Xsirra wybacz ale strasznie długoo ci zeszło żeby zrobić B. U mnie w mieście też są takie szłkółki i opini raczej dobrych nie mają. Sama mialam daremne OSK, ale 1.10.2013 teoria i w listopadzie zaczełam jezdzić, 10 grudnia skończyłam jazdy w frajerem, 15 zdałam egzamin.
Uważam natomiast że ludziom młodym jest się łatwiej uczyć niż takim starym kobyłom jak ja. Inna sprawa, że stary ludz musi sam sobie na to zarobić, a młodym dają rodzice, wiec siłą rzeczy mniej doceniacie to co macie. Zdecydowanie łatwiej jest się umawiać ludziom młodym a nie starym na etacie, który ma 26 dni urlopu i ani dnia dlużej ;/ także dziwie się młodym że tego szybciej nie ogarniają.
Screamer jak chcesz szybko to jeszcze na teori spróbuj się ugadać z instruktorami, być może bedzie się dało. Ja np z facetem który mnie nauczył jeździc umówilam się miesiąc do przodu, bo wiedziałam ze już grafik ma prawie pełny na ten czas. Trudno się mówi miałam 2 jazdy takie że ledwo dawałam rade bo akurat najpierw miałam zapalenie oskrzeli potem zapalenie zatok, ale się nie poddałam, na zdrowiu się lekko odbiło bo mineło już sporo czasu, a jeszcze odczuwam skutki choroby. Ale ja zawsze mówie sobie jak coś chcesz nie daj sie przeciwnościom losu, mówi się trudno trzeba to zrobić,