Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez szerszon » niedziela 20 lipca 2014, 21:58

Po to, abyś w kolejnym wątku o rondach nie trollował.
Zostało napisane wyraźnie, że jest już temat o rondach.
szerszon

Postprzez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 22:02

A czy Ty czytasz w ogóle wypowiedzi, na które odpowiadasz? Czy ja gdzieś pisałem o możliwości zakładania nowych wątków dotyczących rond? Czy o daniu Tobie moderatorze możliwości podlinkowania odpowiedzi w pigułce, zanim wątek zamkniesz? Ogarnij się człowieku!

Tu masz fragmentu mojej wypowiedzi
szymon1977 napisał(a):Trochę nieelegancko, że pyta ktoś nowy a odpowiedzi brak. Wypadałoby wraz zamknięciem dać mu link do odpowiedniego know-khow w dziale "Najczęściej zadawane pytania".
a tutaj Link do całości. Wpadałoby się zapoznać... albo się nie odzywać. Bo na razie zaprezentowałeś dezaprobatę, ale nie do mojej propozycji.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » niedziela 20 lipca 2014, 22:52

Proponuje zachować umiar w wypowiedziach i cofnąć sie do początków ustaleń, mających na celu porządkowanie forum.
A czy Ty czytasz w ogóle wypowiedzi,

Twoje już tylko pobieżnie. Usiłujesz wprowadzić chaos. Ale mnie to nie rusza.
Nie podoba sie ?
Możesz zaprotestować.A jak juz tak troszczysz sie o nowych użytkowników to było zamiast dyskusji od razu dać linka do właściwego tematu.
szerszon

Postprzez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 23:02

szerszon napisał(a):...dać linka do właściwego tematu.
Na razie nie ma niczego odpowiedniego dla nowych użytkowników. Jest tylko wiele dyskusji, z których nowy użytkownik nic nie wyniesie a i czytać nawet mu się ich nie będzie chciało.
szerszon napisał(a):...do początków ustaleń, mających na celu porządkowanie forum.
A czy ja zaproponowałem cokolwiek wbrew "początkowym" ustaleniom?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez lith » niedziela 20 lipca 2014, 23:30

Tez sądzę, że powinien być jakiś post o rondach w pigułce przedstawiający w skrócie z czym jest problem. jak ktoś będzie chciał zgłębić temat to może próbować przekopywać się przez tasiemca.
lith

Postprzez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 23:35

Dokładnie o to mi chodzi. Co komu z dyskusji skoro nie zna stanu faktycznego? A stan faktyczny to jednocześnie funkcjonujące dwie wzajemnie wykluczające się interpretacje. Ktoś kto o ronda pyta powinien zostać w tym uświadomiony, a nie odchodzić z kwitkiem.
szymon1977

Postprzez szerszon » niedziela 20 lipca 2014, 23:37

Nowy problem przedstawiony przez nowego uzytkownika wcale nie zmusza go do przekopywania sie przez xxxx stron.
A czy ja zaproponowałem cokolwiek wbrew "początkowym" ustaleniom?

Płaczesz nad zamkniętym kolejnym tematem o rondach. Masz problem ze zrozumieniem, ze o rondach jest jeden wątek ?
Można zastanowić sie nad propozycja litha, która wydaje sie rozsądna.
Były już takie dyskusje.
Obie "frakcje" przedstawiają swój punkt widzenia.
2 posty i koniec.
Bo w sumie sprawa rozbija sie o ronda "tradycyjne"

Ktoś kto o ronda pyta powinien zostać w tym uświadomiony, a nie odchodzić z kwitkiem.
Było uświadamiać z przekierowaniem do odpowiedniego wątku.
szerszon

Postprzez szymon1977 » niedziela 20 lipca 2014, 23:50

szerszon napisał(a):Płaczesz nad zamkniętym kolejnym tematem o rondach. Masz problem ze zrozumieniem, ze o rondach jest jeden wątek ?
Masz problem ze zrozumieniem tego co ja piszę? A czy ja mam coś przeciwko temu, że wątek został zamknięty? Wprost przeciwnie, uważam, że został zamknięty słusznie. Tylko, że odpowiedzi nikt nie udzielił, a na Forum jak dotąd jej nie ma. Coś to Twoje "ustalenie" zaczyna się w praktyce z Regulaminem Forum rozmijać.
szerszon napisał(a):Było uświadamiać z przekierowaniem do odpowiedniego wątku.
Postarałem się jak mogłem. Wiedziałem niestety, że nie mam zbyt wiele czasu bo muszę zdążyć, zanim Ty bezmyślnie go zamkniesz. A przekierować niestety nie ma do czego, i nie zorientowałeś się widzę, że właśnie utworzenie tego czegoś proponuję.
-----
Szerszon, jako moderator wprowadzasz chaos dyskutując bez zapoznania się z wypowiedziami. Minęło 1,5 godz. od Twojego pierwszego komentarza mojej propozycji, a do Ciebie dopiero zaczyna docierać jej treść. Skup się zamiast pleść bez sensu! Moderatorowi nie przystoi.
szymon1977

Postprzez szerszon » poniedziałek 21 lipca 2014, 00:04

Masz problem ze zrozumieniem tego co ja piszę?

Nie. Widzę tylko,ze usiłujesz wywołać kolejna awanturkę.
Tylko, że odpowiedzi nikt nie udzielił,

Miałeś szansę. Posta napisałeś.
Coś to Twoje "ustalenie" zaczyna się w praktyce z Regulaminem Forum rozmijać.

Poczytaj ....dla przypomnienia. Jeden watek o rondach i twoje żale nic nie pomogą.
Postarałem się jak mogłem.

Mizernie...
. Wiedziałem niestety, że nie mam zbyt wiele czasu bo muszę zdążyć, zanim Ty bezmyślnie go zamkniesz.
Posta zdążyłes napisać.
Opanuj sie ze słownictwem. :evil:
Ile miałem czekać ? Na kolejna dyskusję na xxx stron ?

Szerszon, jako moderator wprowadzasz chaos dyskutując bez zapoznania się z wypowiedziami.

Chyba szybko ja "uporządkujemy" wysyłając na urlop co bardziej marudnych userów.

. Minęło 1,5 godz. od Twojego pierwszego komentarza mojej propozycji, a do Ciebie dopiero zaczyna docierać jej treść. Skup się zamiast pleść bez sensu! Moderatorowi nie przystoi.
Twoja propozycja została przeczytana, a wątek zamknięty.Nie przystoi mi jako moderatorowi napisać ci jak powinienem :mrgreen:
Bąź łaskaw ograniczyc swoje bezpodstawne wycieczki.
szerszon

Postprzez szymon1977 » poniedziałek 21 lipca 2014, 01:18

lith napisał(a):post o rondach w pigułce przedstawiający w skrócie z czym jest problem.

szerszon napisał(a):Obie "frakcje" przedstawiają swój punkt widzenia.
2 posty i koniec.

Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłby post z najbardziej popularnymi pytaniami i odpowiedziami na nie wg obu szkół. Będzie bardziej przystępnie dla pytającego "migać czy nie migać". Oczywiście post zaczynający się górnolotnie od stwierdzenia faktu, że niestety obecnie funkcjonują dwie sprzeczne ze sobą interpretacje PoRD i jak na razie nie jest przesądzone, która jest właściwa, bla, bla, bla, ....
szerszon napisał(a):Ile miałem czekać ? Na kolejna dyskusję na xxx stron ?
Nie zorientowałeś się jeszcze, że moja propozycja jest po to, abyś Ty przed zamknięciem wątku mógł wstawiając jeden link udzielić odpowiedzi zaminim powstanie kolejny tasiemiec?
szerszon napisał(a):...dla przypomnienia. Jeden watek o rondach
A "jeden wątek o rondach" to Regulamin Forum czy tylko Twoje ustalenie, które z Regulaminem Forum zaczyna się rozmijać? Mam zgłosić zamknięcie wątku bez przyczyny wynikającej z Regulaminem Forum? Nie zorientowałeś się, że moja propozycja da Ci argument aby taki wątek w zupełności legalnie zamknąć, bez żadnych dodatkowych ustaleń?
-----
szerszon napisał(a):Widzę tylko,ze usiłujesz wywołać kolejna awanturkę.
Awanturkę jako moderator wywołujesz Ty swoją arogancją i traktowaniem moich wypowiedzi z góry jako złe tylko dlatego, że jako user masz odmienne niż ja zdanie. A taki byłeś dla mnie miły jak w jednej z dyskusji się zgadzaliśmy...
szerszon napisał(a):Chyba szybko ja "uporządkujemy" wysyłając na urlop co bardziej marudnych userów.
Zamiast grozić banem zacznij trzymać formę.
szerszon napisał(a):Można zastanowić sie nad propozycja litha, która wydaje sie rozsądna.
Całe szczęście, że Lith się odezwał, bo inaczej nie zorientowałbyś się, że coś sensownego na Forum zaproponowano. Jak to? Szymon1977 coś z sensem może napisać?
szymon1977

Postprzez szerszon » poniedziałek 21 lipca 2014, 07:02

A "jeden wątek o rondach" to Regulamin Forum czy tylko Twoje ustalenie,

Proponuje poszukać i poczytać.
dlatego, że jako user masz odmienne niż ja zdanie.

W omawianej sytuacji nie miało to znaczenia.
Zamiast grozić banem zacznij trzymać formę.

Ja niczym nie grożę...ciepło jest.
Jak to? Szymon1977 coś z sensem może napisać?

Ależ oczywiście ,że może :D
=======================================
Przyznam się do błędu.
Powinienem przenieść.
szerszon

Postprzez ella » poniedziałek 21 lipca 2014, 23:55

Pani odmienna inaczej klaudia65 zakończyła działalność na tym forum
ella
Moderator

Postprzez LeszkoII » czwartek 31 lipca 2014, 19:04

Czy możecie przykleić temat o rondach? :mrgreen: Skoro obowiązuje jeden, to powinien być szybko dostępny. Mi się gdzie zawieruszył i znaleźć nie mogę.
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez oskbelfer » piątek 01 sierpnia 2014, 08:36

czy Henq i Baranek to jedna i ta sama osoba ?
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez jasper1 » piątek 01 sierpnia 2014, 08:57

Tak wygląda.
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka