, że nie jesteś w stanie nic sensownego na nie odpisać, to jedyne co jesteś w stanie wysmarować, to to, że to nie twoje pomysły zostały obalone.
Lepiej by wyglądało gdybyś odpisał, że nie jesteś w stanie sensownie zmierzyć się z siłą merytorycznej argumentacji. Przynajmniej sprawił byś wrażenie, że chcesz konstruktywnie dyskutować. A jest jak jest....kolejną sagę piszesz o nieomylności szymona... Ja się już dawno przestałem na to nabierać
...
Szymon uznał, że dalej użyte to szczegółowe...na początku to ogólne, a że szczegółowe ważniejsze od ogólnego....to szymon wie lepiej niż ustawodawca
...
Definicja ogólna podana przez ustawodawcę szymonowi się zdewaluowała magicznie... Ot taka merytoryka
...
Niepotrzebnie?
Darwin powiedział,że przetrwają osobniki najlepiej przystosowane, a ja do nich należę ...
Mogę wymyślić jeszcze pięć innych podziałów, ale Ty możesz zapomnieć, że pizgniesz we mnie na tym skrzyżowaniu i obronisz się wywodami o moim włączeniowym A7
...
Gdybyś znał def. drogi wewnętrznej.... Litości! idź już spać. I kto znowu prowokuje OT? TY. Az mam pokuse napisać o tobie to, za co kiedyś dostałem urlop
przez pasqudek » piątek 15 stycznia 2016, 00:25
przez szerszon » piątek 15 stycznia 2016, 00:48
przez szymon1977 » piątek 15 stycznia 2016, 00:54
przez pasqudek » piątek 15 stycznia 2016, 01:00
przez JAKUB » piątek 15 stycznia 2016, 06:40