szymon1977 napisał(a):Cóż poradzić Drezyno. Chcesz pozostać na Forum to albo zmień poglądy, albo ściśle trzymaj się Regulaminu Forum.
Ooo dobrze powiedziane: "...to jest mocno powiedziane, krótko powiedziane..."
Skoro jest regulamin to przestrzegajmy "go"! A zaczął bym od pkt.
19 Każdy uczestnik forum może używać tylko jednego konta.
I zwracam się do każdej maści "fahowcuw" proszę mi nie mydlić oczu stwierdzeniami typu:
"Przecież w tym samym momencie korzystam tylko z jednego profilu nie loguje się na dwóch na raz"
Dla mnie używanie profilu "a" w poniedziałek i używanie profilu "aa" we wtorek jest czystym łamaniem w/w punktu.
Na "innych forum" (defacto też jestem za tym że liczba mnoga "forum" jest "forach" ponieważ "dwa forum" brzmi nie po polskiemu

) już dawno takie osobniki miały by dożywotni zakaz logowania/tworzenia klonów!
A teraz z innej beczki; ja i jeszcze jeden forumowicz (sorki nie pamiętam który) zainteresowałem się, czy obecne forum będzie w wydaniu na "tapatalka", moder @ella odesłała mnie do twórców strony więc wystosowałem maila w tej sprawie(już sporo czasu upłynęło od tego dnia), niestety do dzisiaj nie doczekałem się odpowiedzi od twórców tej strony. Więc śmiało, z wielkim żalem i ubolewaniem mogę napisać że takowego wspomagania nie będzie

Szkoda, może twórcy się boją że będziemy używać smartfonów "tapatalk"-ująć na forum w czasie jazdy

a jak wiadome jest to zabronione.
Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.