przez Michael Dicson » czwartek 28 kwietnia 2011, 17:10
przez lith » czwartek 28 kwietnia 2011, 17:45
przez Michael Dicson » czwartek 28 kwietnia 2011, 19:06
lith napisał(a):No jak uważałeś, ze coś się zacina coś jest nie tak to trzeba było mówić. Tylko, że nie dorzucaj do tego wysoko biorącego sprzęgła, bo to jest ok.
przez cman » czwartek 28 kwietnia 2011, 19:49
Michael Dicson napisał(a):Moim zdaniem wysoko biorące sprzęgło to jest zepsute sprzęgło i wymaga ono wymiany...
przez Michael Dicson » czwartek 28 kwietnia 2011, 20:09
przez cman » czwartek 28 kwietnia 2011, 20:21
Michael Dicson napisał(a):nie powiedziałem tak i nie mówię tu o oponach.
przez lith » czwartek 28 kwietnia 2011, 20:23
przez Michael Dicson » czwartek 28 kwietnia 2011, 21:02
przez bobpl » czwartek 28 kwietnia 2011, 22:16
Michael Dicson napisał(a):Moim zdaniem wysoko biorące sprzęgło to jest zepsute sprzęgło i wymaga ono wymiany tym bardziej ze jest to samochód do egzaminów na którym ludzie chcą zdać prawo jazdy a nie męczyć się.
Michael Dicson napisał(a):Na pół sprzęgle auto powinno normalnie sie toczyć i przy tym nie trzeba by było dawać gazu tam tak nie było trzeba było dac gazu by auto raczyło pojechać.
Michael Dicson napisał(a):Ogólnie wiadomo że w wordach auta sa w opłakanym stanie
cman napisał(a):Natomiast ja mówię o oponach. Skoro zużywające się sprzęgło jest dla Ciebie powodem do wymiany go, to pytam czy zużywające się na przykład opony też...
Michael Dicson napisał(a):Do tego wysoko bierze ze prawie całe trzeba odpuścić by auto pojechało?
Michael Dicson napisał(a):Bo moim zdaniem raczej to jest jakiś Fake a nie egzamin po prostu w suwałkach ludzie zdaja na złomach które są już wysłużone.
przez Michael Dicson » czwartek 28 kwietnia 2011, 22:29
przez bobpl » czwartek 28 kwietnia 2011, 23:56
Michael Dicson napisał(a):Tu nie chodzi o to by się pożalić poprostu wmoim odczuciu te auta sa już tak wysłużone że jedynie one na złom się nadają moze nie wszystkie ale większa ich część.
Michael Dicson napisał(a):a na egzaminie musiał się użerać z autem które jest wysłużone do tego stopnia ze aż sprzęgło się blokuje i słabo bierze.
Michael Dicson napisał(a):Przede wszystkim moim zdaniem auta do egzaminu powinny byc w stanie dobrym a nie w stanie takim aby tylko kółka się kręciły i kierownica
Michael Dicson napisał(a):ludzie przeciez to sa samochody przeznaczone do egzaminów i powiem szczerze ze ja prywatnie takiego auta to bym nawet za darmo nie chciał
Michael Dicson napisał(a):bo jazda na nich to męczarnia a jazda ma przede wszystkim sprawiać przyjemność a nie męczyć.
Michael Dicson napisał(a):będę jeździł bez prawa jazdy
przez netsatan » piątek 29 kwietnia 2011, 00:24
Michael Dicson napisał(a):To jeśli ty uważasz że osoba nic niemająca wspólnego z jazdą nigdy nie wsiadała za kółko tylko jeżdziła te 30 godzin na kursie to juz powinna umiec jeździć na każdym aucie?
Jak się płaci to i się powinno wymagać po to przeciez się opłaca kursy i egzaminy by je zdać prawda?
Bo moim zdaniem raczej to jest jakiś Fake a nie egzamin po prostu w suwałkach
ludzie zdaja na złomach które są już wysłużone.
No to ty chyba nie czytałes moich powyższych postów powiedzcie mi czy odbijające sprzęgło które w dodatku się przycina to normalne jest w aucie?
Do tego wysoko bierze ze prawie całe trzeba odpuścić by auto pojechało?
przez Michael Dicson » piątek 29 kwietnia 2011, 09:11
przez cman » piątek 29 kwietnia 2011, 09:25
Michael Dicson napisał(a):Jestem ciekaw jak byście się tym autem przejechali tak po łuku to ciekaw jakie byście mieli zdanie na temat tego auta.
przez Michael Dicson » piątek 29 kwietnia 2011, 09:34
cman napisał(a):Michael Dicson napisał(a):Jestem ciekaw jak byście się tym autem przejechali tak po łuku to ciekaw jakie byście mieli zdanie na temat tego auta.
Bardzo chętnie bym się przejechał.