Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez taik » wtorek 03 grudnia 2013, 12:32

sankila napisał(a): Być może też, że nie odpowiada im działalność FBŚ - polowanie na klony, wywlekanie IP na forum - trudno to nazwać przyjazną atmosferą.

To fakt, sam padłem ofiarą podobnych, niecnych działań. :D
szymon1977 napisał(a):MODERATORZE, czy mogę poprosić o publiczne przedstawienie efektów obiecanego śledztwa w sprawie mojego adresu IP i rzekomego związku z innymi userami?

Przychylam się do powyższego wniosku, wobec mojej osoby.
Do dnia dzisiejszego nie zostałem publicznie zrehabilitowany.
taik

Postprzez szymon1977 » wtorek 03 grudnia 2013, 12:44

taik napisał(a):Przychylam się do powyższego wniosku, wobec mojej osoby.
Popieram, a i wszyscy, których umysły atak klonów zawładnął poprzeć nasze wnioski powinni.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez rusel » środa 04 grudnia 2013, 00:02

na kolana chamie !!!! pan egzaminator do ciebie przemawia !!!!!

rusel - nie masz chęci odpowiadac na pytania to nie odpowiadaj , a taki sposób odpowiedzi jest po prostu niegrzeczny i niekulturalny...

twoje niektore wypowiedzi oraz tym bardziej twojego kolegi po fachu belfera osk rzutuja bardzo negatywnie na i tak już zszargany wizerunek przedstawiciela zawodu który wykonujecie ...

nie powiem ale zaczyna to byc nieco meczace, moj osobisty recenzent ostatnio chyba zbyt aktywny i prowokujacy w kazdym dziale i w kazdym watku w jakim sie wypowiadam więc zanim znow dam sie sprowokowac wole to zamiescic i w koncu zaproponowac mu kilkudniowe SPA
rusel

Postprzez oskbelfer » środa 04 grudnia 2013, 01:20

na kolana chamie !!!! pan egzaminator do ciebie przemawia

rusel - nie masz chęci odpowiadac na pytania to nie odpowiadaj , a taki sposób odpowiedzi jest po prostu niegrzeczny i niekulturalny...

twoje niektore wypowiedzi oraz tym bardziej twojego kolegi po fachu belfera osk rzutuja bardzo negatywnie na i tak już zszargany wizerunek przedstawiciela zawodu który wykonujecie ...[/quote]

nie powiem ale zaczyna to byc nieco meczace, moj osobisty recenzent ostatnio chyba zbyt aktywny i prowokujacy w kazdym dziale i w kazdym watku w jakim sie wypowiadam więc zanim znow dam sie sprowokowac wole to zamiescic i w koncu zaproponowac mu kilkudniowe SPA[/quote]

Rusel ------- zszargany wizerunek -------- w kontekście ---------na kolana chamie-------bardzo to grzeczne i kulturalne :lol:
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez rusel » środa 04 grudnia 2013, 10:23

admin powinien wyslac go na dzial herbat na ukojenie, ewentualnie proponuje zrzutke we dwoch na jakis srodek na wszy bo ewientnie cos skacze po glowie
rusel

Postprzez tomcioel1 » środa 04 grudnia 2013, 13:18

oskbelfer napisał(a):
na kolana chamie !!!! pan egzaminator do ciebie przemawia

twoje niektore wypowiedzi oraz tym bardziej twojego kolegi po fachu belfera osk rzutuja bardzo negatywnie na i tak już zszargany wizerunek przedstawiciela zawodu który wykonujecie ...

ale zaczyna to byc nieco meczace, moj osobisty recenzent ostatnio chyba zbyt aktywny i prowokujacy w kazdym dziale i w kazdym watku w jakim sie wypowiadam więc zanim znow dam sie sprowokowac wole to zamiescic i w koncu zaproponowac mu kilkudniowe SPA[/quote]

Rusel ------- zszargany wizerunek -------- w kontekście ---------na kolana chamie-------bardzo to grzeczne i kulturalne :lol:[/quote]

taaa , a umiejętność czytania ze zrozumieniem to jak widze dla niektórych problem ...
tomcioel1

Postprzez oskbelfer » środa 04 grudnia 2013, 13:54

Zawracasz uwagę ruselowi na jego odpowiedzi ------ trzeba było geniuszu odpowiedzić pytaczowi ------ale, po co odpowiedzieć, wystarczy "czepić" się rusela....

wiemy, wiemy --- czytanie ze zrozumieniem to twoja domena ----- twja z małej litery....
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez rusel » środa 04 grudnia 2013, 20:34

mecanas ma zupelnie inną misję na tym forum, wytropić i zwalczyć takich bezdusznych degeneratów jak my ale juz teraz bede musial go zmartwic..
rusel

Postprzez ella » czwartek 05 grudnia 2013, 20:54

Kiedyś to forum rzeczywiscie służyło kursantom i początkującym kierowcom. Teraz z tego co wiem, wielu kursantów boi się zapytać na forum ( zapychając mi skrzynkę ) bo od razu zostają wyśmiani i dostają propozycje powrotu na kurs, zapytania instruktora, najlepiej niech idą do diabła bo tu przeszkadzają. A jak już się odezwą w temacie to dostają komentarz " a co ty tam wiesz świeżo po kursie" czyli "spadaj" A chciałam przypomieć że to FORUM PRAWA JAZDY ( jakby ktos nie zrozumiał prosze spojrzeć na strone główną portalu) a nie forum DOGŁĘBNEJ INTERPRETACJII PRZEPISÓW z których taki kursant czytając te "mądrości" zupełnie głupieje. Tu królują "specjaliści" wypychając tych dla których ma służyć to forum.
Dyskusje sam ze sobą (klony bo raz to za mało), przepychanki słowne i to ma służyć nauce? Chyba się wielu osobom coś jednak pomyliło z wyborem forum. Szanowni "specjaliści" odstraszacie kursantów którzy potrzebują pomocy a nie waszych tasiemcowych wywodów których nawet mnie się nie chce czytać.
ella
Moderator

Postprzez rusel » czwartek 05 grudnia 2013, 21:14

osoba ma problem ktory moze rozwiazac w kilka sekund, woli zalozyc konto zadac absurdalne pytanie i czekac na odpowiedz kilka dni, to nie jest sposob na zdobywanie wiedzy, jak moi uczniowie czegos nie rozumieja to daje im szanse znalezienia rozwiazania zanim dostana to czego oczekuja na tacy bez wzgledu czy jest to inny nauczyciel ktory zdobywa wiedze, student, maturzysta czy pryszczaty mlodzieniec
rusel

Postprzez ella » czwartek 05 grudnia 2013, 21:31

Są rzeczywiście absurdalne pytania na które jak ktoś nie ma ochoty nie musi odpowiadać a nie odpowiadać w taki sposób, żeby dać do zrozumienia że nie jest tu mile widziany. Nie zapominajmy dla kogo zostało założone to forum. Na pewno nie w pierwszej kolejności dla "znawców",egzaminatorów, instruktorów, .......a na samym końcu ten kursant. Pamietam czasy kiedy instruktor na forum to było rzadkość, egzaminatorów w ogóle nie było, a reszta bawiła się tu doskonale robiąc nawet spotkania w realu. Z czasem przybyło instruktorów, egzaminatorów, dostali nawet własny dział i było super. Kursant miał się kogo poradzić. Więc co się teraz stało? Jeden drugiego utopiłby w łyżce wody.
Rusel też pamiętasz jak tu było.
ella
Moderator

Postprzez LeszkoII » czwartek 05 grudnia 2013, 22:30

Najgorzej jak autor tematu na 10 stronie zapyta ponownie, "więc kto mi odpowie na pytanie"?
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez rusel » czwartek 05 grudnia 2013, 22:41

Są rzeczywiście absurdalne pytania na które jak ktoś nie ma ochoty nie musi odpowiadać a nie odpowiadać w taki sposób, żeby dać do zrozumienia że nie jest tu mile widziany.
prowokowanie do dzialania jeszcze nikomu nie zaszkodzilo zwlaszcza jezeli naklania sie do czytania kodeksu, ostatnio kolezanka instruktorka utwierdza mnie w przekonaniu ze jej wyklady nie mają najmniejszego sensu, myslalem ze to tylko w szkole jest takie "zainteresowanie" ale w oskach rowniez "kobieto przestan biadolic tylko daj nam plytki"

Natomiast gdyby nie garstka instruktorow, kilku egzaminatorow i melomanow byloby kiepsko z zainteresowaniem, kiedys bylo tak, teraz jest tak, a w przyszlosci bedzie jeszcze inaczej, moze ktos zaora cale forum i zacznie od początku, moze konczą się tematy bo wszystko zostalo juz powiedziane?
rusel

Postprzez szerszon » czwartek 05 grudnia 2013, 23:30

( zapychając mi skrzynkę )

tez do mnie pisują... :D zawsze odpowiadam
szerszon

Postprzez szymon1977 » czwartek 05 grudnia 2013, 23:32

ella napisał(a):Kiedyś to forum rzeczywiscie służyło kursantom i początkującym kierowcom. Teraz z tego co wiem, wielu kursantów boi się zapytać na forum ( zapychając mi skrzynkę ) bo od razu zostają wyśmiani i dostają propozycje powrotu na kurs, zapytania instruktora, najlepiej niech idą do diabła bo tu przeszkadzają
To bardzo nieeleganckie. Osobiście choć uprawnień instruktora czy egzaminatora nie posiadam to w oczywistych sytuacjach staram się początkującym osobom udzielić wyczerpującej odpowiedzi wraz z cytatem stosownych zapisów. Niestety jest na Forum kilka osób, które zamiast konkretnie odpowiedzieć wolą tyle samo czasu poświęcić na odesłanie delikwenta na powtórny kurs lub do zgłębiania treści PoRD. Niestety język prawny z natury jest na tyle skomplikowany, że czytanie bez odpowiedniej wprawy zamiast wyjaśnić problem może rodzić kolejne wątpliwości.

ella napisał(a):Szanowni "specjaliści" odstraszacie kursantów którzy potrzebują pomocy a nie waszych tasiemcowych wywodów których nawet mnie się nie chce czytać.
To może otworzymy dział DOGŁĘBNEJ INTERPRETACJI PRZEPISÓW a w nim na początek dwa wątki "Jałowa dyskusja o rondach" oraz "Jałowa dyskusja o zmianie kierunku drogi, ruchu, jazdy i kolorowej kreski na białym kwadracie"? To nie jest przecież forum Warszawsko-Lubeksie tylko ogólnopolskie, a w niektórych regionach kraju odmienne od Waszej interpretacje PoRD są faktem. Czy może będziemy udawać, że w całej Polsce uczy się jeździć tak samo jak w Warszawie czy Lublinie a dyrektor Krakowskiego Ośrodka Egzaminacyjnego p. Dworak ze swoimi teoriami jest tylko wytworem chorych umysłów garstki szalonych forumowiczów?
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka