przez mesta » czwartek 08 listopada 2012, 12:12
przez Asilma » czwartek 08 listopada 2012, 12:19
mesta napisał(a):Ja tez nie mialam zatrzymania we wskazanym miejscu ani nie cwiczylam tego na kursie, chyba zasady wszedzie powinny byc takie same a u nas w Gdansku nie ma czegos takiego - dziwne
przez mesta » czwartek 08 listopada 2012, 12:30
przez Asilma » czwartek 08 listopada 2012, 14:02
mesta napisał(a):Ja nie wiem, co w tym zabawnegopo prostu nie bylo czegos takiego i juz ani na egzaminie ani na kursie zeby rozpedzac sie do 50 i zatrzymywac np. przy znaku. Widocznie w Gdansku wystarczy zatrzymanie na swiatlach, znaku stopu badz przed przejsciami dla pieszych...lub tez tylko ja jako jedyna w calym Gdansku tego nie mialam. W ogole nawet nikt o tym nie wspominal ale skoro wiesz lepiej co ja mialam na kursie i egzaminie oraz czego mnie uczono a czego nie.....
Moze kto inny to mial ja mowie, ze nie mialam ani przez 30 godz kursu ani na 2 egzaminach z 2oma roznymi egzaminatorami. Wiem jak wyglada arkusz egzaminacyjny i nigdzie nie napisalam, ze w Gdansku mamy specjalne przywileje i mamy inny arkusz
przez mesta » czwartek 08 listopada 2012, 15:05
Asilma napisał(a): to Ty wypowiadasz się śmiesznie
Asilma napisał(a):"a u nas w Gdansku " i na podstawie swoich doświadczeń wypowiadasz się w imieniu całego niespełna pólmilionowego miasta...
Asilma napisał(a):Nie każdy musi mieć to zadanie
Asilma napisał(a):skoro nie masz na jakiś temat wystraczającej wiedzy, z taką pewnością twierdzisz że tego nie ma?Ja nie miałam więc tego nie ma
![]()
przez Anett » czwartek 08 listopada 2012, 20:46
szerszon napisał(a):Może miałaś tylko nie wiesz ze miałaś
przez szerszon » piątek 09 listopada 2012, 00:14
przez Biedromka » czwartek 22 listopada 2012, 22:19
przez rusel » czwartek 22 listopada 2012, 22:28
przez Amos » piątek 23 listopada 2012, 16:23