Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez szymon1977 » sobota 16 sierpnia 2014, 01:17

szerszon napisał(a):Jeśli służy do oznakowania jako podporządkowana to chyba reguluje pierwszenstwo ?
Moim zdaniem znak P-13 choć jest jednym ze znaków służących do znakowania drogi jako podporządkowanej nie jest znakiem regulującym pierwszeństwo. Publiczne głoszenie, jakobym ja twierdził, że znak P-13 reguluje pierwszeństwo i innych teorii, z którymi się nie zgadzam będę zgłaszał do dożywotniego bana.

Ogarnijcie się panowie! Są inne sposoby na przekonanie do własnych racji niż przypisywanie mi wymyślonych przez samych siebie teorii.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 16 sierpnia 2014, 09:04

Moim zdaniem

Proponuje jednak trochę wody dla ochłody. Musisz sie liczyć z tym ,ze twoje posty, jako publiczne głoszenie poglądów będą poddawane weryfikacji i zasłanianie sie , ze miałeś cos innego na myśli niz napisałeś nie jest powodem, aby ktokolwiek miał być ukarany.
Bo niby za co ?
Idzie czasami ostra dyskusja, ale póki nie ma bezpośrednich wycieczek to nie ma powodu banować.
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 16 sierpnia 2014, 11:36

Jak to za co? Za wprowadzanie wszystkich w błąd, że ja coś twierdzę, choć wyraźnie piszę, że twierdzę wprost przeciwnie. Rozumiem, że ktoś może mnie źle zrozumieć lub błędne wnioski wyciągnąć. Ale skoro już raz własne wnioski zaprezentował, a ja te wnioski sprostowałem?
szerszon napisał(a):miałeś cos innego na myśli niz napisałeś
A napisałem gdziekolwiek, że P-13 jest znakiem regulującym pierwszeństwo? Albo, że na znaku C-12 pokazano kierunek jazdy? Nie. Więc proszę mi więcej tych bzdur nie przypisywać.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 16 sierpnia 2014, 11:55

Jak to za co? Za wprowadzanie wszystkich w błąd, że ja coś twierdzę, choć wyraźnie piszę, że twierdzę wprost przeciwnie.

Kogo chcesz oszukać ? :lol: A z treści wynika, że mimo że oficjalnie przeczysz jednak popierasz.
W innym przypadku nie byłoby takiej paromiesięcznej dyskusji.
Rozumiem, że ktoś może mnie źle zrozumieć lub błędne wnioski wyciągnąć. Ale skoro już raz własne wnioski zaprezentował, a ja te wnioski sprostowałem?

Jak obserwuje twoja dyskusje z innymi userami jesteś bardzo dobrze rozumiany i wnioski sa wyciagane jak najbardziej prawidłowo, co wynika z dalszych dyskusji.
Niestety czasami brakuje zimnej krwi i są próby osobistych wycieczek, czy ustawiania sie w roli jedynego sprawiedliwego..zupełnie nie wiem dlaczego.
Ale mimo wszystko póki nie ma takich tekstów jakich używał jeden z userów nie widzę powodu do długotrwałych urlopów.
Jeden dzień w zupełności wystarczy na ochłodzenie. :D

A napisałem gdziekolwiek, że P-13 jest znakiem regulującym pierwszeństwo? Albo, że na znaku C-12 pokazano kierunek jazdy? Nie. Więc proszę mi więcej tych bzdur nie przypisywać.
To nie miejsce na roztrząsanie konkretnych postów i zwrotów. Ale obaj, i nie tylko, wiemy o co chodzi :wink:
szerszon

Postprzez szymon1977 » sobota 16 sierpnia 2014, 12:07

A Szerszon z Leszkiem twierdzą, że zmieniając kierunek jazdy nie używa się kierunkowskazów. Bo przecież zjeżdżając z ronda pierścieniowego zmieniają kierunek jazdy w prawo bez kierunkowskazu. Wprawdzie oficjalnie przeczą, a jednak popierają.

Pasuje taka forma dyskusji?
szymon1977

Postprzez szerszon » sobota 16 sierpnia 2014, 13:06

Oczywiście, ze tak. Jeśli podasz tylko dowody na to.( tzn przepisy :D )
Do formy nie mam zastrzeżeń, ponieważ wpisuje sie w ogólnie przyjęte normy.
Co do treści... :hmm: :lol:
Ale nie widzę powodu, aby za to co przykładowo napisałeś dawać bana dożywotniego :D
Jest to zupełnie co innego w formie niż piszą niektórzy userzy.
Nie ma przeinaczenia cytatu ani odnośników do naszych ulubionych warzyw i mniej ulubionych żyjątek.
szerszon

Postprzez kondom » sobota 16 sierpnia 2014, 22:56

Proszę o wyjaśnienie ostrzeżenia które dostałem od ella: "proszę o zmianę nicku lub zmianę forum" czy moze mi ktos wytłumaczyć co takiego w moim nicku jest zlego bo nie rozumiem.
kondom

Postprzez Anett » sobota 16 sierpnia 2014, 22:59

Jest uznawany za niestosowny
Zmień lepiej, bo za to może być ban...
Anett

Postprzez kondom » sobota 16 sierpnia 2014, 23:12

Fajnie by było jakby osoba udzielająca ostrzeżenie mogła mi to wytłumaczyć.
kondom

Postprzez ella » sobota 16 sierpnia 2014, 23:15

Nie wydaje mi się zeby było co tu tłumaczyć. I nie mam zamiaru dyskutować z tobą na ten temat
ella
Moderator

Postprzez jasper1 » sobota 16 sierpnia 2014, 23:23

kondom napisał(a): czy moze mi ktos wytłumaczyć co takiego w moim nicku jest zlego bo nie rozumiem.

Ależ nic takiego, :mrgreen: ale wziąwszy pod uwagę te wyżyny problematyki jaką na forum poruszasz, to może powinieneś dodać, że zużyty. 8) Dopiero byłoby zabawnie.
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Postprzez szerszon » sobota 16 sierpnia 2014, 23:39

Widzę postępujące zdziczenie obyczajów.
szerszon

Postprzez szymon1977 » niedziela 17 sierpnia 2014, 11:21

szerszon napisał(a):Jeśli podasz tylko dowody na to.( tzn przepisy )
Mam tyle samo dowodów na to, co Wy na rzekomo moje stwierdzenia typu "P-13 jest znakiem regulującym pierwszeństwo", albo, że "na znaku C-12 pokazano kierunek jazdy". Więc wszystko w porządku. Od dziś jako argumentu w dyskusjach będę używał stwierdzenia, że "Szerszon z Leszkiem twierdzą, że zmieniając kierunek jazdy nie używa się kierunkowskazów".
szymon1977

Postprzez szerszon » niedziela 17 sierpnia 2014, 22:51

szymonie ...zimnej wody proponuję...z lodem. :D
szerszon

Postprzez dylek » niedziela 17 sierpnia 2014, 23:14

szymon1977 napisał(a): będę używał stwierdzenia, że "Szerszon z Leszkiem twierdzą, że zmieniając kierunek jazdy nie używa się kierunkowskazów".

A ja będę twierdził, że to szymon zmiany kierunku jazdy dzieli na wielkie i nie-wielkie. I upiera się, że PoRD zobowiązuje go, do sygnalizowania tych drugich. Pasuje ? :D
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka