No więc tak egzamin jest coraz bliżej. Chciałabym się zapytać czy ktoś zdawał między 7 a 8 rano? Jak to jest? Trudniej, łatwiej? Wzięłam taką godzinę, bo gdybym miała około południa to bym w domu chyba wszystko rozniosła z tych nerwów podczas czekania. A tak to rano będzie wszystko wiadomo.
Drugie moje pytanie to jak to jest. Mam napisane na tym wydruku , że egzamin mam tego dnia i tego w sali numer 4. Jak to w sali? jestem już po teoretycznym przecież więc powinnam na placu, a potem miejmy nadzieję na mieście zdawać.
A jeszcze jedno często piszecie, że musieliście czekać ze dwie godziny, albo wywołali Was jako drugich , trzecich. Nie rozumiem. Przecież dostaję konkretną godzinę więc powinnam o tej zacząć. Czy umawiają kilka osób na jedną godzinę i potem wyczytują ich w jakiejś tam kolejności?
odpowiedzcie, bo bardzo sie stresuję i chcialabym wszystko wiedziec
w ogole nie wiem co i jak w tym wordzie. Jak poszlam na teorie to tez nie wiedziałam gdzie muszę czekać na wywołanie mojej godziny żebym słyszała. I itp jestem zielona zdaje pierwszy raz a chcę iść sama, bo tak będzie z jednej strony lepiej.