Kłamiesz trollu.tomekkoz napisał(a):szerszon napisał(a):Po trzecie-jak chodziło o podanie konkretów, to jakoś nabierałeś wody w usta..
Na wszytkie pytania odpowiedzi już dawno padły. Cóż poradzić, że nie jesteś w stanie nic zrozumieć?
.
Gdyby tak było podałbyś cytaty.
Zaczęliśmy skromnie od dwóch pasów zewnętrznych.
Proszę o wskazanie odpowiedzi.
szoferemeryt napisał(a):
Tak domagam się bo twoje wyjaśnienie nie trzyma się kupy.
Nie możesz wskazać przepisu zakazującego, gdyż przepisy którymi usiłujesz to wykazać w swojej treści mają określenie warunkowe że coś tam musi być (strzałka) a tego warunku nie ma na jezdni (P-x) ani na znaku (F-10,11). Tak więc nie umiesz wykazać pośredniego związku między przepisami.
Dlatego że jeśli ktoś nie rozumie zasad SoRO to musimy mu rondo rozprostować. Większość to zrozumie, ale są tacy co nawet tego nie rozumieją.
Moje wyjaśnienia są jak najbardziej spójne. Twoje domaganie jest tak śmieszne jak zezwolenie na jazdę prosto lub w prawo , gdy stoi zakaz skrętu w lewo

Również nie zrozumiałeś ,że większość przepisów jaki ci podałem to były przykłady.
Kolejny przykład, chociaż podaję go juz bez większej nadziei
C-13- część drogi przeznaczona dla rowerzystów z której muszą korzystać jeśli ich kierunek jazdy jest zgodny z przebiegiem DDR.
Ty oczywiście będziesz jechał jezdnią i domagał się zakazu jazdy po jezdni

To dziecinne, ale jak wynika z nicka jesteś już poważnym

Nie jestem frustratem,