Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Propozycje, zażalenia, ostrzeżenia i bany

Postprzez Drezyna » poniedziałek 01 lipca 2013, 19:25

szerszon napisał(a):rusel
mshtal
oskbelfer

Trójka do ekstrakcji, jak mawiają stomatolodzy???
Odważnie, ale co tam, rozpocznij lustrację :mrgreen:
Drezyna

Postprzez szymon1977 » poniedziałek 01 lipca 2013, 19:33

szerszon napisał(a):Zaczynam powoli przestawać czytać to forum...
Przestań jeszcze nazywać głupotami coś, czemu zaprzeczyć nie potrafisz, a propagować coś, czego nie potrafisz w żaden sposób uzasadnić - to będzie spokój.
szerszon napisał(a):Moje propozycje do grupy trzymającej władzę... chyba wiadomo dlaczego ?
Dlatego, że się z nimi zgadzasz? Troszkę zbyt subiektywne.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez szerszon » poniedziałek 01 lipca 2013, 22:40

To są egzaminatorzy. Chyba wystarczy.
szymon. nie mam zamiaru udowadniać ,że Ziemia nie jest płaska.
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 01:52

szerszon napisał(a):To są egzaminatorzy.
Aby uniknąć posądzenia o grupy trzech userów o stronniczość proponuję powiększyć tę grupę sprawiedliwie do sześciu, po trzech, u których Twój uczeń zdałby egzamin i trzech, u których egzaminu by nie zdał. Przykro mi Szerszon, ale Twój pomysł pomimo szlachetnych zamiarów to niewypał.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez Zonaimad » wtorek 02 lipca 2013, 04:39

Myślę, że wystarczy banować tych userów, którzy mimo mnogości wydanych sądów nigdy nie przyznali się na forum do żadnego błędu - co bardzo łatwo przecież jednoznacznie sprawdzić. ;-)

Czemu mój pomysł jest dobry? Myli się przecież dosłownie każdy, natomiast nie każdemu da się przetłumaczyć, dlaczego jest w błędzie. I to właśnie tacy delikwenci są największym wrzodem! :D

szerszon napisał(a):To są egzaminatorzy. Chyba wystarczy.

Marek Dworak z TVP Kraków chyba też jest egzaminatorem, a liczba głupot wypowiedzianych w jego autorskim programie w przeliczeniu na minutę czasu antenowego jest niedopuszczalna. Bycie egzaminatorem to nie jest więc żaden argument. ;-) Nie chcę tutaj recenzować czyjejkolwiek działalności dziennikarskiej, ale chodzi mi o to że egzaminatorzy też się mylą. Inaczej przecież po co byłaby możliwość odwoływania się? ;-)
Zonaimad

Postprzez szerszon » wtorek 02 lipca 2013, 07:35

Zonaimad napisał(a):1.Myślę, że wystarczy banować tych userów, którzy mimo mnogości wydanych sądów nigdy nie przyznali się na forum do żadnego błędu - co bardzo łatwo przecież jednoznacznie sprawdzić. ;-)

2. Myli się przecież dosłownie każdy, natomiast nie każdemu da się przetłumaczyć, dlaczego jest w błędzie. I to właśnie tacy delikwenci są największym wrzodem! :D

3.Marek Dworak z TVP Kraków chyba też jest egzaminatorem, a liczba głupot wypowiedzianych w jego autorskim programie w przeliczeniu na minutę czasu antenowego jest niedopuszczalna.

4. Bycie egzaminatorem to nie jest więc żaden argument. ;-)

5. ale chodzi mi o to że egzaminatorzy też się mylą. Inaczej przecież po co byłaby możliwość odwoływania się? ;-)

1. Nie obawiaj się :D Generalnie mimo różnic jakie występują między nami twojej kandydatury w pierwszej kolejności nie zgłosi się.Poczekaj na swój czas....

2. Podpisuje sie pod każdym słowem.

3. Zamiast w ten sposób pisać lepiej swoje zarzuty poparłbyś dowodami.
Odcinek X, 5m 17s Pan D powiedział....
To co teraz napisałeś nie przynosi Ci splendoru.

4. O ile pamiętam zdałeś PJ ze 3-4 lata temu.Wybacz, ale jest wyjątkową bezczelnością i brakiem taktu wypisywanie takich rzeczy z twojej strony.
Są to ludzie, którzy w tym siedzą.
Co może o tym wiedzieć człowiek, który zdawał testy na zasadzie 3Z.
Wiem już , ile musieli umieć i ile znać ustaw i rozporządzeń, aby w ogóle podejść do egzaminu i nie nastrzelać sobie obciachu.
Również trzeba chyba zająć sie etyką.... :wink:

5. Co innego znajomość przepisów, a co innego realny egzamin, gdzie ma sie na uwadze zdrowie i życie kandydata na kierowcę oraz innych uczestników.
Nie mając o tym zielonego pojęcia mógłbyś sobie darować takie teksty na poziomie " kreta na Żuławach" ( sorki lith, ale mi sie to spodobało :D )
szymon1977 napisał(a):.... proponuję powiększyć tę grupę sprawiedliwie do sześciu, po trzech, u których Twój uczeń zdałby egzamin i trzech, u których egzaminu by nie zdał. Przykro mi Szerszon, ale Twój pomysł pomimo szlachetnych zamiarów to niewypał.

Za dużo.
Pomysł jest dobry, wystarczy,ze Ty go kwestionujesz. Już jest coś na rzeczy :wink:
A dlaczego ci, a nie inni.
Są to osoby w jakimś tam stopniu zweryfikowane poprzez sito egzaminów państwowych.
===========================================
Po co sie użerać ?
Ostrzeżenie jedno, drugie -oczywiście możliwość obrony i do widzenia.
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 10:01

szerszon napisał(a):Pomysł jest dobry, wystarczy,ze Ty go kwestionujesz. Już jest coś na rzeczy.
Kwestionuję Twój pomysł bo zależnie od punktu widzenia trzymającej władzę grupy trzech userów z Forum z impetem wyleciałbym albo Ty albo Ja. I nie ma znaczenia jak wysokie stołki Ci trzej userzy zajmują.

Wybacz Szerszon ale problem z pojmowaniem przepisów jest znacznie powyżej userów Forum o czym świadczy chociażby zakończeniem brakiem porozumienia spotkanie na najwyższym szczeblu w sprawie interpretacji przepisów na rondach. Niestety ale nie jest możliwe wytypowanie trzech userów, którzy w jednoznaczny sposób mogliby ocenić wypowiedzi któregokolwiek z nas pod względem zawartości merytorycznej i obiektywnie nazwać "pisaniem głupot".

Wyobraź sobie grupę trzymającą władzę składającą się z trzech panów Szklarskich (Andrzej Szklarski, dyrektor WORD Warszawa), albo z trzech panów Dworaków (Marek Dworak, dyrektor MORD Kraków). Kto w pierwszej kolejności wyleciałby z Forum za swoje poglądy. Ja czy Ty?

Niestety, ale przy obecnym bałaganie w sprawie interpretacji przepisów zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie Ci wchodził w paradę. Chcesz mieć spokój - załóż sobie bloga pt. "PoRD wg. Szerszona". Na ogólnodostępnym forum musisz się liczyć, że przyjdzie Ci dyskutować z osobami o poglądach odmiennych.

A żeby nie było, że to moje odmienne poglądy są błędne nadmienię, że są zgodne z tym co w swoich programach głosi bardzo wysoko siedzący bo na stołku dyrektora WORD pan Marek Dworak. Zawsze zamiast dyskutować mogę podlinkować film p. Dworaka i zaryzykować stwierdzeni, że ktoś notorycznie pisze na forum głupoty bo siedzący wyżej niego dyrektor WORD twierdzi zupełnie inaczej. Czy to twoim zdaniem wystarczy, aby kogoś z Forum usunąć?

szerszon napisał(a):A dlaczego ci, a nie inni.Są to osoby w jakimś tam stopniu zweryfikowane poprzez sito egzaminów państwowych.
Wybacz, ale w jakimś stopniu na egzaminie państwowym zostałem zweryfikowany także ja i Ty. Obaj z wynikiem pozytywnym. A nasze poglądy zdecydowanie sobie zaprzeczają. I co Ty na to powiesz?
Ostatnio zmieniony wtorek 02 lipca 2013, 10:47 przez szymon1977, łącznie zmieniany 3 razy
szymon1977

Postprzez Drezyna » wtorek 02 lipca 2013, 10:03

szerszon napisał(a):To są egzaminatorzy...

No popatrz, a ja myślałem, że ich pierwszych wystawiasz pod pręgierz :hmm:
Czyli co, wprowadzamy święte krowy, równych i równiejszych, a decyduje nie wiedza tylko stopnie i tytuły?? To gdzie mam przedstawić moje dyplomy i ordery?
Miało być lepiej a wyszło jak zwykle... Rozczarowałeś mnie :?
Drezyna

Postprzez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 10:56

Niestety, ale pomysł z ocenianiem przez kogokolwiek wypowiedzi użytkowników Forum pod względem zgodności z PoRD opisanej w niej interpretacji wobec braku jednomyślności w kwestii interpretacji PoRD jest po prostu infantylny.
-----
Szerszon: brzmisz jak dyktator-fanatyk, który już objął władzę. Powstrzymaj się troszkę. Niech się Moderator w kwestii Twojego pomysłu wypowie.
szymon1977

Postprzez szerszon » wtorek 02 lipca 2013, 14:49

A żeby nie było, że to moje odmienne poglądy są błędne nadmienię, że są zgodne z tym co w swoich programach głosi bardzo wysoko siedzący bo na stołku dyrektora WORD pan Marek Dworak. Zawsze zamiast dyskutować mogę podlinkować film p. Dworaka i zaryzykować stwierdzeni, że ktoś notorycznie pisze na forum głupoty bo siedzący wyżej niego dyrektor WORD twierdzi zupełnie inaczej. Czy to twoim zdaniem wystarczy, aby kogoś z Forum usunąć?

Pokaż mi wypowiedź p.Dworaka iż "ruch jest rzeczą", albo używającego twoich określen wymyślonych tylko przez Ciebie.

Niestety, ale pomysł z ocenianiem przez kogokolwiek wypowiedzi użytkowników Forum pod względem zgodności z PoRD opisanej w niej interpretacji wobec braku jednomyślności w kwestii interpretacji PoRD jest po prostu infantylny.

Mam na mysli tylko ewidentne przypadki, jak "przejazd łukiem" czy sygnalizacja jazdy na wprost na skrzyżowaniu.
Albo ( to akurat nie Ty) że znaki dotyczą całej drogi...dyskusja z rowerzystami o D-1 lub powoływanie sie na Art 1z KW wedle którego mozna ignorować znaki C-13.
Mylenie kierunku jazdy ze strona drogi...

Szerszon: brzmisz jak dyktator-fanatyk, który już objął władzę.

-----Nie mam najmniejszego zamiaru, ponieważ faktycznie byłbym dyktatorem fanatykiem.
Wybacz, ale w jakimś stopniu na egzaminie państwowym zostałem zweryfikowany także ja i Ty. Obaj z wynikiem pozytywnym. A nasze poglądy zdecydowanie sobie zaprzeczają. I co Ty na to powiesz?

Jaki Ty miałeś egzamin ? Nie rozśmieszaj mnie.

drezyna
To gdzie mam przedstawić moje dyplomy i ordery?

Wedle tego co piszesz nawet czasami posądziłbym Ciebie o stopnie i ordery, ale czasami jak walniesz....

Niech się Moderator w kwestii Twojego pomysłu wypowie.

A jak myślisz, kto został pierwszą osobą , która została poinformowana ?
Ja tu tylko sprzątam.
============================================
Ale cieszy mnie odzew szanownych.... :spoko:
szerszon

Postprzez szymon1977 » wtorek 02 lipca 2013, 19:04

szerszon napisał(a):Jaki Ty miałeś egzamin ? Nie rozśmieszaj mnie.
Jeszcze bardziej zapewne Cię rozśmieszy, że choć były to egzaminy niższego stopnia niż chociażby Twoje, to na każdym z nich przejechałem przez rondo niezgodnie z głoszonymi przez Ciebie interpretacjami PoRD, każdy w innym ośrodku egzaminacyjnym i każdy z tych egzaminów zaliczyłem bezbłędnie, choć zapewne w Warszawie albo w Lublinie poważny błąd bym miał na koncie. Ha! I co ty na to w kwestii oceniania przez egzaminatorów naszych wypowiedzi pod względem zgodności z PoRD? Nie obawiasz się, że gdyby w trzymającej władzę grupie trzech userów znalazło się zbyt wielu egzaminatorów z "niewłaściwego" ośrodka egzaminacyjnego to Ty wyleciałbyś z forum za "gadanie głupot" jako pierwszy?
szymon1977

Postprzez Drezyna » wtorek 02 lipca 2013, 19:10

szerszon napisał(a): A jak myślisz, kto został pierwszą osobą , która została poinformowana ?
Ja tu tylko sprzątam.

Na kilometr pachnie lizusostwem. Tu egzaminatorzy, tam moderatorzy - pieczesz jakąś prywatną pieczeń na ogniu forum :wow:
Drezyna

Postprzez szerszon » wtorek 02 lipca 2013, 21:38

Na kilometr pachnie lizusostwem. Tu egzaminatorzy, tam moderatorzy - pieczesz jakąś prywatną pieczeń na ogniu forum :wow:

Wyciągasz dokładnie takie same wnioski jak przy temacie o pieszym i poprzecznej drodze.
Zero myślenia, a pomówienia. :spoko:
to Ty wyleciałbyś z forum za "gadanie głupot"

Cenię sobie,ze ująłeś to w cudzysłów, czego niestety nie mogę odwzajemnić.
Cieszy mnie ,ze akurat Wy dwaj bardzo głosujecie :mrgreen:
" Czapka na złodzieju..."
szerszon

Postprzez ella » wtorek 02 lipca 2013, 21:46

Niech się Moderator w kwestii Twojego pomysłu wypowie

Moderator jak na razie czyta i musi to wszystko przemyśleć bo nie jest to wszystko takie proste......a potem idzie na urlop i zastąpi go admi.
ella
Moderator

Postprzez Drezyna » wtorek 02 lipca 2013, 23:23

A dokąd, a dokąd moderator na urlop???
Drezyna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka