Byłam w takim stresie, że większość pytań pamiętam jak za mgłą, więc napiszę to co zapamiętałam.
1. Czy za tym znakiem należy spodziewać się opadów śniegu? (Było zdjęcie, gdzie stał znak ostrzegawczy A-32 "oszronienie jezdni") - Tak/Nie
2. Czy widząc tramwaj wyjeżdżający z zajezdni należy mu ustąpić? (film) Tak/Nie
3. Czy w tej sytuacji należy się powstrzymać od wyprzedzania? (filmik, przed nami jedzie samochód a po przeciwnej stronie jezdni, a właściwie poboczu zatacza się pieszy) Tak/Nie
4. Czy skręcając w prawo należy ustąpić pojazdom nadjeżdżającym z lewej strony? (film, dojeżdżamy do drogi z pierwszeństwem) Tak/Nie
5. Czy w tej sytuacji można wjechać za sygnalizator? (zdjęcie z czerwonym światłem) Tak/Nie
6. Czy w tej sytuacji możemy wjechać na skrzyżowanie? (film, na skrzyżowaniu stoi policjant tyłem do nas) tak/Nie
7.Co to jest ABS lub do czego służy? (nie pamiętam jak dokładnie brzmiało) -odpowiedzi abc, zaznaczyłam "układ hamulcowy"
8. Jak poprawnie jest ustawiony zagłówek (3 zdjęcia, powinien być na środku głowy)
9. Jaki trzeba mieć przy sobie dokument prowadząc pojazd z przyczepka lekką nie przekraczającej 3,5 t (coś w tym stylu, odpowiedzi abc, zaznaczyłam że prawo jazdy kategorii B)
10. Jakie pojazdy za tym znakiem mogą parkować? (obrazek zwykłego znaku informacyjnego D-18 "parking" bez żadnych tabliczek, odpowiedź abc, zaznaczyłam samochody osobowe)
Więcej niestety nie pamiętam, stres zrobił swoje

No i życzę powodzenia!