szymon1977 napisał(a):1.Więc dlaczego zaczął się poruszać, skoro zabraniały mu tego przepisy? Pozwolił mu na to Art.17.?
2. Bo rowerzystce wjechać przed maskę nieporuszającego się pojazdu z pewnością Art.17. nie zabronił?
-----
3.Masz zielone światło. Wjeżdżasz na skrzyżowanie bo stojący na poprzecznej ma czerwone? Czy może nie wjeżdżasz na skrzyżowanie bo pomimo, że stojący na poprzecznej ma czerwone to bierzesz pod uwagę, że może na czerwonym wjechać więc, czekasz aż przejedzie i dopiero na zielony wjeżdżasz na skrzyżowanie jak nikogo na czerwonym nie będzie? No jak "misu"?
1. Podaj dowody,ze samochód zaczął poruszać sie w momencie, który sobie załozyłeś.
Podaj, jakie przepisy zabraniały mu sie poruszać jeśli nie jesteś w stanie określić przebiegu sytuacji, a nie jesteś...chyba że kolega sympatyczny pomoże, bo podobno wie...
2. Przedstaw dowód,ze w momencie wjazdu pod samochód ten samochód sie nie poruszał.
Równie dobrze mógł ruszyć np 2-3 sekundy wcześniej.
3. Przykład od czapy ( w twoim stylu, jeśli można w ogóle odważyć sie na użycie słowa "styl")
Polecam zapoznać sie w końcu z przepisami i znaleźć róznicę pomiędzy sygnałem czerownym, a Art 17.
Przy sygnale czerwonym masz napisane jasno ( przynajmniej dla mnie, jak u Ciebie-nie wiem)
Par 95.1.3) zakaz wjazdu za sygnalizator. Co ma wspólnego Art 17 ?
No przedszkole ....w sumie misiem można twojej osoby nie określać...to policzek dla tego sympatycznego stworzenia.Ma więcej pod kapeluszem.