Skoro Cię to nie interesuje i nie masz w tym temacie wiedzy, to dlaczego sugerujesz błędne interpretacje PoRD. Tylko po to, aby atakować i oczerniać?AbuseArt napisał(a):Nie jestem na szczęście niepełnosprawny więc nie interesuje mnie to gdzie może przechodzić niepełnosprawny.
Więc gdy zostaniesz rodzicem, to wrócimy do tematu miłości rodzicielskiej - ok?AbuseArt napisał(a):Nie jestem też rodzicem, ale to co zarzucam, to skrajnie emocjonalne gadanie, niekoniecznie reprezentatywne przy podejmowaniu tematu pieszych. Przede wszystkim odpowiedzialność. Prawda.
Musisz zrozumieć, iż skoro komuś zarzucasz i atakujesz - rób to dokładnie, cytując dokładnie wypowiedzi innych. Inaczej, ktoś mógłby pomyśleć, iż to ja używam takich określeń. Inaczej mówiąc - wydaje mi się (mogę się mylić), iż celowo dopowiadasz własne określenia nie zgodne z prawdą aby tylko manipulować wypowiedziami innych osób i je oczerniać...AbuseArt napisał(a):Słowo kulawy nie było użyte, ale ja nie skorzystałem z cudzysłowiów, więc moja wypowiedź może leksykalnie odbiegać od oryginału.
Pozdrawiam.