Zdane za pierwszym razem (WORD Wrocław), 73pkt. Z pytań które pamiętam:
1) Filmik na którym "wyjeżdżam" z większego pobocza i pytanie, czy w tej sytuacji jestem włączającym się do ruchu (tak)
2) Dojeżdżam do skrzyżowania w kształcie litery T po drodze z pierwszeństwem, znak D1 i tablica informująca że droga z pierwszeństwem skręca w lewo, a po prawej jest droga podporządkowana. Pytanie czy skręcając w prawo na tym skrzyżowaniu mam pierwszeństwo przed pojazdem jadącym z lewej strony na wprost (tak, oboje jesteśmy na drodze z pierwszeństwem ale ten drugi ma mnie po prawej stronie)
3) Podobne skrzyżowanie i pytanie, tylko że teraz droga z pierwszeństwem skręca w prawo, podporządkowana na wprost. Ja jadę prosto i pytanie czy mam pierwszeństwo przed samochodem który jedzie z prawej strony i skręca w lewo (nie, te same powody co wyżej)
4) Film, dojeżdżam do skryżowania z sygnalizacją świetlną, świeci się zielone, ale na skrzyżowaniu stoi policjant obrócony do mnie bokiem. Pytanie czy na tym skrzyżowaniu mogę pojechać na wprost (tak)
5) Film, samochód przede mną zatrzymuje się przed przejściem dla pieszych, pytanie "czy w tej sytuacji możesz ominąć przeszkodę na drodze" (nie)
6) Pytanie, czy po zażyciu leków powinienem sprawdzić czy ich działanie wpłynie na to czy mogę prowadzić samochód (tak)
7) Znak "koniec drogi ekspresowej za 1000m", i pytanie, czy za tym znakiem mogę wyprzedzić pojazd przede mną (tak)

Pytanie, czy hamując z wykorzystaniem ABSu powinienem (a) wcisnąć mocno pedał hamulca i nie puszczać (b) wcisnąć mocno pedał hamulca i jak zaskoczy ABS to lekko ten pedał zwolnić (c) hamować pulsacyjnie
9) Czy apteczka jest wymaganym wyposażeniem samochodu (a) tak (b) nie, ale warto ją mieć (c) tak, ale tylko jak się przewozi towary niebezpieczne
10) Film, zza krzaków wyskakuje policjant lizakiem, macha mi abym zjechał i drugą ręką pokazuje pobocze. Pytanie czy powinienem zatrzymać się w wyznaczonym miejscu (tak)
11) Czy można przewozić przedszkolaka na tylnym siedzeniu trzymając go na kolanach (nie)
12) Czy można przewozić dzieco w foteliku na przednim siedzeniu tyłem do kierunku jazdy (a) tylko jeżeli nie ma poduszek powietrznych (b) nie, przewożenie dzieci w foteliku dozwolone jest tylko przodem do kierunku jazdy (c) nie, dzieci można przewozić tylko na tylnym siedzeniu
13) Zdjęcie, przede mną kałuża i pytanie czy w tej sytuacji wjeżdżając w kałużę mogę spodziewać się (a) większej przyczepności (b) mniejszej przyczepności (c) zwiększonej siły tarcia
14) Podobne zdjęcie, tutaj wszystkich odpowiedzi nie pamiętam, ale prawidłowa była taka, aby zwolnić aby nie ochlapać pieszych obok.
15) Czy prędkość 50km/h w terenie zabudowanym obowiązuje (a) od świtu do zmierzchu (b) od 23 do 5 (c) od 5 do 23
16) Czy światła mijania mają być włączone przez cały rok (a) tak (b) nie (c) tylko w okresie zimowym
17) Filmik, 50m przede mną jakiś człowiek przebiega przez ulicę i dalej biegnie poboczem. Pytanie czy w tej chwili powiniem zastosować zasadę ograniczonego zaufania (tak)
18) Skrzyżowanie, droga trzypasmowa, dwa pasy na wprost i jeden w lewo (tylko znaki poziome). Pytanie czy aby jechać na wprost muszę zmienić pas ruchu (nie)
19) Pytanie czy w przypadku wyprzedzania powinienem (a) podjechać jak najbliżej samochodu przede mną (b) jechać w takiej odległości od poprzedzającego samochodu aby doskonale znać warunki drogowe przede mną (c) powinienem zatrąbić aby samochód przede mną zwolnił, zjechał na pobocze i pozwolił się wyprzedzić.