hej wczoraj miałam pierwsze podejscie do egzaminu i zdałam 74/74 ale uważam że trafił mi się bardzo łatwy zestaw pytań

podaje zapamiętane pytania może się komuś przydadzą
-znak nierówne pobocze i pytanie czy należy zwolnić wjeżdżając na to pobocze;tak
-policjant stio do nas przodem i czy należy jechać;nie
-kiedy pas nie spełnia swojej roli;odp-gdy jest skręcony
czego nie wolno używać jadąc samochodem-telefonu którego mikrofon trzymamy w rece czy jakoś tak:D
-jaka predkość poza obszarem zabudowanym-90km/h
-zdjecie tunelu i czy mozna zawracać-nie
-jak przewozić sypki ładunek-w szczelnie zamknietej skrzyni
-jaki odstęp nalezy zachowć przy wymijaniu(chyba)-odp-bezpieczny,zalezy od warunków na drodze
-droga z pierwszenstwem i czy nalezy ustąpic temu z prawej-nie
-droga, linia jednostronnie przerywana i czy mozna wymijać-nie bo przerwy było po lewej str
-zdjecie swiateł bezkolizyjnych do zawracania i skretu w lewo i pytanie czy po zaświeceniu sie zielonego sygnału wpadniemy w kolizje z tramwajem-nie
-idzie pijany koleś i czy musimy powstrzymać sie od wyprzedzania-tak
-idzie niewidomy i znak strefa ruchu i czy musimy w razie potrzeby sie zatrzymać-tak
-linia jednostronnie przerywana(nie pamietam po której stronie) na poboczu stoi auto i czy nalezy zwolnic i zachować szczególną ostrożność -tak
te akurat pytania są banalne i miałam dużo szczęscia . zdawałam w tarnowie;)
musicie być skupieni i wykorzystać cały czas na przeczytanie pytania , nawet gdy rozumiecie przeczytajcie jeszcze raz aby nie utkneło takie słowo jak np;NIE bo na tym można sie "przejechać" zycze powodzenia i pozdrawiam