jestem zainteresowany kupnem opelka Vectra B lecz niewiem który rocznik jest dobry,jakie są wady i zalety tego samochodu, i czy dobrze to autko znosi LPG:P da rade sprawdzic czy licznik samochodu nie był cofany?
 jestem zainteresowany kupnem opelka Vectra B lecz niewiem który rocznik jest dobry,jakie są wady i zalety tego samochodu, i czy dobrze to autko znosi LPG:P da rade sprawdzic czy licznik samochodu nie był cofany? 
 przez Czmiela » środa 20 października 2010, 20:26
przez Czmiela » środa 20 października 2010, 20:26 
 przez Michaleki » czwartek 21 października 2010, 00:57
przez Michaleki » czwartek 21 października 2010, 00:57 
 przez Czmiela » czwartek 21 października 2010, 08:42
przez Czmiela » czwartek 21 października 2010, 08:42 
 a jak się klimatyzacja spisuje jeśli masz?:D
 a jak się klimatyzacja spisuje jeśli masz?:D przez Borys_q » czwartek 21 października 2010, 16:28
przez Borys_q » czwartek 21 października 2010, 16:28 
 przez mk61 » czwartek 21 października 2010, 22:36
przez mk61 » czwartek 21 października 2010, 22:36 
Czmiela napisał(a):A vectre masz po faceliftingu czy jeszce przed? bo słyszałem ze wersje po faceliftingu mają wyeliminowany problem z korozja przy nad kolach, a nigdzie nie mogę znaleźc informacji czy vectry maja ocynkowana karoseriea jak się klimatyzacja spisuje jeśli masz?:D
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.