1/ A mozecie mi napisac cos nie co o tym autosanie h9 zebym nie wyszedl na glupa ze nie wiem gdzie co jest? przeciez musze wiedziec chyba gdzie jest wlew oleju, bagnet, pl chlodzący, spryskiwacz, sprezarka, jak sie drzwi otwiera itp jak są światla itp
2/ a jesli przed jazdą nie będę mial napompowanego powietrza i rusze to nie zdam? ile musi byc? conajmniej 8barów? czekac na jalowych czy pompowac na obrotach?
3/ No wlasnie dziwie sie dlaczego tu wszyscy piszą ze nie wolno mi przejechac podwójnej ciągłej to jak niby mam skrecac? jesli raz przejade po krawezniku to koniec? to nie takie latwe zeby nie zahaczyc tylem o kraweznik, a jesli bede jechał i najade na podwójną ciągła albo na ciągłą na luku to tez koniec? nawet jesli droga za szeroka nie jest?
4/ z czego co wiem to podczas łuku mozna jechac po linii no i moze obrys auta wychdzic poza łuk
5/ no i najbardziej sie boje cofania tz jak zatrzymac sie optymalnie nie zadaleko, nie za blisko
6/ no i dlaczego na testach co sie ucze to wychodzi ze nie mozna przejechac przez podwóną, ciagłą albo ciągłą np skrecając w prawo i nie wolno wjechac na pas przeznaczony do ruchu przeciwnego tylko trzeba skracac w prawo z lewego pasa a w lewo z prawego pasa jesli droga ma 2 pasy a instruktor mnie inaczej uczyl jak skrecam w prawo to z prawego pasa tylko ze wjezdzam pod prąd tak zeby na kraweznik nie najechac prawym tylnim kolem a to podobno jest zabronione wiec powinnem z lewego pasa skrerac w prawo tak zeby nie najechac na linie?
dzieki