przez anka8799 » piątek 12 sierpnia 2011, 22:24
przez Atka_28 » piątek 12 sierpnia 2011, 22:34
przez chuda » sobota 13 sierpnia 2011, 21:41
przez szerszon » sobota 13 sierpnia 2011, 21:57
przez dylek » sobota 13 sierpnia 2011, 22:20
szerszon napisał(a):To gdzie sie trzeba zatrzymać gdy nie ma linii zatrzymania ? W realu- spadnie snieg i jej nie widać ?
myślę sobie logicznie, nie zatrzymuj się przed znakiem, tylko szukaj linii zatrzymania, a tu się okazało, że tory są po drodze
przez szerszon » sobota 13 sierpnia 2011, 22:57
dylek napisał(a):Wcale się nie zdziwię, jak samochody będą rdzewieć na WORDowskich placach, za to komputery egzaminacyjne nie będą stygły od rana do wieczora
przez chuda » niedziela 14 sierpnia 2011, 13:27
dylek napisał(a):szerszon napisał(a):To gdzie sie trzeba zatrzymać gdy nie ma linii zatrzymania ? W realu- spadnie snieg i jej nie widać ?
szerszon - jak to gdzie ? tam gdzie wątpliwości naszły... pewnie przed znakiem... najlepiej na środku drogi... po czym włączyć światła awaryjne... poszukać torebki... wyciągnąć z niej łajfona.. i zadzwonić po faceta, by coś poradził ..myślę sobie logicznie, nie zatrzymuj się przed znakiem, tylko szukaj linii zatrzymania, a tu się okazało, że tory są po drodze
fajne podejście ... ciekawe ile dzieliło znak od torów, że się niespodziewanie pojawiły za znakiem![]()
z szukaniem linii - dla mnie bomba - szczególnie, że może się w ogóle takowa nie pojawić - pewnie poooleci aż za skrzyżowanie, bo linii po drodze nie napotkała
Kochani.
Jest coś takiego jak ustawa Prawo o Ruchu Drogowym.
Jest Rozporządzenie w sprawie znaków i sygnałów drogowych.
Kto widział coś takiego na oczy ??
Ktoś zajrzał do środka ??
Tam wszystko jest napisane
przez szerszon » niedziela 14 sierpnia 2011, 13:41
przez chuda » niedziela 14 sierpnia 2011, 20:42