oskinstruktor napisał(a):Zonaimad.... co Ty mi tu jakieś wykłady z prawa robisz?
Wykłady z prawa?

oskinstruktor napisał(a):Człowiek nie może być specjalistą od wszystkiego, choć niestety niektórym się tak wydaje. Większą sztuką jest umieć przyznać się, że się czegoś nie wie, niż udawać że się wie wszystko. Powodzenia omnibusie
Nierzadko zdarza mi się przyznać do błędów - przejrzyj moje posty, jak nie wierzysz.

szerszon2 napisał(a):Wystarczy mi ,że jestem ekspertem od PoRD

szerszon2 napisał(a):właśnie z niecierpliwością oczekuje "zasady prawnej" pozwalającej zinterpretować, iz znaki dotyczące pierwszeństwa przejazdu dotyczą chodnika i DDR
Ou... i znów wracamy do tematu rowerzystów...

PS. To ty wymyśliłeś, że znaki dotyczące pierwszeństwa przejazdu dotyczą chodnika (tzn. jak z kontekstu wynika wymyśliłeś, że ja uważam, że dotyczą) więc... sam sobie szukaj.

szerszon2 napisał(a):Jest brak reakcji i przyzwolenie na przywoływanie np jednostek chorobowych ?
Gdybyś ty je przywołał i dostał za to bana nazwałbyś to pewnie banem za "stwierdzanie faktów", co?

szerszon2 napisał(a):Wyluzuj..masz o sobie za duże mniemanie ..nie gustuję w chłopaczkach![]()
A jednak ciągle i ciągle czujesz potrzebę pisania o mnie, i do mnie, wymyślania coraz to kolejnych niestworzonych historii na mój temat...

Chyba pora wrzucić szerszona z powrotem na listę ignorowanych nim dojdzie do paranoi indukowanej, co też niniejszym czynię. Chyba tylko największy desperat szukający zainteresowania (ewentualnie troll) odpowie na post kogoś, kto go ignoruje...