przez szerszon » środa 07 sierpnia 2013, 23:59
przez cierpnik » czwartek 08 sierpnia 2013, 12:16
1.To nie ja wykonuję manewr w lewo na rondzie.szerszon napisał(a):1.oprócz głupoty jaką prezentujesz
2.olewczy stosunek do przepisów
3.bo przecież nic sie nie stało
4.wyzywanie wszystkich , kogo sie da od bydła i morderców...
5.Faktycznie , skoro jesteś tolerowany na tym forum to ja nie mam czego tu szukać...
Żegnam ozięble.
Przynajmniej nie ośmieszam grono instruktorów.oskbelfer napisał(a):cierpnik, a kim Ty właściwie jesteś ??
Mi też rzygać się chce jak muszę słuchać "doświadczonych kierowców" wyrzucających rowerzystów z jezdni.oskbelfer napisał(a):bo żygac się chce jak czytam gości którzy pie... o konwencji z wiednia --- weź ją najpierw całą przeczytaj następnie poczytaj prd -- jak zrozumiesz to się odzywaj
przez szerszon » czwartek 08 sierpnia 2013, 14:16
Mi też rzygać się chce jak muszę słuchać "doświadczonych kierowców" wyrzucających rowerzystów z jezdni.
I również ozięble odczep się od rowerzystów.
Uczcie się.
przez cierpnik » czwartek 08 sierpnia 2013, 14:34
przez oskbelfer » czwartek 08 sierpnia 2013, 15:06
przez szerszon » czwartek 08 sierpnia 2013, 15:57
cierpnik napisał(a):1.Zdanie L instruktora czy Szerszona mnie nie interesuje. Tym bardziej, że nie są one żadną wyrocznią.
2.A ja propaguję łamanie przepisów? Napisałem gdzieś: rowerzyści jeździjcie po PdP? Chyba rozmawialiśmy tylko o konsekwencjach karnych.
3.Przeznaczona nie znaczy obowiązkowa zawsze i wszędzie.
4.Czyli nie odczepisz się nigdy. A kiedy przyczepisz się do kierowców a w szczególności do siebie?
5. Mi tam zwisa co o nich sądzisz. W kwestii rowerzystów mają rację. A co ci się nie podoba w drugiej stronie ulicy to nie wiem.
przez Zonaimad » piątek 09 sierpnia 2013, 01:19
szerszon napisał(a):Będziesz mógł głosik razem z innymi oszołomami rowerowymi swoje funta kłaków warte teorie i używać sobie na bydle samochodowym.
szerszon napisał(a):Ja ograniczam się do absolutnego minimum.
szerszon napisał(a): Przy dyskusji z userem , obu nam znanym, bo wymienianym przed paroma postami, tendencja była całkowicie odwrotna.
szerszon napisał(a):Cieszy mnie popularność,że niektórzy prawie śnią o mnie...
szerszon napisał(a):A dyskusja zmierza dlatego w stronę, jaką zmierza ponieważ jesteś mi znany z tematyki, jaką sie tu głównie zajmujesz.
szerszon napisał(a):A nie są ? Czepiam sie rowerzystów jeżdżących zgodnie z przepisami ?
Sympatyzuję tez z pieszymi, kierowcami autobusów, drogówką, motorniczymi, strażą miejską i kierowcami samochodów. Ba, sam nawet jestem jednym z nich.szerszon napisał(a):Akurat Ty zwracasz uwagę na rowerzystów, bo sympatyzujesz z tym ruchem bardziej niz z pozostałymi grupami użytkowników i dlatego zwracasz na to uwagę.
szerszon napisał(a):zonaimad napisał(a):Wszystkie twoje opinie są zawsze silnie ugruntowane i na wszystko masz bardzo proste i łatwe wyjaśnienie... co nie?
A nie są ?
Zespoły paranoiczne są trudne do leczenia z uwagi na brak współpracy i chęci chorego do leczenia, który logicznymi wywodami podkreśla, że to osoby z jego otoczenia są chore, a nie on sam.
przez cierpnik » poniedziałek 12 sierpnia 2013, 08:19
przez szerszon2 » poniedziałek 12 sierpnia 2013, 09:42
przez oskbelfer2 » poniedziałek 12 sierpnia 2013, 14:45
szerszon2 napisał(a):Kłaniam się.
Jako ,że zostałem zbanowany na swoim podstawowym koncie, pozwoliłem sobie otworzyć drugie dla jednego posta.
Nie udzielę odpowiedzi powyższym userom, bo nie czuje sie do tego uprawniony.
Chciałem tylko pożegnać sie z normalnymi userami, przynajmniej do czasy odblokowania mojego podstawowego konta, a Pani Moderator życzyć dalszej owocnej, obiektywnej oceny...jest supernazywanie kogoś bydłem , d.... mieści sie standardach tego forum....
Nawet nie była łaskawa poinformować innych w tym wątku,ze już nie jestem w stanie odpowiedzieć.
Tak jak napisałem w stopce...wreszcie poszedłem za cman"em![]()
dziękuję
przez ella » wtorek 13 sierpnia 2013, 22:15
Obu panom także życzę owocnej pracy twórczej na innych forach.Moderator życzyć dalszej owocnej, obiektywnej oceny.
Pani Moderator i Administracji życzyę dalszej owocnej, obiektywnej a nadto merytorycznej oceny dyskusji,
przez Zonaimad » wtorek 13 sierpnia 2013, 22:33
przez szerszon2 » środa 14 sierpnia 2013, 22:08
przez ella » środa 14 sierpnia 2013, 22:31
Na szczęście są inne fora , a to, o obecnym "poziomie" z biegiem czasu stanie sie mglistym wspomnieniem w odmętach internetu.
przez niebieski90 » środa 14 sierpnia 2013, 22:39
szerszon2 napisał(a):Pani "moderator" ..my sie nie tłumaczymy, bo nie mamy z czego..stwierdzamy fakt,ze obowiązują tutaj podwójne standardy, a piętnowanie głupoty jest karane...ale to prywatny folwark i właściciel ustala co jest dla niego priorytetem.
Na szczęście są inne fora , a to, o obecnym "poziomie" z biegiem czasu stanie sie mglistym wspomnieniem w odmętach internetu.