ale przy tych niedużych nazwijmy to przymrozkach które były, miałęm poważny problem z widocznością. Wiem że trzeba puścić zimne powietrze na szybę i też to robiłem ale po zeskrobaniu szronu i spryskaniu płynem /zimowy do -22 st/ szybę bardzo szybko pokrywał z zewnątrz lód. Chyba nie powinno tak być że po spryskaniu przy - 5 st szyba podczas jazdy pokrywa się lodem

Nawet jak rozcieńczysz to 50/50 to zawartość alkoholu przekracza 45% !!! Dolna granica wybuchowości alkoholu to 19% !!! Rzeczywiście żal wydać 12 zł na zimowy płyn. Lepiej ryzykować swoje życie i zdrowie
 Nawet jak rozcieńczysz to 50/50 to zawartość alkoholu przekracza 45% !!! Dolna granica wybuchowości alkoholu to 19% !!! Rzeczywiście żal wydać 12 zł na zimowy płyn. Lepiej ryzykować swoje życie i zdrowie 

skoro piszesz o wybuchowości alkoholu, to coś mi się widzi że benzyna ma równie niską granicę - jeśli nie niższą, podobnie lpg
   skoro piszesz o wybuchowości alkoholu, to coś mi się widzi że benzyna ma równie niską granicę - jeśli nie niższą, podobnie lpg