szymon1977 napisał(a):Ja dopoki z drogi nie wylece to ani nie skrecam, ani nie zmieniam kierunku.

Ciekawa teoria.
A jak wylatujesz z drogi prościutko, ze zblokowaną kierownicą to też zmieniasz kierunek jazdy? W prawo, w lewo?

Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez EgzaminatorWORD » sobota 10 października 2015, 13:10
szymon1977 napisał(a):Ja dopoki z drogi nie wylece to ani nie skrecam, ani nie zmieniam kierunku.
przez szymon1977 » sobota 10 października 2015, 13:27
przez EgzaminatorWORD » sobota 10 października 2015, 13:45
szymon1977 napisał(a):To nie teoria a umiejetnosc odpowiedzenia na pytanie w jakim kierunku jade droga laczaca punkty A i B.
przez szymon1977 » sobota 10 października 2015, 14:06
przez EgzaminatorWORD » sobota 10 października 2015, 15:20
szymon1977 napisał(a):To nie teoria a umiejetnosc odpowiedzenia na pytanie w jakim kierunku jade droga laczaca punkty A i B.
No tak......szymon1977 napisał(a):A po co Ci wiedziec jaki to kierunek? Ja sam tego nie wiem.
szymon1977 napisał(a):Jak to? Ja droga laczaca A i B jade od A do B w kierunku B.EgzaminatorWORD napisał(a):Kierunek jazdy i kierunek wektora prędkości jest zawsze taki sam...
przez szymon1977 » sobota 10 października 2015, 16:07
przez sankila » sobota 10 października 2015, 19:58
O takiej "merytoryczności" myślisz?szerszon napisał(a):doczekam się merytorycznego posta w twoim wykonaniu ? Bo jak na razie nic nie widzę.
przez EgzaminatorWORD » sobota 10 października 2015, 22:00
szymon1977 napisał(a):A skad ja mam "egzaminatorze" wiedziec, czy droga nr 5 pomiedzy A i B zmienia na jakims skrzyzowaniu kierunek z drogi laczacej A i X na droge laczaca Y i B?
przez szymon1977 » sobota 10 października 2015, 22:27
przez szerszon » sobota 10 października 2015, 23:58
Dlaczego robisz OT z innego wątku ? Nie stać ciebie było na odpowiedź ?sankila napisał(a):...
Nie. Czekam tylko na merytoryczną odpowiedź twego autorstwa.Zapętlasz się coraz bardziej;
Bardzo dobrze potrafię czego dowodem jest Rondo Mogilskie, gdzie nie tylko ja ale jeszcze ktoś pokazał ,że mijasz się z prawdą.Natomiast w przeciwieństwie do ciebie świetnie wiem ,że droga jednokierunkowa nie tworzy skrzyżowania.- nie potrafisz określić, czy masz do czynienia z jednym skrzyżowaniem,czy kilkoma,
Chyba coś ci się pomyliło. Możesz wskazać , gdzie tak napisałem ?- widzisz skrzyżowania we wlotach na pas rozbiegowy autostrady
Takiego stworzonego prze jedną drogę to faktycznie nie potrafię. Opieram się na definicji skrzyzowania, a tam napisali o drogach posiadających jezdnię.- nie potrafisz rozpoznać skrzyżowania
Bo nie ma skrzyżowania. Jest jedna droga...to nie dwie drogi rozdzielone P-4- określasz skrzyżowanie z wyspą jako przełączkę
Wiem bardzo dobrze co napisali a co ty wymyślasz.- fiksujesz się na udowadnianiu, że "nie napisali, co napisali"
Ale ty nawet nie pukasz w dno mego poziomu.Te brednie, że rondo mogilskie to jedno skrzyzowanie ? Te brednie, że są dwie drogi blisko siebie położone a jest P-4 ?!!!!Na takim poziomie mam "merytorycznie" dyskutować? Sorry, ale TA liga to ja nie jestem ...