przez szerszon » niedziela 20 lipca 2014, 21:58
przez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 22:02
a tutaj Link do całości. Wpadałoby się zapoznać... albo się nie odzywać. Bo na razie zaprezentowałeś dezaprobatę, ale nie do mojej propozycji.szymon1977 napisał(a):Trochę nieelegancko, że pyta ktoś nowy a odpowiedzi brak. Wypadałoby wraz zamknięciem dać mu link do odpowiedniego know-khow w dziale "Najczęściej zadawane pytania".
przez szerszon » niedziela 20 lipca 2014, 22:52
A czy Ty czytasz w ogóle wypowiedzi,
przez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 23:02
Na razie nie ma niczego odpowiedniego dla nowych użytkowników. Jest tylko wiele dyskusji, z których nowy użytkownik nic nie wyniesie a i czytać nawet mu się ich nie będzie chciało.szerszon napisał(a):...dać linka do właściwego tematu.
A czy ja zaproponowałem cokolwiek wbrew "początkowym" ustaleniom?szerszon napisał(a):...do początków ustaleń, mających na celu porządkowanie forum.
przez lith » niedziela 20 lipca 2014, 23:30
przez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 23:35
przez szerszon » niedziela 20 lipca 2014, 23:37
A czy ja zaproponowałem cokolwiek wbrew "początkowym" ustaleniom?
Było uświadamiać z przekierowaniem do odpowiedniego wątku.Ktoś kto o ronda pyta powinien zostać w tym uświadomiony, a nie odchodzić z kwitkiem.
przez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 23:50
Masz problem ze zrozumieniem tego co ja piszę? A czy ja mam coś przeciwko temu, że wątek został zamknięty? Wprost przeciwnie, uważam, że został zamknięty słusznie. Tylko, że odpowiedzi nikt nie udzielił, a na Forum jak dotąd jej nie ma. Coś to Twoje "ustalenie" zaczyna się w praktyce z Regulaminem Forum rozmijać.szerszon napisał(a):Płaczesz nad zamkniętym kolejnym tematem o rondach. Masz problem ze zrozumieniem, ze o rondach jest jeden wątek ?
Postarałem się jak mogłem. Wiedziałem niestety, że nie mam zbyt wiele czasu bo muszę zdążyć, zanim Ty bezmyślnie go zamkniesz. A przekierować niestety nie ma do czego, i nie zorientowałeś się widzę, że właśnie utworzenie tego czegoś proponuję.szerszon napisał(a):Było uświadamiać z przekierowaniem do odpowiedniego wątku.
przez szerszon » poniedziałek 21 lipca 2014, 00:04
Masz problem ze zrozumieniem tego co ja piszę?
Tylko, że odpowiedzi nikt nie udzielił,
Coś to Twoje "ustalenie" zaczyna się w praktyce z Regulaminem Forum rozmijać.
Postarałem się jak mogłem.
Posta zdążyłes napisać.. Wiedziałem niestety, że nie mam zbyt wiele czasu bo muszę zdążyć, zanim Ty bezmyślnie go zamkniesz.
Szerszon, jako moderator wprowadzasz chaos dyskutując bez zapoznania się z wypowiedziami.
Twoja propozycja została przeczytana, a wątek zamknięty.Nie przystoi mi jako moderatorowi napisać ci jak powinienem. Minęło 1,5 godz. od Twojego pierwszego komentarza mojej propozycji, a do Ciebie dopiero zaczyna docierać jej treść. Skup się zamiast pleść bez sensu! Moderatorowi nie przystoi.
przez szymon1977 » poniedziałek 21 lipca 2014, 01:18
lith napisał(a):post o rondach w pigułce przedstawiający w skrócie z czym jest problem.
szerszon napisał(a):Obie "frakcje" przedstawiają swój punkt widzenia.
2 posty i koniec.
Nie zorientowałeś się jeszcze, że moja propozycja jest po to, abyś Ty przed zamknięciem wątku mógł wstawiając jeden link udzielić odpowiedzi zaminim powstanie kolejny tasiemiec?szerszon napisał(a):Ile miałem czekać ? Na kolejna dyskusję na xxx stron ?
A "jeden wątek o rondach" to Regulamin Forum czy tylko Twoje ustalenie, które z Regulaminem Forum zaczyna się rozmijać? Mam zgłosić zamknięcie wątku bez przyczyny wynikającej z Regulaminem Forum? Nie zorientowałeś się, że moja propozycja da Ci argument aby taki wątek w zupełności legalnie zamknąć, bez żadnych dodatkowych ustaleń?szerszon napisał(a):...dla przypomnienia. Jeden watek o rondach
Awanturkę jako moderator wywołujesz Ty swoją arogancją i traktowaniem moich wypowiedzi z góry jako złe tylko dlatego, że jako user masz odmienne niż ja zdanie. A taki byłeś dla mnie miły jak w jednej z dyskusji się zgadzaliśmy...szerszon napisał(a):Widzę tylko,ze usiłujesz wywołać kolejna awanturkę.
Zamiast grozić banem zacznij trzymać formę.szerszon napisał(a):Chyba szybko ja "uporządkujemy" wysyłając na urlop co bardziej marudnych userów.
Całe szczęście, że Lith się odezwał, bo inaczej nie zorientowałbyś się, że coś sensownego na Forum zaproponowano. Jak to? Szymon1977 coś z sensem może napisać?szerszon napisał(a):Można zastanowić sie nad propozycja litha, która wydaje sie rozsądna.
przez szerszon » poniedziałek 21 lipca 2014, 07:02
A "jeden wątek o rondach" to Regulamin Forum czy tylko Twoje ustalenie,
dlatego, że jako user masz odmienne niż ja zdanie.
Zamiast grozić banem zacznij trzymać formę.
Jak to? Szymon1977 coś z sensem może napisać?
przez ella » poniedziałek 21 lipca 2014, 23:55
przez LeszkoII » czwartek 31 lipca 2014, 19:04
przez oskbelfer » piątek 01 sierpnia 2014, 08:36
przez jasper1 » piątek 01 sierpnia 2014, 08:57