szerszon napisał(a):rusel
mshtal
oskbelfer
Trójka do ekstrakcji, jak mawiają stomatolodzy???
Odważnie, ale co tam, rozpocznij lustrację

przez Drezyna » poniedziałek 01 lipca 2013, 19:25
szerszon napisał(a):rusel
mshtal
oskbelfer
przez szymon1977 » poniedziałek 01 lipca 2013, 19:33
Przestań jeszcze nazywać głupotami coś, czemu zaprzeczyć nie potrafisz, a propagować coś, czego nie potrafisz w żaden sposób uzasadnić - to będzie spokój.szerszon napisał(a):Zaczynam powoli przestawać czytać to forum...
Dlatego, że się z nimi zgadzasz? Troszkę zbyt subiektywne.szerszon napisał(a):Moje propozycje do grupy trzymającej władzę... chyba wiadomo dlaczego ?
przez szerszon » poniedziałek 01 lipca 2013, 22:40
przez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 01:52
Aby uniknąć posądzenia o grupy trzech userów o stronniczość proponuję powiększyć tę grupę sprawiedliwie do sześciu, po trzech, u których Twój uczeń zdałby egzamin i trzech, u których egzaminu by nie zdał. Przykro mi Szerszon, ale Twój pomysł pomimo szlachetnych zamiarów to niewypał.szerszon napisał(a):To są egzaminatorzy.
przez Zonaimad » wtorek 02 lipca 2013, 04:39
szerszon napisał(a):To są egzaminatorzy. Chyba wystarczy.
przez szerszon » wtorek 02 lipca 2013, 07:35
Zonaimad napisał(a):1.Myślę, że wystarczy banować tych userów, którzy mimo mnogości wydanych sądów nigdy nie przyznali się na forum do żadnego błędu - co bardzo łatwo przecież jednoznacznie sprawdzić.![]()
2. Myli się przecież dosłownie każdy, natomiast nie każdemu da się przetłumaczyć, dlaczego jest w błędzie. I to właśnie tacy delikwenci są największym wrzodem!
3.Marek Dworak z TVP Kraków chyba też jest egzaminatorem, a liczba głupot wypowiedzianych w jego autorskim programie w przeliczeniu na minutę czasu antenowego jest niedopuszczalna.
4. Bycie egzaminatorem to nie jest więc żaden argument.![]()
5. ale chodzi mi o to że egzaminatorzy też się mylą. Inaczej przecież po co byłaby możliwość odwoływania się?
szymon1977 napisał(a):.... proponuję powiększyć tę grupę sprawiedliwie do sześciu, po trzech, u których Twój uczeń zdałby egzamin i trzech, u których egzaminu by nie zdał. Przykro mi Szerszon, ale Twój pomysł pomimo szlachetnych zamiarów to niewypał.
przez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 10:01
Kwestionuję Twój pomysł bo zależnie od punktu widzenia trzymającej władzę grupy trzech userów z Forum z impetem wyleciałbym albo Ty albo Ja. I nie ma znaczenia jak wysokie stołki Ci trzej userzy zajmują.szerszon napisał(a):Pomysł jest dobry, wystarczy,ze Ty go kwestionujesz. Już jest coś na rzeczy.
Wybacz, ale w jakimś stopniu na egzaminie państwowym zostałem zweryfikowany także ja i Ty. Obaj z wynikiem pozytywnym. A nasze poglądy zdecydowanie sobie zaprzeczają. I co Ty na to powiesz?szerszon napisał(a):A dlaczego ci, a nie inni.Są to osoby w jakimś tam stopniu zweryfikowane poprzez sito egzaminów państwowych.
przez Drezyna » wtorek 02 lipca 2013, 10:03
szerszon napisał(a):To są egzaminatorzy...
przez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 10:56
przez szerszon » wtorek 02 lipca 2013, 14:49
A żeby nie było, że to moje odmienne poglądy są błędne nadmienię, że są zgodne z tym co w swoich programach głosi bardzo wysoko siedzący bo na stołku dyrektora WORD pan Marek Dworak. Zawsze zamiast dyskutować mogę podlinkować film p. Dworaka i zaryzykować stwierdzeni, że ktoś notorycznie pisze na forum głupoty bo siedzący wyżej niego dyrektor WORD twierdzi zupełnie inaczej. Czy to twoim zdaniem wystarczy, aby kogoś z Forum usunąć?
Niestety, ale pomysł z ocenianiem przez kogokolwiek wypowiedzi użytkowników Forum pod względem zgodności z PoRD opisanej w niej interpretacji wobec braku jednomyślności w kwestii interpretacji PoRD jest po prostu infantylny.
Szerszon: brzmisz jak dyktator-fanatyk, który już objął władzę.
Wybacz, ale w jakimś stopniu na egzaminie państwowym zostałem zweryfikowany także ja i Ty. Obaj z wynikiem pozytywnym. A nasze poglądy zdecydowanie sobie zaprzeczają. I co Ty na to powiesz?
To gdzie mam przedstawić moje dyplomy i ordery?
Niech się Moderator w kwestii Twojego pomysłu wypowie.
przez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 19:04
Jeszcze bardziej zapewne Cię rozśmieszy, że choć były to egzaminy niższego stopnia niż chociażby Twoje, to na każdym z nich przejechałem przez rondo niezgodnie z głoszonymi przez Ciebie interpretacjami PoRD, każdy w innym ośrodku egzaminacyjnym i każdy z tych egzaminów zaliczyłem bezbłędnie, choć zapewne w Warszawie albo w Lublinie poważny błąd bym miał na koncie. Ha! I co ty na to w kwestii oceniania przez egzaminatorów naszych wypowiedzi pod względem zgodności z PoRD? Nie obawiasz się, że gdyby w trzymającej władzę grupie trzech userów znalazło się zbyt wielu egzaminatorów z "niewłaściwego" ośrodka egzaminacyjnego to Ty wyleciałbyś z forum za "gadanie głupot" jako pierwszy?szerszon napisał(a):Jaki Ty miałeś egzamin ? Nie rozśmieszaj mnie.
przez Drezyna » wtorek 02 lipca 2013, 19:10
szerszon napisał(a): A jak myślisz, kto został pierwszą osobą , która została poinformowana ?
Ja tu tylko sprzątam.
przez szerszon » wtorek 02 lipca 2013, 21:38
Na kilometr pachnie lizusostwem. Tu egzaminatorzy, tam moderatorzy - pieczesz jakąś prywatną pieczeń na ogniu forum
to Ty wyleciałbyś z forum za "gadanie głupot"
przez ella » wtorek 02 lipca 2013, 21:46
Niech się Moderator w kwestii Twojego pomysłu wypowie
przez Drezyna » wtorek 02 lipca 2013, 23:23