przez nikisa » niedziela 15 sierpnia 2010, 19:34
przez Edek z krainy kredek » poniedziałek 16 sierpnia 2010, 11:04
przez Feagroth » piątek 20 sierpnia 2010, 22:44
przez Mateusz_Perez » niedziela 22 sierpnia 2010, 20:48
przez Katarina » poniedziałek 20 września 2010, 15:06
przez rysia_mysia » środa 22 września 2010, 08:42
przez lolakarola » sobota 25 września 2010, 11:10
przez Bimbambom » piątek 01 października 2010, 22:22
przez juganka » poniedziałek 25 października 2010, 20:15
przez wyskacz » wtorek 26 października 2010, 15:29
przez cman » wtorek 26 października 2010, 15:47
wyskacz napisał(a):Moim zdaniem polecenie było dla mnie niejasne bo nikt mnie tego nie nauczył że to wchodzi w skład zadania 1 tymbardziej po negatywnym oddźwięku po zadaniu pytania (bo tego się nie uczy, co sam potwierdził mój instruktor który był obecny na egzaminie). Egzaminator zrobił to celowo bo o tym doskonale wiedział ze tego się nie uczy a kursanci nie mają o tym pojęcia co to jest zadanie "pierwsze", "drugie", "trzecie" (górka to np. 7) co sam potwierdził w późniejszej wypowiedzi w rozmowie z moim instruktorem.
-Czemu ich pan tego nie uczy, oni potem przychodzą płacą pieniądze i takiego czegoś niewiedzą.
Rozporządzenie napisał(a):§ 10. 1. Po ukończeniu szkolenia podstawowego lub dodatkowego kierownik ośrodka szkolenia kierowców wydaje zaświadczenie o ukończeniu szkolenia dla osób ubiegających się o prawo jazdy odpowiedniej kategorii, zwane dalej "zaświadczeniem", osobom, które:
1) posiadają wiedzę i umiejętności określone w charakterystyce absolwenta kursu;
(...)
Charakterystyka absolwenta kursu
§ 2. 1. Absolwent kursu powinien posiadać wiadomości, umiejętności i zachowania umożliwiające bezpieczne kierowanie pojazdem, w tym co najmniej:
1) dawać dowód znajomości i dobrego zrozumienia:
(...)
k) zadań i kryteriów oceny obowiązujących na egzaminie państwowym;
przez WhoKnows » wtorek 26 października 2010, 20:16
przez gerry » środa 27 października 2010, 20:58
wyskacz napisał(a):Egzamin na prawo jazdy
Moim zdaniem polecenie było dla mnie niejasne bo nikt mnie tego nie nauczył że to wchodzi w skład zadania 1 tymbardziej po negatywnym oddźwięku po zadaniu pytania (bo tego się nie uczy, co sam potwierdził mój instruktor który był obecny na egzaminie). Egzaminator zrobił to celowo bo o tym doskonale wiedział ze tego się nie uczy a kursanci nie mają o tym pojęcia co to jest zadanie "pierwsze", "drugie", "trzecie" (górka to np. 7) co sam potwierdził w późniejszej wypowiedzi w rozmowie z moim instruktorem.
-Czemu ich pan tego nie uczy, oni potem przychodzą płacą pieniądze i takiego czegoś niewiedzą.
Ergo, jego celem było jak najszybciej mnie uwalić.
Mam możliwość napisania skargi ale szukam opinii czy w ogóle jest sens.
Co myślicie?
przez sloneczkoo » środa 27 października 2010, 22:21
przez wolf66 » piątek 29 października 2010, 14:43